Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Canım ya benim kasiklarimda belimde ağrı oluyor bazen bacaklarıma vuruyor sende de oldu mu bunlar ve sarı akıntı oluyor sende oldu mu böyle
Transfer sonrası bende çok fazla belirti olmamıştı canım. Hatta neden belirtim yok tutmadı mı diye çok düşünmüştüm. Herkeste farklı olabiliyor ama bel ve kasık agrısı olupta pozitif sonuç alan arkadaşlarımızda oldu. Sarı akıntı oldu bende de. Şimdi jel kullandıgım için jel kaynaklı mı normal akıntı mı bilemiyorum ama akıntı olmuştu. Hep olumlu düşün olumlu olsun arkadaşım. İnşallah mutlu haberlerini verirsin.

Tsk kur ederim canım cvb verdiğin için inşallah

Sizin i
Sizin ikiz mi belli oldu mu acaba ?

Kızlar çok şükür bende hamileyim 9 ocakta transfer olmuştum normalde yarındı tahlil günüm bugün yaptık 737 çıktı şükürler olsun Rabbime darısı hepinizin başına inşallah kalp atışını da duyarız keseyide görürüz

Tebrik ederim canım. Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin. Böyle duyunca umut oluyor bana. Çok sevindim :)

Canım bu arada bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı transferden önce yada sonra? Sen ne kadar süre yattın?

Canım bu arada bana tavsiye edeceğiniz bir şey var mı transferden önce yada sonra? Sen ne kadar süre yattın?
Çok çok tsk ederim Rabbim tüm isteyenlere versin insallah pek bişey yapmadım yattım dinlendim günde 2 kez iğne vardı onlar için dışarı çıkıyrdm ama çok ağır is yapmdm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…