- 20 Mart 2016
- 65
- 10
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canm inşallah hayirlisi olur. Ben academia hastanesinde hakan beye gidiyorum. Osm hastanesi kapandi artik. Peki sen olumlu sonuç alabildin miYa telefondan yazdığım için bazı kelimeler farklı yazılmış. Kusura bakma
Doktorum farklı bir şehirde artik
Ben yeni başladım tedaviye ama narkozlu olacağı için pek ağrı sızı olmaz bence zaten sonrasında biraz dinlenince eve gönderiyorlarmışiyi akşamlar ben de görüştüm bu ay başlayacağız inşallah.ama korkyorum umurta toplama aşaması nasıl olacak anestezi verilecek ama nasıl geçecek ?yasayanlar bilgilendiriniz
Evet canım. Orada oldu kızım zaten.inşallah senin de yüzün gulerMerhaba canm inşallah hayirlisi olur. Ben academia hastanesinde hakan beye gidiyorum. Osm hastanesi kapandi artik. Peki sen olumlu sonuç alabildin mi
Yumurta toplama anestezi ile oluyor.zaten beş ön dk süren bir işlem. Biraz adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor.benim bir ağrım olmadı. Stres yapacak bir durum yok.rahat oluniyi akşamlar ben de görüştüm bu ay başlayacağız inşallah.ama korkyorum umurta toplama aşaması nasıl olacak anestezi verilecek ama nasıl geçecek ?yasayanlar bilgilendiriniz
Amin inşallah canm Allah bagislasin kizini :)Evet canım. Orada oldu kızım zaten.inşallah senin de yüzün guler
Ben iğneleri kullanmaya başladım çok heyecanlıyım :/ birde incir kürü yapıyorum inşallah faydası olurÇok stresli günler .ama sonu güzel olunca herseyi unutuyorum. Şimdi ikinci için başlıyorum tedaviye.haftaya iğneleri başlıyorum.
Kaç yumurtan toplandi canm kaçı döllenmiş sende mi volkan beyde yaptiriyosunbenimde pazartesi günü yumnurtalarım toplandı.yani bugün 4.gün.beni her an arayabilirler transfer için....inşallah hepimiz için her şey çok güzel olur...
ADANA ACIBADEMDE HİÇ OLUMLU SONUÇ ALAN YOK MU YABENDE NE YAZIK Kİ OLUMLU SONUÇ ALMADIM, 2. DENEME İÇİN YİNE Mİ ORADA YAPSAM BİLEMEDİM
[/QUOTEben henüz yaptirmadim şuan tedavi surecindeyim ama olumlu sonuç alanlar var diye okumuştum buradan. Ben urfada yasiyorum benim doktorum önerdi adana acibademi. Allah gönlüne gore versin inşallah
Turan çetin olmasın da diğerlerinden birine yaptır derimKızlar bende tup bebek yaptircam da kararsizim acıbadem mi başkent mi turan çetin mi. Sizler neden acıbadem i seçtiniz fikirlerinize ihtiyacım var
Neden peki canim.Turan çetin olmasın da diğerlerinden birine yaptır derim