• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adamın benden tek beklentisi makine gibi doğurmam

Bir de "İstesem aldatirim yanımda bir sürü çıtır çalışan kadin var" tarzı bir seyler gevelemiş adam. Kadın hala yorum atanlara kızıp "eşime sarilasim geldi" diyor. Kafamı nerelere vursam

Kimsenin hayatı değil. Yaşayacak olan kendisi, böyle pis bir kocayı çekecek olan kendisi. İster sarılır ister boşar, buradaki herkes anca üzülür ve kendi hayatına bakar.

Ben de okudum ve duygulandım şu an o adama sarılasım geldi

milletin bana nasıl üşüştüğünü görünce bu adamın gerçekten çok iyi bir insan olduğna karar verdim

Nasıl gecmişte kalmış ya. Adam şu anda da sana ya istediğimi yap ya aldatırım diyor. O.. diyor. Zaten aldatmış sevgiliyken. Buyuk ihtimalle (günahını almayım) cocuklar olmadan once eve gelmiyorken de o çıtırlar!la aldatmıştır. Bunun nesine duygulandın yahu ve diger konularda da duygulanacak bir sey yok evlenilmeyecek bir erkek tipi işte. Ne alaka iyi bir insan olduğuna karar vermek şimdi? Keşşşke bu kafalardan bende de olaydı

:deli::deli:

Son düzenleme:
Bir firmada host'luk yapan bir tanıdığım kız arkadaşının hostes olmasını istemiyordu.
Işinde yükselmek vs isteyen hostesler gidip pilota dekolte veriyormus sırnaşıyormuş hatta işi ilerletenler de varmış. Bu tanıdığım da mezun olduğu bölümle ilgili iş bulup derhal ayrılmak istiyordu işinden.

Elbette bütün hostesler ve pilotlar böyle değil ama malesef konu sahibinin kocasi kafasındaki pilot ve hostesler de var. Adam dediginde oldukca ciddidir ve bu onun için zor olmaz eminim.

Ama tabi konu sahibi sen git sarıl kocana. Eger varsa diploman onunla kazanacağın paradan daha daha fazlası geliyor eve sonucta.. yazık ya.. kız çocuğunuz var insan onlardan utanır da daha dik durur.

Allah herkese iyi kalpli bir eş versin.

Merhaba kızlar, aslında komik gibi görüncek ama durum çok ciddi. Ilk evlendiğimiz aylarda eşim çocuğa hiç sıcak bakmıyordu ama ben çok istiyordum , hamile kaldım korunmamıza rağmen, ikizlerimiz oldu şu an 1.5 yaşındalar. Eşim şimdi 4-5 e kadar yolu var, bir an önce bir tane daha yapalım diyor ve çıldırmak üzereyim. Evde yatılı bakıcı olmasına rağmen işlere yetişemiyorum. Neyse ciddi olan kısım bu değil, ben direk tavır koydum bu kadar yeter artık yapmam diye, dün eşim umarım ciddi değilsin, ciddiysen bu ayrılık sebebi ayağını denk al dedi. 20 saattir boğazıma bir lokma girmedi.

Devamlı arkadaşlarıyla takılan, halı saha yapan vb diğer aktiveteler yapan adam birden ev kedisi, işten çıkınca direk eve geliyor bebişlerimle zaman geçirmek için.

Ben memuriyetimi yaktım bu adam için, adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor. Çok sıkıntılıyım kızlar :KK43:

Konu kapansın @Mune
Başta şunu söylim siz muhendis olmuşsunuz da ne olmuş belkide sizi muhendis yapma gayretini gösterende anneniz ilkokul mezunudur.cok yanlış cümle kurmuşsunuz .Bende orta mezunuyum ve 4 cocuguma hamileyim ama eşimin asla baskısı olmadı ikimiz beraber istedik.Allahda verdi sizin çocuklarınız kücük buyusunler tekrar kendinizi hazır hissedince olsun istersiniz tabi bunu eşinize dik konusarak değil güzel dille anlatın.

Üniversite mezunu mühendis ama kovası tarafından birazcık ruhu ezik ama olsun:)

Bunca sayfada mutlaka yazilmistir ama" ilk okullu ev hanimi" nedir yaa.
Ne fazlan var ilk okullu ev hanimindan.

Bencede baska cocuk yapmayın...

Back
X