• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adamın benden tek beklentisi makine gibi doğurmam

Bu adam nasıl bu kadar kolay ayrılmaktan bahsediyor? Nasıl bu kadar kolay tehdit ediyor?

Bence işe başlayın da ona muhtaç olduğunuza daha fazla inamasın. Kulağınızı tıkayıp işe başlayın. 2 çocuk varken çocuk yapmadın diye boşanmak sıkar. Laf işte.

Şükretmen lazım, etrafımda bir sürü çıtır hostes var(eşim pilot) ve benim tek derdim evimde zaman geçirmek diyor. Resmen hovardalıklada tehdit ediyor boşanmayla tehdit etmezmiş gibi!

Maalesef çok kibirli biri artık iğrenmeye başladım karakterinden, parası neyse veririz bir bakıcı daha tutarız bu kadar naz yapma, karadenizde bütün gün ırgatlık yapan kadınlar var senin bu yaptığın "kvşelik" dedi. Hakaretler gırla anlayacağınız.

Herşeyi terkedip giderim, tek tutan beni pis bir koca ama mükemmel bir baba.
Şu iş nasıl oluyor bir anlasam?
Kötü bir adamdan iyi bir baba nasıl oluyor yani?
Kendinizi kandırmaya devam edin bence,nasıl olsa seçiminiz değişmeyecek belli.

Şükretmen lazım, etrafımda bir sürü çıtır hostes var(eşim pilot) ve benim tek derdim evimde zaman geçirmek diyor. Resmen hovardalıklada tehdit ediyor boşanmayla tehdit etmezmiş gibi!

Maalesef çok kibirli biri artık iğrenmeye başladım karakterinden, parası neyse veririz bir bakıcı daha tutarız bu kadar naz yapma, karadenizde bütün gün ırgatlık yapan kadınlar var senin bu yaptığın "kvşelik" dedi. Hakaretler gırla anlayacağınız.

:oha:
Sana gram saygısı yok ki.Resmen makinesin onun gözünde.
Allah aşkına bırak bu adamı,boşarsa da boşasın.
İşin gücün yerinde.
Kum küreği yok mu ağzının ortasına sağlam bi geçir.

.evaselik mi dedi :oha:
Arkadasim sen nasil yutuyorsun bu laflari
Aklin basinda mi senn ?

Bu adama "yuh" diyorum. Size de. :(

Böyle çok para kazanan , etrafında bir sürü genç güzel kadın olan adamlardan bir yol olmuyor herhalde ya.

Merhaba kızlar, aslında komik gibi görüncek ama durum çok ciddi. Ilk evlendiğimiz aylarda eşim çocuğa hiç sıcak bakmıyordu ama ben çok istiyordum , hamile kaldım korunmamıza rağmen, ikizlerimiz oldu şu an 1.5 yaşındalar. Eşim şimdi 4-5 e kadar yolu var, bir an önce bir tane daha yapalım diyor ve çıldırmak üzereyim. Evde yatılı bakıcı olmasına rağmen işlere yetişemiyorum. Neyse ciddi olan kısım bu değil, ben direk tavır koydum bu kadar yeter artık yapmam diye, dün eşim umarım ciddi değilsin, ciddiysen bu ayrılık sebebi ayağını denk al dedi. 20 saattir boğazıma bir lokma girmedi.

Devamlı arkadaşlarıyla takılan, halı saha yapan vb diğer aktiveteler yapan adam birden ev kedisi, işten çıkınca direk eve geliyor bebişlerimle zaman geçirmek için.

Ben memuriyetimi yaktım bu adam için, adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor. Çok sıkıntılıyım kızlar :KK43:
ilk sen direttin- şimdi o sana diretiyor. eşitsiniz:)
eşinle konuş. yeniden bebek fikri için zaten cok erken. bende isterim. ama şimdi istemiyorum. cocuklarımız büyüsünler tekrar durumu degerlendiririz. kaldı ki biliyorsun bebek 2. taraf da isteyince daha güzel
gibi genel ve mutlu edici bir konuşma yap. sonra git spiral taktır. ne zaman bebek istersen o zaman cıkartırsın.
cocuklarınas bu kadar düşkün bir adam kolayına boşanmaz.

Çocuklar hele bir ordan oraya kosturmaya, bağırışmaya, kırıp dökmeye, baba baba diye etrafinda dönmeye baslasinlar, salın üstüne, o zaman 3.yü bile yapmasak mi diye düşünür.

Yani "4-5 çocuk yapalım ben çok sevdim bu duyguyu" dese tatlı tatlı ısrar etse tamam da, boşanma sebebi ayağını denk al ne kadar iğrenç bir üsluptur.

Bir şeyi de saptırmayın ya. Kadın o kadar okudum, anne olunca hayattaki bütün birikimim, edindiğim sıfatlar göz ardı edildi diye sitem ediyor. Şurdan aşağılamayı nerden çıkardınız?

