- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
Bakma sen öyle dediğineÖyle bir tip değil. Ama ima ettiğimde bana NAPARSAN YAP EN FAZLA BOŞANMAMI HIZLANDIRIRSIN FAZLA NAFAKA ÖDERİM diye rest çekti..Kadını gözden çıkarmış bu karaktersiz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakma sen öyle dediğineÖyle bir tip değil. Ama ima ettiğimde bana NAPARSAN YAP EN FAZLA BOŞANMAMI HIZLANDIRIRSIN FAZLA NAFAKA ÖDERİM diye rest çekti..Kadını gözden çıkarmış bu karaktersiz.
Gözden çıkardığından değil, blöf yapıyor.belki yollamazsınız diyeÖyle bir tip değil. Ama ima ettiğimde bana NAPARSAN YAP EN FAZLA BOŞANMAMI HIZLANDIRIRSIN FAZLA NAFAKA ÖDERİM diye rest çekti..Kadını gözden çıkarmış bu karaktersiz.
Öyle bir tip değil. Ama ima ettiğimde bana NAPARSAN YAP EN FAZLA BOŞANMAMI HIZLANDIRIRSIN FAZLA NAFAKA ÖDERİM diye rest çekti..Kadını gözden çıkarmış bu karaktersiz.
Böyle dedigine bakma. Tutuşur kadından da tekme yerse.Öyle bir tip değil. Ama ima ettiğimde bana NAPARSAN YAP EN FAZLA BOŞANMAMI HIZLANDIRIRSIN FAZLA NAFAKA ÖDERİM diye rest çekti..Kadını gözden çıkarmış bu karaktersiz.
Ben gibi allah razı olsun da diyebilir bence kaybedecek bir seyi yok.kanıtları elbet gönder ama ya kadın "eşimi sen ayarttın o.. "diye çıkış yaparsa üzülürsün...
Benim bir müvekkilim 7 yıl aldatılmış ve haberi olmamış. Kadınlar hisseder vs. Biraz kadınların kendilerini kandırması. Ya da diyelim ki hissetti somut delil bulamadığı için paranoya içinde yaşamaya devam edecek. O adamlar hem pastasından hem ekmeğinden olsun ki dünya kaç bucak görsün.Lütfennnnn yollayın lütfen hatta bana yollayın ben gönderirimmm o derece istiyorum. Ben de aldatıldım ve aldatıldıgım kadınla konusup öğrendim bunu hala o kadına dua ediyorum. Sizin sucunuz yok susmayın. O kadıncagz da kurtulsun. Bazılarınız demis ki o kadın biliyodur. Ne belli? Ben hiç bilmiyodum mesela nisanlıyken aldatıldıgımı bilsem ölsem evlenmezdm. Lütfen gönderin![]()
vallahi doğru dediniz ben de yaptım açıkçası ifşa ettim... konu sahibi istiyorsa ben bile gönderirim fotoğrafları. siz de demişsiniz gönderirim diye. sadece eşi biliyor ve susuyorsa bu kadın için çok yıpratıcı olabilir. kadın susmak zorundadır belki bilemeyizBen gibi allah razı olsun da diyebilir bence kaybedecek bir seyi yok.
ne üzulucek ya, bana soylense öyle bisey , hadi be ordan onursuz,okudugunu da anlamiyorsan beter ol der geçerimkanıtları elbet gönder ama ya kadın "eşimi sen ayarttın o.. "diye çıkış yaparsa üzülürsün...
Suçlu sen olursun kocasinin pesini birakmayan o... damgasi yersin aman aman uzak dur. Cunku ortada bosanma davasi yok diyorsun.Hanımlar günaydın.. hayırlı bayramlar dilerim hepinize..
Konum şöyle, biriyle tanıştım ve nasılsa çok kaptırdım.Ama tek taraflı değildi bu durum Yüzyüze geldik evet sanal bir durum değildi.Fakat bir kaç şeyden şüphelenip araştırdım ve sosyal medyasında kabak gibi herşeyi gördüm.Adam evliymiş.Tabi dünyam başıma yıkıldı.Boşanacak biriyim ben sadece diye cevap aldım. Ancak detaylara bakınca adam karısıyla uyuyor hala falan..Utanmazlığın böylesi!! Kadının yemeklerini ye yanında uyu bedenini kulllan..! Ve dava aşaması bile yok.Ayrıca yalan söylemiş bir adam vardı karşımda artık.Boşansada benim işim olmazdı.Zaten evli bir adamla istemediğimi en başta belirtmiştim.Ama inkarlar senaryolar.. Evinde rahat rahat yazıyormuş bana meğer.Sadece evde telle konuşma yapmaması dikkatimi çekti bu noktada.Sonra üzerine gözüme giren tuhaflıklar ve sonuç.Çocuğundan ve eşinden utanmayan bir varlık.Bana mı acıyacaktı! Kadın adına üzüldüm ben.Konu kapandı,adamı rezil ettim sözlerimle ama utanma yok tabi. Aklımda kalan şey şu; sosyal medyasından eşine anlatmalıyım bu adamı sizce?
Hiçte öyle olmuyor. Benim ruhum duymamisti. Yanımda msjlasiyırmus meger bende süpelenmistim tabi ama haberim yoktuİnsanoğlu bir tuhaf bu sefer de kadın seni suclamasin ? Artık kimseye güvenmiyorum. Madem adam evinde rahatça yazışma yapabiliyor ya kadın çok rahat yada adamın yediği haltlardan haberi var.