Adamın benden tek beklentisi makine gibi doğurmam

PrudeGirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
230
128
123
Ankara
Merhaba kızlar, aslında komik gibi görüncek ama durum çok ciddi. Ilk evlendiğimiz aylarda eşim çocuğa hiç sıcak bakmıyordu ama ben çok istiyordum , hamile kaldım korunmamıza rağmen, ikizlerimiz oldu şu an 1.5 yaşındalar. Eşim şimdi 4-5 e kadar yolu var, bir an önce bir tane daha yapalım diyor ve çıldırmak üzereyim. Evde yatılı bakıcı olmasına rağmen işlere yetişemiyorum. Neyse ciddi olan kısım bu değil, ben direk tavır koydum bu kadar yeter artık yapmam diye, dün eşim umarım ciddi değilsin, ciddiysen bu ayrılık sebebi ayağını denk al dedi. 20 saattir boğazıma bir lokma girmedi.

Devamlı arkadaşlarıyla takılan, halı saha yapan vb diğer aktiveteler yapan adam birden ev kedisi, işten çıkınca direk eve geliyor bebişlerimle zaman geçirmek için.

Ben memuriyetimi yaktım bu adam için, adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor. Çok sıkıntılıyım kızlar

Konu kapansın Mune

Son düzenleme:
Ben memuriyetimi yaktım bu adam için

geri dönüşünüz yok mu devlete?
çalışın, ev işleri için haftda 3 gün birini, bebekler için yatılı birisini alın.

öte taraftan eşiniz ilgili bir baba ise bu kadar dert etmeyin.
ortak karar almanız gerektiğinden bahsedin, fevri olmayın ikinizde...

İlkokullu ev hanımı muamelesi nasıl oluyor anlamadım? Neden bir örnek verirken her zaman kadınları yeriyoruz? Çok iğrenç bir cümle. Onlar her şeye müstehak mı yani?
Sorun kocanızda. Lütfen teşbihlerinizde dikkatli olun. Sizi Doğum makinası görüyor demekki. Onun zihniyetinin değişmesi lazım.

Kapı gibi mühendislik diplomam var, ona muhtaç kalmam maddi anlamda. Zaten aldığın maaş kuş gibi, adam gibi bakıcı tutalım boşver memuriyeti diyip istifa ettirdi, evde çocuklara bak, gez toz hayatını yaşa dedi. Allahı var kısıtlayıcı biri değil, dışarda nereye gitceğime filan karışmaz, maddi anlamda çok bonkördür ama asıl beni inciten beni dün boşanmayla tehdit etmesi.

çok garip birden bunu söylemesi.
fevri bir şey mi yoksa daha önce de ilişkinizde sıkıntılar var mıydı?
incinmeniz çok normal.
erkekler incinmeyi anlayamayacak kadar umursamaz oluyorlar bazen!
anlatmanız gerekiyor incindiğinizi.
tekrar bebek konusu açıldığında ise canım elbette güzel olur ama ikizlerle birlikte çok zorlanıyorum, biraz zaman geçsin ruhen ve bedenen biraz toparlanayım sonra düşünürüz tekrar deseniz olmuyor mu?

ayrıca annemin yakın arkadaşlarından bir teyze var avukat.
mesleğini yapmadı, 8 çocuğu var.
benim annem ilköğretim mezunu 4 kardeşiz.
öfke sorunlar vs olsa bile dışarıdan biri gördüğünde konuştuğunda üniversite mezunu herhalde bu hanım derler.
diplomalara sığdırmayın.

Saniyorum devlette calisan muhendislerin asagi yukari 4000 gibi bir maasi oluyor.
Adam bu maasa az demis
Dusunceleri kiroyum ama para bende den baska bir sey ifade etmedi bana uzgunum...
Ilkokullu ev hanimi dediginiz bir suru kadin taniyorum tavirli ,duruslu ,sizin gibi kendini ezdirmeyen ....

Tek çocuk istemesi bile benim depresyon ve belki de boşanma sebebim,
O yüzden dehşete düştüm resmen okuyunca.
Ayağını denk al ne demekmiş hem,tehdit resmen.
Korun ,ondan gizli sürekli korun ve hiç ihmal etme.
Öyle adama böyle tedbir.

Bilmiyorum, doğurudktan sonra adam tamamen değişti, devamlı arkadaşlarıyla gezen adam mekanlarda içki içen adam bütün bunları bıraktı. O kadar sevinmiştim ki bu değişimine, flört aşamasındayken onu böyle eve bağlı birisi yapmaya çalışan bendim, tamam dualarım kabul oldu ama bu kadarı da fazla!

Yapacağınız şey basit aslında. Bebekler büyümüş artık, siz işinize dönmenin planlarını yapın. Yatılı bakıcıyı yollayın ve bakmanın sevmekten daha fazlası olduğunu öğretmek için çok fazla sorumluluk verin eşinize.

Şimdilik düşünelim biraz vücudum toparlansın 3 senede rahim kendini toparlayabiliyor, diyip konuyu bisüre kapatın.

Ülkenin nufüsunun sorumluluğunun kendisine mi verildiğini mi düşünüyor
Kolay gelsin okuyan memuriyetini emeklerini hiçe sayıp oturan bayan bir ilkokul mezunu evhanımı bunu yaparmıydı bilemiyorum
Demekki herşey okul bitirmekle alakalı değil

Şükretmen lazım, etrafımda bir sürü çıtır hostes var(eşim pilot) ve benim tek derdim evimde zaman geçirmek diyor. Resmen hovardalıklada tehdit ediyor boşanmayla tehdit etmezmiş gibi!

Maalesef çok kibirli biri artık iğrenmeye başladım karakterinden, parası neyse veririz bir bakıcı daha tutarız bu kadar naz yapma, karadenizde bütün gün ırgatlık yapan kadınlar var senin bu yaptığın "kvşelik" dedi. Hakaretler gırla anlayacağınız.

Herşeyi terkedip giderim, tek tutan beni pis bir koca ama mükemmel bir baba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…