Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Arkadaslar ben de adana acıbademde negatıf sonuc aldım fakat memnun kaldım sebebi şu..14 tane yumurta toplandı 2tanesi 4.gün transfer oldu 3tanede 5.gun donduruldu..yanii kalıteyle alakalı bi durum yoksa kafalarına gore dondurmamazlıl yapılmıyor..ıkı tane 4.gun transfer edılende aslnda 5.gune gıdeblrdı ama riske atmamak adına 4.gun transfer edıyorlar...
Canim nasılsın . Birsey sorcam çikolata kisti vardı sanirim sende peki tup bebek ilaçları olumsuz etkiledi mi

Yok canm alsine benm tedavı oncesi ıkı tane kıstım vardı saglı sollu sımdı sadce soldaki duruo 6aydır tek
Canim kaç cm di kistin peki . Volkan bey kist için bi uygulama yaptı mı.
Çok merak ettiğim şeyler var benim
Kaç ml vuruldu gonal f yi

Canim kaç cm di kistin peki . Volkan bey kist için bi uygulama yaptı mı.
Çok merak ettiğim şeyler var benim
Kaç ml vuruldu gonal f yi
Canm ayrıca bır tedavi uygulamadı..gonal f 225 bide 75ml baska bi iğne adını hatrlamıorm..sen daha once hıc denemedin dimi canm???bana ışk denememde baska hastanede 350gonal f dozu vermstı dr..ozaman daha az yumurtam olmustu acemı bırıne denk geldm resmen:(

Canm ayrıca bır tedavi uygulamadı..gonal f 225 bide 75ml baska bi iğne adını hatrlamıorm..sen daha once hıc denemedin dimi canm???bana ışk denememde baska hastanede 350gonal f dozu vermstı dr..ozaman daha az yumurtam olmustu acemı bırıne denk geldm resmen:KK43:
Ben hiç denemedim canim . Kistten ameliyat oldum ben tekrarlamasindan korkuyorum .tup bebek ilaçlarından da korkuyorum .

Beni her gün aradılar canım bi sıkıntı olmadı.suan hastaneden dönüyorum volkan hocayla görüştük esim ve bana bekleme süreci için ilaç tavsiye etti isterseniz dna testi yaptırın dedi.ama hemşireler süreçteki ilgiyi göstermedi bi gecmiş olsun bile demediler.dosyamı istedim orijinalini onlar alıyomusfotokopi çekip verdiler.bi git derim sana da canım
Yarın gidicez. İyi aklıma getirdin. Ben de dosyanın isteyim.

Canim ben de bunu merak ettim. Doktor ne kadar iyi olursa olsun laboratuvar iyi olmazsa başarı şansı azalır. Ben bu söylediğini başka birinden daha duymuştum o yüzden sordum . Yakın olması acıbadem olmasi cezbediyor ama
Acıbadem de en iyisi diye gittik. Bizde adanaya yeni geldik ve burada şansımizi denemek mantıklı geldi. Evine gelip istirahat etmek bile motivasyon.

Acıbadem de en iyisi diye gittik. Bizde adanaya yeni geldik ve burada şansımizi denemek mantıklı geldi. Evine gelip istirahat etmek bile motivasyon.
Peki şimdi nerde denemeyi düşünüyorsun. Eşimde yakın olsun adanaya gidelim diyor bende olumlu bakıyorum sonra birden fikrim değişiyor

Ben hiç denemedim canim . Kistten ameliyat oldum ben tekrarlamasindan korkuyorum .tup bebek ilaçlarından da korkuyorum .
Canm korkma ve bence hazr kistin yokken bir an once basla tedavıye..cunku amelıyattan sonrada tekrarlama riski var malesef:(vakit kaybetme bence..yaş kac canm ?

Canm korkma ve bence hazr kistin yokken bir an once basla tedavıye..cunku amelıyattan sonrada tekrarlama riski var malesef:KK43:vakit kaybetme bence..yaş kac canm ?
31 canım. Adana acibadem e tam olarak isinamadim gibi . Öğretmenim yaz tatilini bekliyorum

31 canım. Adana acibadem e tam olarak isinamadim gibi . Öğretmenim yaz tatilini bekliyorum
Az kalmıs ozaman iyi canm..valla bende merkez arastırıyorm ama bırturlu karar veremıyorum ıstanbul ankarada bakıyorum...negatıf denemelermz oldugu ıcın farklı bişeyler arastrıyorum mesela gebelık aşısı ve gebelık serumu yapan yerlere bakıyorum..bağışıklık duzenleyıcı seylermıs bunlar...bızde hersey cok ıyı gıdıyo fakat tutunma olmuyo bunun araştrılması lazm

Az kalmıs ozaman iyi canm..valla bende merkez arastırıyorm ama bırturlu karar veremıyorum ıstanbul ankarada bakıyorum...negatıf denemelermz oldugu ıcın farklı bişeyler arastrıyorum mesela gebelık aşısı ve gebelık serumu yapan yerlere bakıyorum..bağışıklık duzenleyıcı seylermıs bunlar...bızde hersey cok ıyı gıdıyo fakat tutunma olmuyo bunun araştrılması lazm
Kan pihtilasmasina bakıldı mi. Kromozom analizi yaptırdın mi . Bir de cd56 diye bir test varmış

Kan pihtilasmasina bakıldı mi. Kromozom analizi yaptırdın mi . Bir de cd56 diye bir test varmış
İşte yunurtalklarda kist oldugundan yumurtayı kotu etkıleyebılılmus gelısmı durabılıomus...bu bı sebep olablr..birde soyle bırsey var her kadın vücudu embriyoyu yabancı bir cisim olarak görüp dısarı atmak ıstermiş bazısı buna tölerans tanıtmş ve bebek tutunurmus..ama bazılarıda bağısıklıgı düşük olanlar atarms vucudundan böylede bir durum olablr...ben 4 transferımde sunu yaşadm bu kafar tesaduf olamaz herhald hepsınde grip oldum sürekli hapsurma burun akıntsı..resmen belli vucut atmak istiyo..o yuzden bağışılk serumunu aaştrıyorum canm..

İşte yunurtalklarda kist oldugundan yumurtayı kotu etkıleyebılılmus gelısmı durabılıomus...bu bı sebep olablr..birde soyle bırsey var her kadın vücudu embriyoyu yabancı bir cisim olarak görüp dısarı atmak ıstermiş bazısı buna tölerans tanıtmş ve bebek tutunurmus..ama bazılarıda bağısıklıgı düşük olanlar atarms vucudundan böylede bir durum olablr...ben 4 transferımde sunu yaşadm bu kafar tesaduf olamaz herhald hepsınde grip oldum sürekli hapsurma burun akıntsı..resmen belli vucut atmak istiyo..o yuzden bağışılk serumunu aaştrıyorum canm..
Cd 56 diye bir test sanırım bununla ilgili . Aslında bağışıklık sitemi güçlü olanlar atmak ister sen o dönemlerde grip olduysan bağışıklık sistemin zayiflamistir aslında bu iyi birşey . Bi yerde de okumuştum . Başka bir sebep de olabilir rahim filmi çekildi mi canım. Kist belki sıvı üretip rahime akıyor embriyonun tutunmasını engelliyor bu da olabilir . Kaç tane yumurta toplandı canım sende .

Açıkçası düşünmüyorum. Vücudumdaki hormonlar şişlik şuan bunlardan kurtulmayı istiyorum.
İlk denemen miydi canım
Allah yardımcımız olsun inşallah en yakın zamanda toparlanirsin bırakma kendini hemen anne olacaksın sen güçlü ol bakim:anne:

Back
X