E değerlerini hiç söylemedin ?Tabi canim bugun 15. Gunum pzt tekrar gidicem.mesela kac haftalik oldugunu merak ediyorum nettrn falan bakiyorum artik.ne kadar dogru bilmiyorum.kese icin 5. Haftada bakiyorlarmis nette oyle yaziyor.
İlk değer mi bu gayet iyi çıkmış maşallah480 cikti degerim
Seni ne zaman çağırdılar ?Yok tatlim bu ikinci degerim.keseyi de hayirlisiyla gormek nasip olsaydi rahatlayacaktim. O zaman tamam dicem.
Bugun tekrar kan verdim bakalim sonuc daha cikmadiSeni ne zaman çağırdılar ?
Bir aorun cikmazsa bugun tedaviye baslarsin insallahYine bana adana yolları başladı... Gidiyoruz şuan Volkan Beye. Tahliller başlıyacak galiba muayne edecem demişti. İlaçlara bugün mü başlıyacak acaba reglimin 3. Günündeyim. İnşallah Rabbim hepimizin çabasını ve isteğini görsün ve sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza versin.
Sen gittin mi bugün ?Bir aorun cikmazsa bugun tedaviye baslarsin insallah
Evet gittim cnm henuz sonucu bekliyorumSen gittin mi bugün ?
Kese muayenesi olmadın mı ?Evet gittim cnm henuz sonucu bekliyorum
Evet doktor muaynemi yaptı. İlaçlarıda yazdı. Tedavim bugün başlıyor. Cuma günü tekrar çağırdı. Bugün hastanede transfer olan 2 kişiyi gördüm. Siz tecrübelisiniz transfer sıkıntılı mı. Zor mu oluyor acabaBir aorun cikmazsa bugun tedaviye baslarsin insallah
Yok yok kafana takma bi zorluğu yok hele sonucunu düşününce hiç olmuyor merak etme bol bol dua et inşallah olumlu olur herşey Can'ımEvet doktor muaynemi yaptı. İlaçlarıda yazdı. Tedavim bugün başlıyor. Cuma günü tekrar çağırdı. Bugün hastanede transfer olan 2 kişiyi gördüm. Siz tecrübelisiniz transfer sıkıntılı mı. Zor mu oluyor acaba
Yok canim bugun daha 18.,gunum kese icin ne zaman gidilecek.sen gittin miKese muayenesi olmadın mı ?
Transferde hic birsey yok korkma en kolayi anlamiyorsun bile.5dakika da bitiyor yarim saat dinleniyorsun.sonra evine geciyorsun.Evet doktobileuaynemi yaptı. İlaçlarıda yazdı. Tedavim bugün başlıyor. Cuma günü tekrar çağırdı. Bugün hastanede transfer olan 2 kişiyi gördüm. Siz tecrübelisiniz transfer sıkıntılı mı. Zor mu oluyor acaba
Cumartesi gidecem ben kaç çıktı bügğn değerin ?Yok canim bugun daha 18.,gunum kese icin ne zaman gidilecek.sen gittin mi
Merhaba arkadaşlar, tüp bebek maliyeti adana acıbadem de ne kadar acaba ?
Doktor bana 4 günlük ilaç yazmış. Sizde demi öyle olmuştu. Yarın kontorlum var. Yumurtalara bakacam dedi dr. Birde ilaçlar sizde herhangi bir etki yapmışmıydı..Cumartesi gidecem ben kaç çıktı bügğn değerin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?