Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Evet 4 gunluk yazoyo kontrolden sonra tekrar yaziyor dozu yikseltip indirebiliyor.bende o ilaclarda yan etki olmamisti. Sende sorun varsa volkan beye iletmelisin mutlaka.

Evet 4 gunluk yazoyo kontrolden sonra tekrar yaziyor dozu yikseltip indirebiliyor.bende o ilaclarda yan etki olmamisti. Sende sorun varsa volkan beye iletmelisin mutlaka.
Ya cumartesi kese muayenesi yapmıyorlarmış ben Hatay dan gidiyorum izin Hakkı'm bitti hafta içi çağırıyorlar illa hoş ben burda gidip gördüm keseyi ama Volkan hocaya danışmak istediğim şeyler vardı İlaç kullanımı be kadar devam edilen soracaktım falan çok sinir oldum ya

Aaaa cidden mi banada 12 gun sonra gel dediler benimde haftaya cumartesiye denk geliyor bende cuma gunune randevu alayim bari. Bence hemaireyi ara ve sor bildigim kadariyla ilaclari degostirecekler cunku ben sordugumda kese muaynesinden sonra degistiriyoru demislerdi.olmazsa pzt ye randevu al senin icin z Or olur gel git.

Bana da 10 gün sonra demişlerdi cumartesiye denk geldi aradım randevu için Vermiyorlar bende zaten meraktan burada doktoruma gitmiştim keseyi gördüm yani ama ilaçlar konusunda endişem var işte sende cuma ya al bence randevunu Can'ım ben sıkıntıya düştüm sen düşme

Merhaba arkadaşlar Adana acıbadem de miyom amliyatı olan var mı fiyat nedir ve önereceğiniz dr var mı ?

Merhaba canım raporu nasıl yaptın hangi hastaneden aldın ve ilaçları volkan bey mi yazdı. Bende aralık ayında tekrar başlıcam

Merhaba arkadaşlar. Ben de volkan beyin hastasıyım. Gecen yılki transferim tutmuştu ama 11. Hafta da Kalbi durdu ve kürtaj oldum. Dondurulmuş transferi yapıldı ama o hiç tutmadı. Tekrar volkan beye gidiyorum tüp bebek yapılacak. Bu ay rahim içi çizik atıp histereskopi ile Rahmi inceleyecek gelecek ay da tüp tedavisine geçilecek insaallah. Ben adanada hemen hemen tüm tüp merkezlerini inceledim acibademden daha fazla güven veren bir yer bulamadım. İnsaallah Rabbim hepimizin yüzünü guldur ur.

Kendi özel hastanedeki doktorum yazdı cnm. Hiç bebeğimiz olmadığı için rapor yazabiliyor diye biliyorum. Kendi kadın doğumcuna bir sor istersen..

Tatlim me yaptin gorustunmu hastane ile ilaclarini kullanmaya drvam ediyormusun merak ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…