Ya cumartesi kese muayenesi yapmıyorlarmış ben Hatay dan gidiyorum izin Hakkı'm bitti hafta içi çağırıyorlar illa hoş ben burda gidip gördüm keseyi ama Volkan hocaya danışmak istediğim şeyler vardı İlaç kullanımı be kadar devam edilen soracaktım falan çok sinir oldum yaEvet 4 gunluk yazoyo kontrolden sonra tekrar yaziyor dozu yikseltip indirebiliyor.bende o ilaclarda yan etki olmamisti. Sende sorun varsa volkan beye iletmelisin mutlaka.
Aaaa cidden mi banada 12 gun sonra gel dediler benimde haftaya cumartesiye denk geliyor bende cuma gunune randevu alayim bari. Bence hemaireyi ara ve sor bildigim kadariyla ilaclari degostirecekler cunku ben sordugumda kese muaynesinden sonra degistiriyoru demislerdi.olmazsa pzt ye randevu al senin icin z Or olur gel git.Ya cumartesi kese muayenesi yapmıyorlarmış ben Hatay dan gidiyorum izin Hakkı'm bitti hafta içi çağırıyorlar illa hoş ben burda gidip gördüm keseyi ama Volkan hocaya danışmak istediğim şeyler vardı İlaç kullanımı be kadar devam edilen soracaktım falan çok sinir oldum ya
Bana da 10 gün sonra demişlerdi cumartesiye denk geldi aradım randevu için Vermiyorlar bende zaten meraktan burada doktoruma gitmiştim keseyi gördüm yani ama ilaçlar konusunda endişem var işte sende cuma ya al bence randevunu Can'ım ben sıkıntıya düştüm sen düşmeAaaa cidden mi banada 12 gun sonra gel dediler benimde haftaya cumartesiye denk geliyor bende cuma gunune randevu alayim bari. Bence hemaireyi ara ve sor bildigim kadariyla ilaclari degostirecekler cunku ben sordugumda kese muaynesinden sonra degistiriyoru demislerdi.olmazsa pzt ye randevu al senin icin z Or olur gel git.
Evet 4 gunluk yazoyo kontrolden sonra tekrar yaziyor dozu yikseltip indirebiliyor.bende o ilaclarda yan etki olmamisti. Sende sorun varsa volkan beye iletmelisin mutlaka.
Merhaba canım raporu nasıl yaptın hangi hastaneden aldın ve ilaçları volkan bey mi yazdı. Bende aralık ayında tekrar başlıcamAcıbadem Adana da 4750 paket fiyatı veriyırlar tahliller fiyata dahil. Ama ilaçları biz alıyoruz. Başka bir hastaneden rapor alup ilaç maliyetini düşürebiliyıruz ben öyle yaptım.. bugün ilaca başlayalı 4 gün oldu..
Tatlim me yaptin gorustunmu hastane ile ilaclarini kullanmaya drvam ediyormusun merak ettim seniBana da 10 gün sonra demişlerdi cumartesiye denk geldi aradım randevu için Vermiyorlar bende zaten meraktan burada doktoruma gitmiştim keseyi gördüm yani ama ilaçlar konusunda endişem var işte sende cuma ya al bence randevunu Can'ım ben sıkıntıya düştüm sen düşme
Canım progestan iğneydi kes dedi crinone jel e geçtim bugün kalp atım muayenem var çok heyecanlıyım inşallah aksilik olmazTatlim me yaptin gorustunmu hastane ile ilaclarini kullanmaya drvam ediyormusun merak ettim seni
Ayy ne guzel hafi insallah hayirli haberler gelir.☺Canım progestan iğneydi kes dedi crinone jel e geçtim bugün kalp atım muayenem var çok heyecanlıyım inşallah aksilik olmaz
Tatlim naptin gittinmi doktora hersey yolundamiCanım progestan iğneydi kes dedi crinone jel e geçtim bugün kalp atım muayenem var çok heyecanlıyım inşallah aksilik olmaz
Evet Can'ım kalp atışını da duyduk şükürTatlim naptin gittinmi doktora hersey yolundami
Acaba bende duyabilecekmiyim gittigimde kac haftalik olmussun.masallah rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.Evet Can'ım kalp atışını da duyduk şükür
Gittin mi bügğn ?Acaba bende duyabilecekmiyim gittigimde kac haftalik olmussun.masallah rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.
Gittin mi bügğn ?
Yok canim pazartesiye kaldi senin kac haftalikken kalp atisi duyuldu.transferden kac gun sorna duydunuzGittin mi bügğn ?
32 gün ama 28 falan da gitseydim de duyulurdu dedi drYok canim pazartesiye kaldi senin kac haftalikken kalp atisi duyuldu.transferden kac gun sorna duydunuz
Naptın Can'ım gittin mi ?Yok canim pazartesiye kaldi senin kac haftalikken kalp atisi duyuldu.transferden kac gun sorna duydunuz
Evet canim gittim. İlaclarimi degistirdi.kalp atisi vardi ama duymadik o an aklimada gelmedi sormak.sen duyabilmismiydinNaptın Can'ım gittin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?