- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
Kargo pilotu ne ya öyle hemen uçuşa çıkabiliyorlar mı çok saçma. Az buz da para değil onun eğitimi.
Ailesi çok zenginmiş zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kargo pilotu ne ya öyle hemen uçuşa çıkabiliyorlar mı çok saçma. Az buz da para değil onun eğitimi.
Ailesi çok zenginmiş zaten.
Bir de "İstesem aldatirim yanımda bir sürü çıtır çalışan kadin var" tarzı bir seyler gevelemiş adam. Kadın hala yorum atanlara kızıp "eşime sarilasim geldi" diyor. Kafamı nerelere vursam
Ben de bılmıyodum bugun de bırsey ogrendık hadı bakalımAyy teşekkür ederim. Daha önce duymamistim.
Ben de okudum ve duygulandım şu an o adama sarılasım geldi
milletin bana nasıl üşüştüğünü görünce bu adamın gerçekten çok iyi bir insan olduğna karar verdim
Evet, evet, öyle olmuş. Sesli güldüm yav:))Yorumları okumadan yazıyorum
Kesin konu karıştı değil mi
İlkokullu kadın-çalışan kadın vb sayfalarca atışma var değil mi
Değil mi!?![]()
Başta şunu söylim siz muhendis olmuşsunuz da ne olmuş belkide sizi muhendis yapma gayretini gösterende anneniz ilkokul mezunudur.cok yanlış cümle kurmuşsunuz .Bende orta mezunuyum ve 4 cocuguma hamileyim ama eşimin asla baskısı olmadı ikimiz beraber istedik.Allahda verdi sizin çocuklarınız kücük buyusunler tekrar kendinizi hazır hissedince olsun istersiniz tabi bunu eşinize dik konusarak değil güzel dille anlatın.Merhaba kızlar, aslında komik gibi görüncek ama durum çok ciddi. Ilk evlendiğimiz aylarda eşim çocuğa hiç sıcak bakmıyordu ama ben çok istiyordum , hamile kaldım korunmamıza rağmen, ikizlerimiz oldu şu an 1.5 yaşındalar. Eşim şimdi 4-5 e kadar yolu var, bir an önce bir tane daha yapalım diyor ve çıldırmak üzereyim. Evde yatılı bakıcı olmasına rağmen işlere yetişemiyorum. Neyse ciddi olan kısım bu değil, ben direk tavır koydum bu kadar yeter artık yapmam diye, dün eşim umarım ciddi değilsin, ciddiysen bu ayrılık sebebi ayağını denk al dedi. 20 saattir boğazıma bir lokma girmedi.
Devamlı arkadaşlarıyla takılan, halı saha yapan vb diğer aktiveteler yapan adam birden ev kedisi, işten çıkınca direk eve geliyor bebişlerimle zaman geçirmek için.
Ben memuriyetimi yaktım bu adam için, adam bana resmen ilkokullu ev hanımı muamelesi yapıyor. Çok sıkıntılıyım kızlar
Konu kapansın @Mune
he ya ortta okul ve lise kabul etmiyoruzİlkokullu ev hanımı mıııı???
Yalnız konu sahibi "ilkokullu ev hanımı" yazmasaydı şuan kocasından boşanmaya karar vermişti. Tepki çekince kocasını savunmaya başladı.
Şuan ayaklarını falan yıkıyordur![]()
![]()
Valla öyle ilkokullu ev hanımı tanıdıklarım var ki, benim diyen üniversite mezunları eline su dökemez.
Kvşelik ye ya?? Bi ben miyim cahil??