Ben memuriyetimi yaktım bu adam için
geri dönüşünüz yok mu devlete?
çalışın, ev işleri için haftda 3 gün birini, bebekler için yatılı birisini alın.
öte taraftan eşiniz ilgili bir baba ise bu kadar dert etmeyin.
ortak karar almanız gerektiğinden bahsedin, fevri olmayın ikinizde...
Kapı gibi mühendislik diplomam var, ona muhtaç kalmam maddi anlamda. Zaten aldığın maaş kuş gibi, adam gibi bakıcı tutalım boşver memuriyeti diyip istifa ettirdi, evde çocuklara bak, gez toz hayatını yaşa dedi. Allahı var kısıtlayıcı biri değil, dışarda nereye gitceğime filan karışmaz, maddi anlamda çok bonkördür ama asıl beni inciten beni dün boşanmayla tehdit etmesi.
Ilkokullu ev hanimlari korunmayi biliyor dikkat edinde korunurken ! yeniden hamile kalmayin.ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor.
İlkokullu ev hanımı benzetmesini sevmedim. Ama eşinize çocuk ahlakını vermenin doğurmaktan daha zor olduğunu o yüzden bu kadarının en azından biraz büyüyünceye kadar yeterli olacağını söyleyin.
Acelesi neymiş?
Yapacağınız şey basit aslında. Bebekler büyümüş artık, siz işinize dönmenin planlarını yapın. Yatılı bakıcıyı yollayın ve bakmanın sevmekten daha fazlası olduğunu öğretmek için çok fazla sorumluluk verin eşinize.Bilmiyorum, doğurudktan sonra adam tamamen değişti, devamlı arkadaşlarıyla gezen adam mekanlarda içki içen adam bütün bunları bıraktı. O kadar sevinmiştim ki bu değişimine, flört aşamasındayken onu böyle eve bağlı birisi yapmaya çalışan bendim, tamam dualarım kabul oldu ama bu kadarı da fazla!
Tek çocuk istemesi bile benim depresyon ve belki de boşanma sebebim,
O yüzden dehşete düştüm resmen okuyunca.
Ayağını denk al ne demekmiş hem,tehdit resmen.
Korun ,ondan gizli sürekli korun ve hiç ihmal etme.
Öyle adama böyle tedbir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?