Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Ben de öğretmenim işim çocuklar. İmtihan daha büyük bize.... Kumral ada gördüğüm kadarıyla siz araştırma halindesiniz. En iyi merkez hangisi? İyi bir gözlemcisiniz.

Ben de öğretmenim işim çocuklar. İmtihan daha büyük bize.... Kumral ada gördüğüm kadarıyla siz araştırma halindesiniz. En iyi merkez hangisi? İyi bir gözlemcisiniz.
Canim benim araştırıyorum kendi kendime öyle. En iyi merkez hangisi bilemem ama ben istanbul düşünüyorum sisli memorial ya da Brüksel tüp bebek merkezi . Hatta %60 bruksel . Acıbadem e gittim görüşmeye orası da iyi gibi geldi ama gönlümde hep istanbul var .

Canim benim araştırıyorum kendi kendime öyle. En iyi merkez hangisi bilemem ama ben istanbul düşünüyorum sisli memorial ya da Brüksel tüp bebek merkezi . Hatta %60 bruksel . Acıbadem e gittim görüşmeye orası da iyi gibi geldi ama gönlümde hep istanbul var .
Teşekkür ederim. Ben de embriyologun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Aslında en başında eşim İstanbul diyordu ama Volkan bey prof olunca acıbademde yaptık. Bu kadar masraf taksit borç sonrası negatif çok kötü oldu.

Teşekkür ederim. Ben de embriyologun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Aslında en başında eşim İstanbul diyordu ama Volkan bey prof olunca acıbademde yaptık. Bu kadar masraf taksit borç sonrası negatif çok kötü oldu.
Kısmet değilmiş aslında negatiflerde yol gösterir birdahakine inşallah. Peki size bi açıklama yaptılar mi
İstanbul düşünüyorum olumsuzda olsa orda denemek istiyorum içimde kalmasın. Adana acıbademde pahalı aslında 5.450+ilaçlar + mikrocip parası 9 bin buluyor. Sizde sorun ne peki canim

Kısmet değilmiş aslında negatiflerde yol gösterir birdahakine inşallah. Peki size bi açıklama yaptılar mi
İstanbul düşünüyorum olumsuzda olsa orda denemek istiyorum içimde kalmasın. Adana acıbademde pahalı aslında 5.450+ilaçlar + mikrocip parası 9 bin buluyor. Sizde sorun ne peki canim
Sebepsiz infertilite. En zoru bu galiba. Çarşamba test günüm ben bugün yaptım negatif. Ama bir ara uğrayıp Volkan bey ile konuşmak istiyorum. Sanki bana göre her yer aynı fiyat

Sebepsiz infertilite. En zoru bu galiba. Çarşamba test günüm ben bugün yaptım negatif. Ama bir ara uğrayıp Volkan bey ile konuşmak istiyorum. Sanki bana göre her yer aynı fiyat
Canim belki pozitiftir test gününü bekle
İnşallah hamilesindir. Gebelik Testi mi yapttin

Embriyo transferi sonrası embriyo hakkında yazılı bir şekilde bilgi verildi mi? Çoğu merkez gayet ayrıntılı vermiş. Bize sadece embriyo fotosu verildi.
Çarşamba test günüm ama bugün ben yaptım kan testi negatif. :KK43:
Bana da sadece embriyo fotoğrafı verildi.ilk deneme mi senin. Volkan hoca mı yaptı

İstanbul Bülent Tıraş cok iyi deniyor.bende perşembe tekrar görüşmeye gideceğim volkan beye .sonra karar vericem bi sonraki için

G Gulguzeli123 evet ilk deneme. Sebepsiz infertilite olunca umudumuz çoktu. Ben de istiyorum Volkan bey ile görüşmek. Bir de neden beşinci gün embriyosu olmadı sormak istiyorum. 5. Günlerde tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş. Ben de dondurma işlemi de olmadı. O da çok moralimi bozdu. Yumurtalarim, o kadar sıkıntılı süreç boşa gitti. Yaş 32 oldu :(

G Gulguzeli123 evet ilk deneme. Sebepsiz infertilite olunca umudumuz çoktu. Ben de istiyorum Volkan bey ile görüşmek. Bir de neden beşinci gün embriyosu olmadı sormak istiyorum. 5. Günlerde tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş. Ben de dondurma işlemi de olmadı. O da çok moralimi bozdu. Yumurtalarim, o kadar sıkıntılı süreç boşa gitti. Yaş 32 oldu :KK43:
Canm benimde esimde morfolojik sorun var.aynen yas 34 toplam 7 yumurta oldu bi tane kaldı son güne ben sordum niye 4. Gün embriyosu diye son bi taneydi rahime tutunup ilerlemesi daha iyi oluyor elimizde baska da yoktu bekleyecek dedi.benim de dondurulmuş yok maalesef beni de o yıktı

Bizimde sorun morfoloji . Ama bende de problem vardı çikolata kistinden ameliyat oldum aynı zamanda pkoluyum.
Siz böyle söyleyince adana baskent ten iyice soğudum D davve diye biri vardı o da onerMedi orayı. İyice kafa karisti

Bizimde sorun morfoloji . Ama bende de problem vardı çikolata kistinden ameliyat oldum aynı zamanda pkoluyum.
Siz böyle söyleyince adana baskent ten iyice soğudum D davve diye biri vardı o da onerMedi orayı. İyice kafa karisti

canım bende pkoluyum. yalnız arkadaşımda çikolata kisti vard çikolata kisti ameliyatı olmadan tüp bebek ile ikiz çocuğu oldu

canım bende pkoluyum. yalnız arkadaşımda çikolata kisti vard çikolata kisti ameliyatı olmadan tüp bebek ile ikiz çocuğu oldu
Maşallah canım. Darısı başımıza . Nerde yaptirmis canım. Davve benim kafa iyice karıştı .

Slm kizlar.bnde tup bebek yaptricam.mersinden gidip gelicem o yuzden acibadem volkan noyan nasil sizce.onerir misiniz.aslinda istanbul istiom ama cok pahali olcak git gel

Back
X