3 ama biri kaliteli değil dedi Volkan bey yani 1 çok iyi 1 de ondan biraz daha az kalitede 3 . İse zayıf ihtimal dedi senin ?Kac embriyo transfer edildi :)
Başkenti bana önermişlerdi ama SGK bağlantısı varmış çok kalabalık sıra falan dediler Volkan beyi duyunca onu tercih ettim benim durum sıkıntı birazBenimkiler 2 embriyo transfer edildi . Daha once başkent te yapılmıştı memnun kalmadim daha sonra Acıbadem e taşıdık
Beni ilk defa gidecem volkan bey icin iyi yorumlar duydum. Mersinde tüp bebek merkezine gittim görüşmek için once test istediler bi teste 600 tl verdim. Bi cok kisiden duydum maddi yonden cok zorluyorlarmis sonucda iyi degilmis ve kararsiz kaldimKac embriyo transfer edildi :)
Bende Acıbademi tavsiye ederim.Beni ilk defa gidecem volkan bey icin iyi yorumlar duydum. Mersinde tüp bebek merkezine gittim görüşmek için once test istediler bi teste 600 tl verdim. Bi cok kisiden duydum maddi yonden cok zorluyorlarmis sonucda iyi degilmis ve kararsiz kaldim
Suan hastayim ins randevu alip gorusmeye giderim benim buyuk sikintim yok 9 yasinda bi kizim var 1 sene oncede bi dusuk yaptim, yasim gectigi icin zaman kaybetmek istemiyorum bu yuzden tup bebek dedi doktorum, sorun esimdeBende Acıbademi tavsiye ederim.
Insallah en kısa sürede ikinci kez bebesini kucağına alırsın :)Suan hastayim ins randevu alip gorusmeye giderim benim buyuk sikintim yok 9 yasinda bi kizim var 1 sene oncede bi dusuk yaptim, yasim gectigi icin zaman kaybetmek istemiyorum bu yuzden tup bebek dedi doktorum, sorun esimde
Ins canim bende sizin iyi haberlerinizi bekliyorum. Yasiniz gencse umudinizi yitirmeyin hemende pes etmeyinInsallah en kısa sürede ikinci kez bebesini kucağına alırsın :)
Umudum hic bitmiyor ama su bekleyiş bitiriyor. Bu 3.denemem umarım bu kez tutar.Ins canim bende sizin iyi haberlerinizi bekliyorum. Yasiniz gencse umudinizi yitirmeyin hemende pes etmeyin
Problem ne peki neden olmuyor özel olmazsa sorabilir miyim ?Umudum hic bitmiyor ama su bekleyiş bitiriyor. Bu 3.denemem umarım bu kez tutar.
Problem ne peki neden olmuyor özel olmazsa sorabilir miyim ?
Umudum hic bitmiyor ama su bekleyiş bitiriyor. Bu 3.denemem umarım bu kez tutar.[/QUOTE
Kanallarım tıkalı. Ama yinede tutmuyor. Biraz stresliyim galiba :)Problem ne peki neden olmuyor özel olmazsa sorabilir miyim ?
Evet adanadayim. Ilk yapıyorsun sanırım 3gun arayla muayene oluyorsun toplamaya kadar ve sonra transfer oluyorsun.Adanada mi yasiyorsunuz cok git gel oluyormu mersinden gelecegim icin
Stres yapmamak eminim elde degildir .tuplerin icin amelyat oldunmu benimde kapanmisti ilk dogumda rahim filminde acildi tekrarolur inşallah ya stres yapma
Benim bi arkadasinda durumu senin gibiydi oda adanada tup bebek yaptirdi suan 1 yasinda oglu. Umidini yitirme ins olur, bende cok stres yapiyorum stres yaptikca adetim gecikiyorYapıldı ameliyat ama açılmadı canım.
Sen kac yaşındasın ?Benim bi arkadasinda durumu senin gibiydi oda adanada tup bebek yaptirdi suan 1 yasinda oglu. Umidini yitirme ins olur, bende cok stres yapiyorum stres yaptikca adetim gecikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?