Gözün aydın bence iyi sonucun40.8 çıktı Nasıl sence ?
Kacinci gununuz test icin tekrar yapilacak mi testiniz. Bende volkan beye tedavi oldum haftaya belli olacak inşallah.gununuzb: 43166602 .!.:Teşekkür ederim Can'ım
12. Bugün 14. Gün bir dahaKacinci gununuz test icin tekrar yapilacak mi testiniz. Bende volkan beye tedavi oldum haftaya belli olacak inşallah.
Gayet güzel40.8 çıktı Nasıl sence ?
Teşekkür ederim cumartesi bi test daha istediler ...Gayet güzel
Amin hepimizin inşallahrabbim hayirlisini versin insallah. Emeklerimizi bosa cikarmasin.
Merhaba canım ne yaptın merak ettim. Sana 3tane transfer olmuştu. Kese göründü mü?Salı veya çarşamba tekrar yaptır testi değerin 500 ün üstüne çıkınca çağıracak galiba
Ay korktum dış gebelikten ben .aradım hemen normal dedi 10 gün sonra çağırdılar kese muayenesi için .. İkiz olup olmadığı da keselere bakarak söyleyebiliriz değerden kesin birşey sölenemez dediBayagi artmis masallah ikiz mi acaba.bu,durumda kese gorulebilir sanirim.
Devam dedi iğneye bu 10 gündeİnsallah hadi bakalim. Genelde 5. Haftadan sonra yukseliyor diye biliyorum değerleri.ilaclari kullanmaya devam ediyormusun.beni igneler cok yordu ne zqman biraktirir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?