Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek tedavime başladm hayirlisiyla. Fakat ilaç tedavimi urfa da yaptirip yumurta toplamaya ve transfere gidicem adanaya.doktorum bir iğne bir şeker hapi verdi ismi matofin iğnenin ismide puregon. Bunlari kullanan var mi aranizda acaba?

Merhaba ceylan. Hayırlı olsun tedavim umarım güzel sonuçlanır
Şeker ilacını anlamadım neden verdi.ama puregon kullandım. Yumurta çoğaltma iğneleri. Zaten küçük şeker iğneleri gibi kolayca vururum. Urfa'da kime gidiyorsun.ben de dört sene önce orada çalışırken ilk tedavinin oldum osm hastanesinde.dr orada değil şimdi .gerekli bir şehirde.

Ya telefondan yazdığım için bazı kelimeler farklı yazılmış. Kusura bakma
Doktorum farklı bir şehirde artik

iyi akşamlar ben de görüştüm bu ay başlayacağız inşallah.ama korkyorum umurta toplama aşaması nasıl olacak anestezi verilecek ama nasıl geçecek ?yasayanlar bilgilendiriniz

iyi akşamlar ben de görüştüm bu ay başlayacağız inşallah.ama korkyorum umurta toplama aşaması nasıl olacak anestezi verilecek ama nasıl geçecek ?yasayanlar bilgilendiriniz
Ben yeni başladım tedaviye ama narkozlu olacağı için pek ağrı sızı olmaz bence zaten sonrasında biraz dinlenince eve gönderiyorlarmış

Yumurta toplama anestezi ile oluyor.zaten beş ön dk süren bir işlem. Biraz adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor.benim bir ağrım olmadı. Stres yapacak bir durum yok.rahat olun

Çok stresli günler .ama sonu güzel olunca herseyi unutuyorum. Şimdi ikinci için başlıyorum tedaviye.haftaya iğneleri başlıyorum.

benimde pazartesi günü yumnurtalarım toplandı.yani bugün 4.gün.beni her an arayabilirler transfer için....inşallah hepimiz için her şey çok güzel olur...

ADANA ACIBADEMDE HİÇ OLUMLU SONUÇ ALAN YOK MU YA :( BENDE NE YAZIK Kİ OLUMLU SONUÇ ALMADIM, 2. DENEME İÇİN YİNE Mİ ORADA YAPSAM BİLEMEDİM :(

Kızlar bende tup bebek yaptircam da kararsizim acıbadem mi başkent mi turan çetin mi. Sizler neden acıbadem i seçtiniz fikirlerinize ihtiyacım var

ADANA ACIBADEMDE HİÇ OLUMLU SONUÇ ALAN YOK MU YA :KK43: BENDE NE YAZIK Kİ OLUMLU SONUÇ ALMADIM, 2. DENEME İÇİN YİNE Mİ ORADA YAPSAM BİLEMEDİM :KK43:[/QUOTEben henüz yaptirmadim şuan tedavi surecindeyim ama olumlu sonuç alanlar var diye okumuştum buradan. Ben urfada yasiyorum benim doktorum önerdi adana acibademi. Allah gönlüne gore versin inşallah

bugun itibariyle işlemlerimiz başlamış bulunuyor.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.iğnelere başladık bakalım sonuç olumlu olur umarım

kumral ada acıbadem tercih ettim ilk kez yaptıracağım.cok iligili davrandılar ve de doktorumuzun yaklaşımı hoşuma gitti.ben kesinlikle tavsiye ederim

Back
X