Konu sahibi bence eşinden önce kendine kızmalı ve değişime kendinden başlamalısın. O dönem eşinin verdiği teklif sana da cazip gelmiş belli ki, sonra işler kontrolden çıkınca rahatsız olmuşsun. Ama sen kuluçka makinası değilsin. Boşanma sebebiymiş adama bak. Egoya bak.

Bu adama "yuh" diyorum. Size de. :KK43:

Böyle çok para kazanan , etrafında bir sürü genç güzel kadın olan adamlardan bir yol olmuyor herhalde ya.
Böyle biri değildi, bana çok değer verirdi. Çocuk gelince tamamen geçti resmen onları hayatın merkezi yaptı. Lafları yutmadım, 20 saatir bir şey yemedim, hala konuşamdık zaten. 5 kere aradı, açmadım

Böyle biri değildi, bana çok değer verirdi. Çocuk gelince tamamen geçti resmen onları hayatın merkezi yaptı. Lafları yutmadım, 20 saatir bir şey yemedim, hala konuşamdık zaten. 5 kere aradı, açmadım

Peki ne yapmayı planlıyorsunuz bundan sonra?

Merhaba kızlar, aslında komik gibi görüncek ama durum çok ciddi. Ilk evlendiğimiz aylarda eşim çocuğa hiç sıcak bakmıyordu ama ben çok istiyordum , hamile kaldım korunmamıza rağmen, ikizlerimiz oldu şu an 1.5 yaşındalar. Eşim şimdi 4-5 e kadar yolu var, bir an önce bir tane daha yapalım diyor ve çıldırmak üzereyim. Evde yatılı bakıcı olmasına rağmen işlere yetişemiyorum. Neyse ciddi olan kısım bu değil, ben direk tavır koydum bu kadar yeter artık yapmam diye, dün eşim umarım ciddi değilsin, ciddiysen bu ayrılık sebebi ayağını denk al dedi. 20 saattir boğazıma bir lokma girmedi.

Devamlı arkadaşlarıyla takılan, halı saha yapan vb diğer aktiveteler yapan adam birden ev kedisi, işten çıkınca direk eve geliyor bebişlerimle zaman geçirmek için.

Ben memuriyetimi yaktım bu adam için, adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor. Çok sıkıntılıyım kızlar :KK43:
Aslında ev kendisi olması daha iyi bazı çocuk istemeyenler çocuğu olunca ilgilenmeyip hep dışarda oluyor.

Benim eşim daha olmayan çocuklardan 6tane istiyor ciddi ciddi hemde.

Çocuk istemesi güzel birşey seninlede ilgileniyorsa anladığım kadarıyla ev hanımısın şuan evde yatılı bakıcıda var nasıl işlere yetişemiyosun tam anlamafım ama vardır belki seni oyalayan şeyler tabi.

Eşin bence çocuk istediği için söylemiş korkutmaya çalışmışdır..

Çocuklar hele bir ordan oraya kosturmaya, bağırışmaya, kırıp dökmeye, baba baba diye etrafinda dönmeye baslasinlar, salın üstüne, o zaman 3.yü bile yapmasak mi diye düşünür.

Yani "4-5 çocuk yapalım ben çok sevdim bu duyguyu" dese tatlı tatlı ısrar etse tamam da, boşanma sebebi ayağını denk al ne kadar iğrenç bir üsluptur.

Sanmıyorum öyle olacağını adam manyak çıktı, yaramaz olsunlar her tarafı kırıp döksünler diyor. Uslu çocuk sıkıcıymış beyfendiye göre! TABI O İŞTEYKEN ÇOCUKLARA BAKAN BENİM

Erkeğe kalsa 10 tane de doğurun zaten, nasıl olsa sadece cinsel birleşme sırasında doğru dürüst bir işlevi oluyor, geriye kalan dönemlerde ne bir anne gibi karnında taşıyabiliyor ne de çocuğun temel ihtiyaçlarıyla yeterince ilgilenebiliyor. İki oyala, arada altını değiştirle bebek bakılsaydı ohooo...

Koca için mesleği bırakmak çok talihsiz olmuş, mantıklı bir iş de değil. İpleri bu kafada bir kocanın eline vermek sizi de haliyle "ilkokul mezunu ev kadını" gibi görmesine sebep olur. Bu benzetmeden de pek hoşlanmadım, çok bilinçli ilkokul mezunu kadınlar var siz maalesef onlar kadar bilinçli değilsiniz. Eşinizi hiç tanıyamayıp çocuklar doğduktan sonra kafanıza bir şeylerin dank etmesi üzücü. Birdenbire kimse bu kadar değişmez, değişemez.

.

Bunlar nasıl çirkin cümleler böyle nasıl bir kibir bu böyle.. İster pilot olsun ister dünyanın en zengin adamı olsun zihniyeti berbat gerçekten kadına en ufak saygısı yok. Baskıcı ve despot. Kendinize güvenin böyle altı boş özgüvene sahip adamlara hiç prim vermeyin.

Back
X