Bu jeli nedense bir ben kullanımıorm herkes kullanıor bana vermedi bu seferde ben progestan iğne kullanıorm estrofem hibor coasprin folicasit birdeMerhaba . mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın . benim 4.gun. genelde 3.-5.gun diye okuyorum her yerde doktorum da 3-5 gune kadar demisti. benimki nasip 4.gun oldu. belirti olarak evet dediğiniz gibi gaz ilaveten ara sıra kasık ağrısı ve göğüs uçları çok sızlıyor belki ilaçlardan bilemiyorum . siz ilac olarak ne kullanıyorsunuz ben progestoron iğneyi bıraktım jel kullanıyorum ayrica estrafem coraspirin folik asit ve bir ilacim da bitti adını unuttum
Progestoron iğneyi diyorsanız bana test gününe kadar demişti ama ben yürüyemez hale gelince değiştirip jel verdi. onu da yine test günüme kadar kullacagim.Ben daha 6. gün iğnesindeyim Volkan Noyan kaç gün iğne kullandırıyor acaba , biz sormadık kontrole gidiyorum 2 günde bir, e2 hormonlarım çok arttığı için
Piramit ben de iğne kullanıyordum ama artık yuruyemiyordum ve okula gidip geldiğim için çok zorlanıyordum . hemsireye söyledim o da dr. bilgisi dahilinde degistirip jel verdi. igneyi günde bir defa kullanıyordum jeli sabah akşam .Bu jeli nedense bir ben kullanımıorm herkes kullanıor bana vermedi bu seferde ben progestan iğne kullanıorm estrofem hibor coasprin folicasit birde
Anladm cnm jel de çok etkiliymş zaten progestan jel falan aynı anda kullnıorlar genelde anladm cnm saolasn. Bu arada sorun neydi sizinPiramit ben de iğne kullanıyordum ama artık yuruyemiyordum ve okula gidip geldiğim için çok zorlanıyordum . hemsireye söyledim o da dr. bilgisi dahilinde degistirip jel verdi. igneyi günde bir defa kullanıyordum jeli sabah akşam .
Sorun yok. sebepsiz diyorlar. benim de esimin de degerleri iyi. neden olmadığının cevabi yok malesef.Anladm cnm jel de çok etkiliymş zaten progestan jel falan aynı anda kullnıorlar genelde anladm cnm saolasn. Bu arada sorun neydi sizin
Progestron iğne toplamadan sonra mı. Benim e2 yuksek dondurulucak sanırımProgestoron iğneyi diyorsanız bana test gününe kadar demişti ama ben yürüyemez hale gelince değiştirip jel verdi. onu da yine test günüme kadar kullacagim.
Progestron iğne toplamadan sonra mı. Benim e2 yuksek dondurulucak sanırım
En kötüsü de bu zaten bende de pko var eşimde sorun yok ama yine de olmuor bizde sebepsiz katogorisine giriorz bakalm pztsi test günüm inş pozitfi görürüm bu seferSorun yok. sebepsiz diyorlar. benim de esimin de degerleri iyi. neden olmadığının cevabi yok malesef.
siz de kaç yumurta toplandı , volkan hoca da nedense hiç çok fazla yumurta toplandığını duymadım hep bir kaç tane sadeceEn kötüsü de bu zaten bende de pko var eşimde sorun yok ama yine de olmuor bizde sebepsiz katogorisine giriorz bakalm pztsi test günüm inş pozitfi görürüm bu sefer
e2 niz kaçtı aslnda bir kaç ay beklemek gerekiyor diyorlar hem rahim dinleniyor. ben 8. günümdeyim e2 3100 , toplayabiliriz dedi ama kaliteleri belli olmaz dedi.E2 bnmde yüksekti ertelendi zaten transfer edilse dahi tutmz demşti volkan bey transferm ertelendi genede sonuç negatif oldu
İğnelerin 8.günü mu ne zaman yumurta toplanacak canım . E2 yuksek gibi transfer ertelenebilir .e2 niz kaçtı aslnda bir kaç ay beklemek gerekiyor diyorlar hem rahim dinleniyor. ben 8. günümdeyim e2 3100 , toplayabiliriz dedi ama kaliteleri belli olmaz dedi.
