Hayırlısıyla bebegıni kucagına alırsın inş. Bende volkan beyi düşünüyorum. Mersinde tüp bebek merkezine gittim 2 kez ama bi tedavi başlanmadı henüz mersindeki doktor için hiç iyi yorumlar duymadım o yüzden kafam karıştıEvet dün transferim gerçekleşti ?
Volkan hoca işinin bir ehli kesinlikle tavsiye ederim benim ilk denemem inşallah bi daha gerekmezHayırlısıyla bebegıni kucagına alırsın inş. Bende volkan beyi düşünüyorum. Mersinde tüp bebek merkezine gittim 2 kez ama bi tedavi başlanmadı henüz mersindeki doktor için hiç iyi yorumlar duymadım o yüzden kafam karıştı
Volkan hoca işinin bir ehli kesinlikle tavsiye ederim benim ilk denemem inşallah bi daha gerekmez[/QUOTEcanım özel degilse raporunuz varmıydı bide ne kadar ödediniz benim bi kızım var 9 yaşında ikinci için bide yaşım geçiyor zaman kaybetmek istemiyorum
Amin . Fiyat olarak çok iyiymiş bana yaklaşık 8,9 bulur dediler bu yuzden kafam karıştı.doktor nasil ilgilimi hastalariylaRaporum yoktu tüp bebek fiyatı 4750 ilaçlarla beraber 6000-6500 ü buldu .. SGK anlaşması da yok hastanenin . Allah bağışlasın kızını sana.. Yeni evlatlar versin kucağına inşallah
Ekip gayet ilgili tümüyle gidip bi öngörüşme yapın o ücretsiz zatenAmin . Fiyat olarak çok iyiymiş bana yaklaşık 8,9 bulur dediler bu yuzden kafam karıştı.doktor nasil ilgilimi hastalariyla
Canim senin iyi haberlerini bekliyorum ins kucagina alirsin bebegini. Ben mersinde oldugum icin randevu alip gideyim gorusmeyeEkip gayet ilgili tümüyle gidip bi öngörüşme yapın o ücretsiz zaten
Benimde dun transferim oldu hemde Acıbadem de :)Evet dün transferim gerçekleşti ?
Kaçıncı gün transferiBenimde dun transferim oldu hemde Acıbadem de :)
Sizdemi volkan beye gidiyorsunuzBenimde dun transferim oldu hemde Acıbadem de :)
5. Gün canım. Dondurulmuş embriyolarim vardı . Ve sabah 8:30 oradaydım. Seninki nasil ne zaman transfer olduKaçıncı gün transferi
Benim 3. Gün transferi saat 1 de yapıldı ilk denemem benim5. Gün canım. Dondurulmuş embriyolarim vardı . Ve sabah 8:30 oradaydım. Seninki nasil ne zaman transfer oldu
Cok güzel birlikte beklicez :) 21 ekim test günüBenim 3. Gün transferi saat 1 de yapıldı ilk denemem benim
Ins sizde kucaginiza alirsiniz bebeginizi.5. Gün canım. Dondurulmuş embriyolarim vardı . Ve sabah 8:30 oradaydım. Seninki nasil ne zaman transfer oldu
Kac embriyo transfer edildi :)Benim 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?