• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adamın benden tek beklentisi makine gibi doğurmam

Bence çalışmaya başlayın ve kocanızın tehditlerine kulaklarınızı tıkayın. Bakalım ne olacak? Belki daha çok iğrenir boşanırsınız.

Ben böyle kibir harikası bir adamla çocuk yetiştiremezdim. Ne kadar şımarık olurdu o çocuklar. Allah korusun.

Bence çalışmaya başlayın ve kocanızın tehditlerine kulaklarınızı tıkayın. Bakalım ne olacak? Belki daha çok iğrenir boşanırsınız.

Ben böyle kibir harikası bir adamla çocuk yetiştiremezdim. Ne kadar şımarık olurdu o çocuklar. Allah korusun.
Sırf bunun için ayrı konu açmam gerek zaten. Daha 19 aylıklar, ama adam öyle bir şımarttıki. Ikiside acayip düşkün babaya bide kız çocuk haliyle. Adam kapıdan girdiği an benle ilgi ve alakaları bitiyor kızlarımın bütün gece babanın kucağında

Ya onu lafı gelişi dedim, niye herkes alındı üzerine. Zaten derdim başımdan aşkın bide sizin yanlış anlamanızla uğraşamam. Yoksa bizde biliyoruz bu işlerin diplomayla alakası olmadığını.

Siz ilkokul mezunu ev hanimini statusuzluk olarak belirttiniz ..
Sizin sosyal statunuz daha iyi onlar bos yere yiyip icip popo sisiren kadinlar olarak belirttiginiz icin bu kadar tepki aldiniz..
Ama ilkokul mezunlarina cahil diyorsunuz
Evdeki karacahil pilotu unutaraktan..
Ve sanirim sizde makine muhendisisiniz
O yuzden evde makine gibi cocuk dogurmanizi bekliyor olabilir koca kisiligi :KK66:

adam önce seni işinden etmiş. sonrada senin tabirinle makine gibi doğurtarak eve hapsetcek sanki. 4-5 çocukla evde çıkamayan kendisine bağımlı, psikolojik sorunlu biri yapmaya çalışıyo gibi

Bazi erkekler cocuk icin biriyle evleniyor bu dogru ama madem bu kadar cocuk meraklisi kirsin dizini oturup baksin cocuga.
Densiz!

anladığım kadarıyla iyi maaşı olan kocayı bulunca gözünüz mesleği falan görmemiş, ancak beklediğiniz saygıyı görmemişsiniz. göreceğinizi de sanmıyorum, çünkü ekonomik nedenlerle ev kadını olmayı siz seçmişsiniz.
ya işe tekrar geri döneceksiniz, ya da kabullenmeyip yol vereceksiniz ki, bu uzak ihtimal.

Merhaba kızlar, aslında komik gibi görüncek ama durum çok ciddi. Ilk evlendiğimiz aylarda eşim çocuğa hiç sıcak bakmıyordu ama ben çok istiyordum , hamile kaldım korunmamıza rağmen, ikizlerimiz oldu şu an 1.5 yaşındalar. Eşim şimdi 4-5 e kadar yolu var, bir an önce bir tane daha yapalım diyor ve çıldırmak üzereyim. Evde yatılı bakıcı olmasına rağmen işlere yetişemiyorum. Neyse ciddi olan kısım bu değil, ben direk tavır koydum bu kadar yeter artık yapmam diye, dün eşim umarım ciddi değilsin, ciddiysen bu ayrılık sebebi ayağını denk al dedi. 20 saattir boğazıma bir lokma girmedi.

Devamlı arkadaşlarıyla takılan, halı saha yapan vb diğer aktiveteler yapan adam birden ev kedisi, işten çıkınca direk eve geliyor bebişlerimle zaman geçirmek için.

Ben memuriyetimi yaktım bu adam için, adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor. Çok sıkıntılıyım kızlar :KK43:
Siz memuriyetiniz olunca farkli mi olacagini saniyorsun iliskilerin ilkokullu ev hanimlari Dogum makinasi gibi dogurmuyor valla Sorun esinizde zihniyetinin degismesi gerek

anladığım kadarıyla iyi maaşı olan kocayı bulunca gözünüz mesleği falan görmemiş, ancak beklediğiniz saygıyı görmemişsiniz. göreceğinizi de sanmıyorum, çünkü ekonomik nedenlerle ev kadını olmayı siz seçmişsiniz.
ya işe tekrar geri döneceksiniz, ya da kabullenmeyip yol vereceksiniz ki, bu uzak ihtimal.
Onla çıktığım ve evlendiğim ilk günler maaşı filan yoktu baba parası yiyen uyuzun tekiydi. Para için onla evlenmedim.

Sanmıyorum öyle olacağını adam manyak çıktı, yaramaz olsunlar her tarafı kırıp döksünler diyor. Uslu çocuk sıkıcıymış beyfendiye göre! TABI O İŞTEYKEN ÇOCUKLARA BAKAN BENİM
Eşi hamileyken aynı cümleyi kuran erkek bir kuzenim var. "Benim oğlum hareketli olsun, yaramazlık yapsın, pasif çocuk sevmiyorum" derdi. Çocuk yaramazlık yaptığında annesinden çok o bağırdı şikayet etti "Ne laftan anlamaz bir çocuk oldun sen" falan demeler.. Bence eşiniz de böyle olacak.

Ilk 2 yıl emzirme dönemi gebe kalmak doğru değil zaten. "Bebekler büyüdükten sonra konuşalım bunları" diyin. Eşinize cevap vermeyin şu an sinirlerinizi harap edersiniz. Zamana bırakın.

Diğer yorumları okudum şimdi. Küfürler hakaretler falan.. Böyle bir adama değil 4-5, 1 çocuk bile fazla da neyse. Eşim çok çocuk istiyor'dan ziyade başka sorunlarınız var şu an. Allah yardimciniz olsun.

Şükretmen lazım, etrafımda bir sürü çıtır hostes var(eşim pilot) ve benim tek derdim evimde zaman geçirmek diyor. Resmen hovardalıklada tehdit ediyor boşanmayla tehdit etmezmiş gibi!

Maalesef çok kibirli biri artık iğrenmeye başladım karakterinden, parası neyse veririz bir bakıcı daha tutarız bu kadar naz yapma, karadenizde bütün gün ırgatlık yapan kadınlar var senin bu yaptığın "kvşelik" dedi. Hakaretler gırla anlayacağınız.

Herşeyi terkedip giderim, tek tutan beni pis bir koca ama mükemmel bir baba.
Bu ne biçim bir adam babaligi batsın.
Eşine böyle kelimeler kullanan biri için hiçbir şeye değmez.
Bir an önce mesleginize dönmeye bakın bu adama fazla güvenmeyin.
Pilot olmuş kafa ortaçağ kafasında kalmış malesef.

4000tl'yi insan kazansa ne olur kazanmasa ne olur. Kus kadar bir sey (bkz. Devekusu) Dayi hakli. :halay:
Saniyorum devlette calisan muhendislerin asagi yukari 4000 gibi bir maasi oluyor.
Adam bu maasa az demis
Dusunceleri kiroyum ama para bende den baska bir sey ifade etmedi bana uzgunum...
Ilkokullu ev hanimi dediginiz bir suru kadin taniyorum tavirli ,duruslu ,sizin gibi kendini ezdirmeyen ....

Back
X