Adamın benden tek beklentisi makine gibi doğurmam

Ilkokullu ev hanimi mi? Egitiminiz sebebiyle baskalarini kucuk goruyorsunuz ama siz de keske ilkokul mezunu olsaydiniz. Belki sizin yerinize o okullara baskalari giderdi de vatana millete bir hayri dokunurdu.
Evlenmekse ben de evlendim. Dogurmaksa ben de dogurdum. Bunun icin isten cikmak veya calismamak gerekmiyor.

Gereksiz abartılmış bence konu

Evet doğru ilkokul veya da lise mezunu bir kadın daha erken evlenmek için hazır olur, daha erken ve daha çok çocuk doğurabilir

Çünkü işini daha erken bulur, düzenini daha erken kurabilir (yine tercihtir tabi geç evlenmeyi de seçebilir)

Ama bugün lisans 22-23 yaşında bitiyor

25e kadar anca iş-güç, para biriktirme öyle evlenebiliyor insanlar

Bunda absürd bir şey yok

Bir de öyle çok zengin değilseniz çalışırken 5 çocukla yapamazsınız

Diyorsanız ki benim evimde Angelina Jolie gibi dadılarım, hizmetçilerim var ona lafım yok

Ama gerçekçi olalım

Hayalle olmuyor öyle

1 Çocuk da olsa yapamıyorum. Yazdıklarınız sadece doğru besslenilmediğinde olan şeyler, çevremdeki yaşlı bayanların da çocuğu çok olanın daha sağlıklı olduğunu görüyorum çünkü vücut aktif olarak çalışmış. Doğum hamilelik dişi bedeninin en doğal süreçleri. İstemeyen 1 tane bile yapmasın ama mesela ben istesem eşim istemese boşanma sebebimdir.

Ya normalde kimseye böyle bir tepki vermek istemezdim ama, konu sahibinin tüm konularının tüm mesajlarını okudum çünkü üslubu çok avamdı, merak ettim altyapısını. Bence ilkokul mezunu lafında demeye çalıştığı şey biraz yanlış anlaşılmış daha doğrusu konuşmak konusunda iyi olmadığından biraz ters kelimeler kullanmış. Tabii ne kadar kibirli bir kadın olduğu gerçeği değişmiyor. Kendisi kocasıyla ne kadar aşk evliliği yaptığını düşünse de yalnızca maddi ve görsel avantajları ve ağzı iyi laf yaptığından dolayı evlenmiş. Neden mi?
İlk konusunun özeti, benden hoşlananlardan hoşlanmıyorum hepsi çirkin yoksa ben de mi çirkinim neden hoşlandıklarım beni sevmiyor? Kızın bayağı bir gizli egosu var, güzel olduğunu düşündüğünden diğer insanları kendine yakıştırmıyor ama kendini olduğundan üstün gördüğünden beğendiği insanlar tarafından ilgi görmeyince özgüvenini sorgulamış. İkinci konusu harcamayla ilgili, o parayla ev geçindiren var, aldığı ve iyi bir maaş olmasıyla övündüğü paradan önceki konularda iyi bir meblağ diye bahsederken evlendikten sonra biraz gereksiz diye düşünmüş. Üçüncü konuda sorumsuz ama yakışıklı ve zengin bir beyle ilişkiye başlamış, sorumsuzluğundan şikayet etmiş, ben ona bakardım ama sorumsuz olması hoşuma gitmiyor demiş, bu konu da neyse, bir dahaki konuda aldatılmasına rağmen evlilik teklifi alır almaz ay aşığım triplerine girip evlenmeye karar vermiş, benim annem bu tiplere buldumcuk der, biraz öyle olmuş. Tamam, birlikte olduğu ve kimseye karşı sorumluluğu olmayan kadına "şıllık" diyebilen bir karaktersizle evlenmiş.
Bu konuda sürekli bir tutarsızlık var, bir kocayı övmeler bir yermeler, bir önceden çok gece hayatı vardı çocuklar olunca bitti demeler bir evlendikten sonra hayatını düzene soktu beni sevdiğini gösterdi demeler. Bir kere artık yakışıklılığını görmek istemiyorum vesaire diyerek, soğuduğunu belirterek aslında aşk zannettiği şeyin ne kadar yüzeysel olduğunu göstermiş konuda. Burada kim ne öneri yazarsa yazsın, tek vasfı mühendislik okumak ve aşırı yakışıklı zengin bir pilot kocaya sahip olmak olan bu insan, bunları dinlemeyecek. Bu konuda aleyhine yazan herkesi kıskançlıkla suçlayacak, çünkü yaptığını kendi için değil, çevresine hava atmak için yapıyor. Konu sahibi, ayrıca sen kimsin ki senin kocan kim ki benim kocam sana bakmaz tribine giriyorsun?
Konuya gelince, hakareti geçtim, istediğini vermeyince aldatmakla tehdit eden ve bu konuda daha önceden sabıkalı birini ayağının altına almıyorsa zaten konuda boşuna dil dökmemek gerekir, burnu öyle havada ki egosunu tatmin etmek için demediği kalmamış. Ama önceki mesajlarda şöyle bir söze rastladım "paraya ihtiyacım olsa boşanırım" eğer babacığı size evlilik hediyesi olarak evlendikten sonra ev vesaire almadıysa, bildiğim kadarıyla o mal mülkten hiçbir şey alamazsınız, tabii yanılıyor olmayayım, iyi araştırın, maazallah o kadar kendinizden emin hareket ederken sıkıntı çıkmasın. Ama rica ediyorum, siz ve eşiniz daha fazla çocuk yapmayın, anneliğinize lafım olamaz ama çocuklar korkarım babalarına ya da size benzerler karakter olarak, hoş olmaz.

Zaten BDVdeki herkes pırıl pırıldır

Hiç hata yapmazlar

Üslupları harikadır

Çünkü üniversite okumuşlardır

Mesela konu sahibi nokta yerine virgül kullansa, sinirlense, sövse (ki bu kadar sıkıştırmaya kim sinirlenmez bilmiyorum) o ne biçim diplomadır, ne biçim kalitesizliktir

Bir yerde sıktı artık bu moda, yeni bir moda bulalım BDVye

Hepsini tek tek kibleyemeyeceğim şimdi

Mune mizahşör linç girişimleri başlamış, kapat gitsin

Konu sahibi vurula vurula ölmüş zaten, gitmiş

Benim de en sevdiğim; "lise mezunu-ilkokul mezunu ama kendini çok geliştirmiş" kalıbı, adını söyleyen insanı kendini çok geliştirmiş ilan ediyoruz.

Konu sahibesinin banı açılana kadar kapatıyorum.
P PrudeGirl yeniden aktif olduğunuzda bölüm editörü @Margarikotin veya bana mesaj atarak konunuzu açtırabilirsiniz.

Hanımlar sizleri de zaman zaman anlayamıyorum, eğitim desteklenmelidir ama konu sahibesi de rencide etmek için söylememiştir, hata etmiş kabul lakin bu kadar da yerilmemeli.
Eğitim diyorsunuz falanca üye üniversite mezunuyum diyor AÖF olduğunu duyunca o da üniversite mi diyorsunuz, AÖF değilde x üniversitenin bir bölümünü bitirmiş oluyor bu seferde bitirdiği bölümü beğenmiyorsunuz.

Eğitim nedir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…