- 20 Mart 2016
- 65
- 10
- 3
Bende bu gece vurucam iğnemi. Korkmayalim basit bi işlem diyorlarBen de alerjik astım hastasıyım canım anestezi ona göre verilecek dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu gece vurucam iğnemi. Korkmayalim basit bi işlem diyorlarBen de alerjik astım hastasıyım canım anestezi ona göre verilecek dedi
Hakkımızda hayırlısı olsunBende bu gece vurucam iğnemi. Korkmayalim basit bi işlem diyorlar
AminnHakkımızda hayırlısı olsun
Evet canmİsim Pelin mi
Sizde adana dışından geliyorsunuz galibaEvet canm
Ben de Fatma görüşürüz inşallahEvet canm
Evet urfadan gelicez. Görüşürüz canmEvet canm
Bizde marastanEvet urfadan gelicez. Görüşürüz canm
Bana en geç 10'da burada olman gerek dedilerBizde marastan
Darısı başımıza inşallah. Öğretmensin sanırım ben de öğretmenim mersindeyim. :)sadece ultrasona girdiim mezitli semt polkiliniğe kaç tane yumurta gelişiyor kaç mm bide e2 değerimi için kan tahlili yaptırdım sonucuda alıp. memorialdeki doktorumu arıyodum bana kullanmam gereken ilaç dozajini söylüyodu. ama ilk muayne için antalyaya gittim.
Darısı başımıza inşallah. Öğretmensin sanırım ben de öğretmenim mersindeyim. :)
Bana da öyle dedilerBana en geç 10'da burada olman gerek dediler
Ceylinpelin nasılsın ne durumdasınBana en geç 10'da burada olman gerek dediler
Hastaneden aradilar biraz önce tekrar hatirlatma yaptılar neler goturmemle ve ücretle ilgili. Çok heyecanliyim ne hissettiğimi de tarif edemiyorum saatleri sayiyorumCeylinpelin nasılsın ne durumdasın
Beni aramadılar sadece randevu saati ile ilgili mesaj geldiHastaneden aradilar biraz önce tekrar hatirlatma yaptılar neler goturmemle ve ücretle ilgili. Çok heyecanliyim ne hissettiğimi de tarif edemiyorum saatleri sayiyorumsen ne durumdasın
Neler getir dediler bilgi ver bana da canımBeni aramadılar sadece randevu saati ile ilgili mesaj geldi
Evlilik cüzdanı eşinin ve kendinin vesikalık fotografi kimlikler ve ücreti söyledi canm. Ve geceden hiçbirşey yememek gerektiğini.Neler getir dediler bilgi ver bana da canım
Vesikalik fotografi ne için istiyorlar bilgin var mi canmNeler getir dediler bilgi ver bana da canım
Sen daha onları vermediyse kayıt için istiyolarVesikalik fotografi ne için istiyorlar bilgin var mi canm