Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Hocam beni aradı sonra. Geçmiş olsun dilekleryle . Tekrr görüşmeye gitmedim bile o sinirle. Bebeği verecek Allah kısmet herşey ama Volkan çok ii die gittik ama hep aşırı yoğun olduğu için ilgisizdi . Bakıp açıklama kısa tutup hemşirelwre atıodu

Aynen canım ya nasip de başla tedaviye bende adet olmayı bekliorm transfer için pozitif sonuç alırız inş en kısa zamanda Rabbim yaşatmasın negatif sonuç aldığmda dünya sanki başıma yıkıldı ama atlattm çok şükür şimdi daha iyiym stres ve moral çok önemli stres yapmamalıyız çok etklior

Aynen en büyük düşman stres zaten Rabbim inşallah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın

Bende ilk toplamayı yaptırdım ekim ayında az yumurta vardı bende 4 taneden 2tane dolu çıktı 1i döllendi dondurduk. Şimdi 2.adeti bekliyorum tekrar toplama yaptıracagım inş bu sefer fazla embriyo elde ederiz. 3.toplamayı maddi açıdan yapamayacagız çünkü. Allah hepimizin kucaklarını bebişle doldursun hayırlısıyla inşallah. Acıbadem de tedavi gören arkadaşlar daha fazla paylaşımda bulunsa daha çok birbirimize destek oluruz aslında burda.

Volkan Noyan a Kasım ayında tüp bebek yaptıracak var mı , ben yeni başladım iğnelere , umarım olumlu sonuç alırım
Ben ekimde bir tane embriyo elde ettim onu da dondurduk. Bu ay adeti bekliyorum tekrar yumurta toplama yaptıracagım. İlk başta iğneleri vururken tedirgin oluyorsun sonra alışıyorsun. Bana eşim vuruyordu iğneleri inş güzel sonuçlar alırsınız

Merhaba. ben de acıbademde volkan beye gittim. evet ekip cok iyi guleryuzlu ve kibarlar. volkan beyi sadece operasyon anında ve en son açıklama yapmak için 5 dk. gördüm. hemsireler her seyi anlatıyor . bakalim ben de beklemedeyim. salı günü transferim oldu 28i test günüm ama 3 gün sonra adet olacağım diye korkuyorum

Evet volkan bey muayenesini yapıyor açıklamasını yaptıktan sonra tüm detaylar hemşireler tarafından anlatılıyor. İnş pozitif sonuç alırsınız. Kaç embriyo elde etmiştiniz aceba

Yumurta toplamada 9 tane alındı bunlardan 5tanesi olumlu oldu 2tanesini transfer ettiler. sizde kaç tane oldu?

Yumurta toplamada 9 tane alındı bunlardan 5tanesi olumlu oldu 2tanesini transfer ettiler. sizde kaç tane oldu?
4tane toplandı 2si dolu çıktı 1i döllendi sadece dondurduk onu da transfer yaptırmadık. Bir yumurtalık tedaviye hiç yanıt vermedi bende. Bakalım 2.toplamada inş daha çok embriyo oluşur. 3.toplamayı yaptıramayacagım çünkü. İnş ikisi de tutunur sizde :)

Insallah. Allah gönlümüze göre versin. Süreç zaten zor, beklemek de ayrı bir işkence

Insallah. Allah gönlümüze göre versin. Süreç zaten zor, beklemek de ayrı bir işkence
Aynen bir de onca ilacın stresin arkasına transfer yaptırmamak 1tane embriyo elde etmenin tekrar o süreci yaşamanın psikolojisi de bir değişik oluyor. Rabbim en hayırlısını nasip eder inşallah. Tahlil günü ne zaman sizin

Cnm aynı gün olmuş transferimz bnmde test günüm 28 de sizin kaçıncı gün embryosu bnmki bu sefer 3. Gün eöbryosu söylemesi ayıp sende gaz oldu mu bir belirti var mı

Cnm aynı gün olmuş transferimz bnmde test günüm 28 de sizin kaçıncı gün embryosu bnmki bu sefer 3. Gün eöbryosu söylemesi ayıp sende gaz oldu mu bir belirti var mı
Merhaba . mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın . benim 4.gun. genelde 3.-5.gun diye okuyorum her yerde doktorum da 3-5 gune kadar demisti. benimki nasip 4.gun oldu. belirti olarak evet dediğiniz gibi gaz ilaveten ara sıra kasık ağrısı ve göğüs uçları çok sızlıyor belki ilaçlardan bilemiyorum . siz ilac olarak ne kullanıyorsunuz ben progestoron iğneyi bıraktım jel kullanıyorum ayrica estrafem coraspirin folik asit ve bir ilacim da bitti adını unuttum

Ben daha 6. gün iğnesindeyim Volkan Noyan kaç gün iğne kullandırıyor acaba , biz sormadık kontrole gidiyorum 2 günde bir, e2 hormonlarım çok arttığı için

Ben daha 6. gün iğnesindeyim Volkan Noyan kaç gün iğne kullandırıyor acaba , biz sormadık kontrole gidiyorum 2 günde bir, e2 hormonlarım çok arttığı için
Yumurtaların boyutuna bağlı iğnenin günü. Volkan hocanın istediği boyuta geldiği zaman toplama için gün veriyorlar. Kişiden kişiye de değişiyor bu süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…