Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Benimkiler 2 embriyo transfer edildi . Daha once başkent te yapılmıştı memnun kalmadim daha sonra Acıbadem e taşıdık

Benimkiler 2 embriyo transfer edildi . Daha once başkent te yapılmıştı memnun kalmadim daha sonra Acıbadem e taşıdık
Başkenti bana önermişlerdi ama SGK bağlantısı varmış çok kalabalık sıra falan dediler Volkan beyi duyunca onu tercih ettim benim durum sıkıntı biraz

Kac embriyo transfer edildi :)
Beni ilk defa gidecem volkan bey icin iyi yorumlar duydum. Mersinde tüp bebek merkezine gittim görüşmek için once test istediler bi teste 600 tl verdim. Bi cok kisiden duydum maddi yonden cok zorluyorlarmis sonucda iyi degilmis ve kararsiz kaldim

[QUero88, post: 42985027, member: 706207"]Başkenti bana önermişlerdi ama SGK bağlantısı varmış çok kalabalık sıra falan dediler Volkan beyi duyunca onu tercih ettim benim durum sıkıntı biraz[/QUOTE]
En güzeli yapmışsın. Bende bilseydim ilk Acıbadem e giderdim.

Bende Acıbademi tavsiye ederim.

Bende Acıbademi tavsiye ederim.
Suan hastayim ins randevu alip gorusmeye giderim benim buyuk sikintim yok 9 yasinda bi kizim var 1 sene oncede bi dusuk yaptim, yasim gectigi icin zaman kaybetmek istemiyorum bu yuzden tup bebek dedi doktorum, sorun esimde

Suan hastayim ins randevu alip gorusmeye giderim benim buyuk sikintim yok 9 yasinda bi kizim var 1 sene oncede bi dusuk yaptim, yasim gectigi icin zaman kaybetmek istemiyorum bu yuzden tup bebek dedi doktorum, sorun esimde
Insallah en kısa sürede ikinci kez bebesini kucağına alırsın :)

Adanada mi yasiyorsunuz cok git gel oluyormu mersinden gelecegim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…