günaydın aselhancım.. öncelikle inşallah tez vakitte hayırlı haberleri alırız. ben bu yola başkoyduktan sonra 3 ayrı doktorla görüştüm 1 yıl içinde, hepsi de morfoloji hiç önemli değil dedi ve benim bu kadar korkuyor olmama şaşırdılar morfoloji konusunda. yani önem vermiyorlar 0 olmasına. aşılama yaptır dedi, aşılamayı öyle bir defa yaptırıp ara vermeyeceksiniz dedi. 1. aşılama da şans % 10, 2. de %30, 3. de %60 ve diğerleri bu istatistikle gidiyor dedi. ama ben istemediğimi söyleyince o zaman tüp bebek dedi. ben 1.69 cm, 75 kiloyum. biraz zayıfla dedi. zaten sağlıklı bir çocuğun var, ama 35 yaşına kadar çocuk işini halledin diyoruz hastalarımıza dedi. ben 33 yaşındayım. bu arada siz genetik tanı yaptırdınız mı embriyolara, bence bi de öyle deneyin. ha bi de benim çok çok az istmosel varmış rahim filminde. o da adet bitiminde az az gelen kahverengi akıntıya sebep olur sadece dedi. kışın bende düşünmüyordum ama annem yanımda, o burdayken bu süreci daha çabuk atlatırım diye kışın düşündüm.