37 yasindayimSen kac yaşındasın ?
Benim kuzenim senin yaşında ilk denemesinde tuttu. Ben 32 yaşındayım. Benim eşimdede sorun var. Önemli olan o güzel allahım ol desin gerisi bahane .Adetim surekli gecikiyor tum teslerim yapildi hic bi problemim yok strese bagli deniyor. Benim esimde sorun
Bugün sarı bi akıntım oldu sizce normal mi ?Sen kac yaşındasın ?
Normal tabi ilaclardan dolayı bende transfer oncesi başlamıştı. Sen progesteron ne kullanıyorsun igne mi jel mi.Bugün sarı bi akıntım oldu sizce normal mi ?
İğne ama önceden yoktu bugün olduNormal tabi ilaclardan dolayı bende transfer oncesi başlamıştı. Sen progesteron ne kullanıyorsun igne mi jel mi.
İğne ama önceden yoktu bugün olduNormal tabi ilaclardan dolayı bende transfer oncesi başlamıştı. Sen progesteron ne kullanıyorsun igne mi jel mi.
Hayırlı olsun canım kısmetinde varsa nerde yaptırdığın onemli degil.Kizlar adanaya gidip gelmem sorun olur dedi esim bugun adetimin ikinci gunu mersin tup bebek merkezine basladim. Ins hayirli olur benim icin
Nasıl gidiyor süreç ?Normal tabi ilaclardan dolayı bende transfer oncesi başlamıştı. Sen progesteron ne kullanıyorsun igne mi jel mi.
Cok sancım oluyor. Çoğunlukla dinleniyorum. Gun yaklaştıkça daha cok stresliyim. Senin nasıl gidiyor.Nasıl gidiyor süreç ?
Benim çikolata kistim var o sancı yapıyor arada karında ve şişlik ve göğüslerde ağrı var hafif içime korku düştü gün yaklaştıkça olmayacak mı acaba diyeCok sancım oluyor. Çoğunlukla dinleniyorum. Gun yaklaştıkça daha cok stresliyim. Senin nasıl gidiyor.
Aynen benimde ama sağolsun eşim bu konuda destek. Bende korkuyorum negatif sonuc almaktan 3 yıldır bekliyorum gelsin artık. Cok dua ediyorum.Benim çikolata kistim var o sancı yapıyor arada karında ve şişlik ve göğüslerde ağrı var hafif içime korku düştü gün yaklaştıkça olmayacak mı acaba diye
Aynen benimde ama sağolsun eşim bu konuda destek. Bende korkuyorum negatif sonuc almaktan 3 yıldır bekliyorum gelsin artık. Cok dua ediyorum.[/
Şu hiç gebelik testi denedin mi erken ama ?
Yok canım bemim tüpler tıkalı.B
u bu arada sende de mi çikolata kisti var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?