Benden 21 tane toplanddı ben ohss oldum 1 ay da toparlanamdm o günler gelmesin bir daha çok acı çektm bunun 8 tanesi 1 . Kalite denildi donduruldu cnm. Genelde amh düşüklüğü yaygın millette pco lularda çok yumurta olur cnm diğer hastalarda az oluor yumurta bizlerde de çok olduğu için yumurta gelişmior ondanda yumurtlama tembelliği oluor ve çok zor şartlarda hamile kalıorsnsiz de kaç yumurta toplandı , volkan hoca da nedense hiç çok fazla yumurta toplandığını duymadım hep bir kaç tane sadece
Bu volkan beyle ilgili değil aslında. yumurta sayısının artması ve gelişmesi için öncesinde kullandığımız ilaclar ve vücudumuzun buna verdiği tepkiyle ilgili. ben de 9 yumurta oluştu fakat bunlardan 6 tanesi yeterli buyuklukteydi. 6 taneden de 5 tanesi döllendi. ikisi transfer edildi.siz de kaç yumurta toplandı , volkan hoca da nedense hiç çok fazla yumurta toplandığını duymadım hep bir kaç tane sadece
Aynen bünye ile alakalı çok yumurta toplanması önemli dğlki önemli olan pozitif olması bebeğin olması Rabbim bizlerede nasip eder inşallahBu volkan beyle ilgili değil aslında. yumurta sayısının artması ve gelişmesi için öncesinde kullandığımız ilaclar ve vücudumuzun buna verdiği tepkiyle ilgili. ben de 9 yumurta oluştu fakat bunlardan 6 tanesi yeterli buyuklukteydi. 6 taneden de 5 tanesi döllendi. ikisi transfer edildi.
pazartesi toplanacak 14 . gün oluyor , giderek uzadı süreç . Zaten donduracakmış , transfer yapamayız dedi e2 yüksekliği sebebi ile. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Volkan bey çok pozitif bir hoca ama benim sorunlarım çeşitli, adamın yapacakları da sınırlı.İğnelerin 8.günü mu ne zaman yumurta toplanacak canım . E2 yuksek gibi transfer ertelenebilir .
sizin 2. transfer yapıldı mı yine süreç zor oluyor mu , çok iğne var mı ? adette gecikecektir muhtelemen 45 günü bulur transferin yapılması.Benden 21 tane toplanddı ben ohss oldum 1 ay da toparlanamdm o günler gelmesin bir daha çok acı çektm bunun 8 tanesi 1 . Kalite denildi donduruldu cnm. Genelde amh düşüklüğü yaygın millette pco lularda çok yumurta olur cnm diğer hastalarda az oluor yumurta bizlerde de çok olduğu için yumurta gelişmior ondanda yumurtlama tembelliği oluor ve çok zor şartlarda hamile kalıorsn
sizin transfer sonucunuz belli oldu mu acaba ?Bu volkan beyle ilgili değil aslında. yumurta sayısının artması ve gelişmesi için öncesinde kullandığımız ilaclar ve vücudumuzun buna verdiği tepkiyle ilgili. ben de 9 yumurta oluştu fakat bunlardan 6 tanesi yeterli buyuklukteydi. 6 taneden de 5 tanesi döllendi. ikisi transfer edildi.
Cnm yapıldı pztsi test günüm kısmetse. Adetten 15.gündem sonra transfer yapıldı. İğnede progestan var sadece bnm ilk denemem olumszdu 1 hafta sonra adet oldum ben sonra ki adettim geçikti tabi ondn sonra da transfer oldusizin 2. transfer yapıldı mı yine süreç zor oluyor mu , çok iğne var mı ? adette gecikecektir muhtelemen 45 günü bulur transferin yapılması.
Sorunlarn ne cnm snrm pco var sendepazartesi toplanacak 14 . gün oluyor , giderek uzadı süreç . Zaten donduracakmış , transfer yapamayız dedi e2 yüksekliği sebebi ile. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Volkan bey çok pozitif bir hoca ama benim sorunlarım çeşitli, adamın yapacakları da sınırlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?