Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

M
A angel_women mersinde yaptirmissin heralde üniversitede mi denediniz
Mersin üniversitesinde Gürkan yazıcı var. Ben ona da gitmiştim.Fakat hiçbir sorumun cevabını alamadım. Bazen Volkan hoca da yoğunluktan her soruyu cevaplayamıyor. Gördüğünüz gibi eleştiri de yapabiliyorum. O yüzden artık lütfen tartışmayı bırakın tüp bebek konuşalım

Canim ben sunu anladimki cok bilgi vermekte degil marifet.adamlar gercekten işini cok iyi yapiyor.evet belki cok bilgi vermediler ama cok iyi calistiklarini ve laborotuvarinin ve embriyologlarinin cok iyi oldgnu soyleyebilirim.cunku biz cok iyiyiz diye bir iddalari yok ama kendi basari oranlarini bizzat kendileri daha cok takip ediyor.benim tandgim orda yaptiran herkesin gebeligi hemde ilk denemede tuttu.birde paraci degiller.sizi ordan en uygun sekilde ucreti enaza indirecek sekilde kurtarmaya calisiyolar.hatta hocaya kalsa hemen yapmayacakti para almamak icin 3 yil sartini doldurmamizi istedi biz hemn yaptirdik

Arkadaşlar beni korkutuyorsunuz.. bende yeni başladım Acıbadem’de bide sözde araştırıp geldim Avrupadan oraya. Çok mu kötü orası? Volkan bey bana çok samimi geldi.

Adı üstünde Acıbadem hastanesi. Türkiye’nin en iyi hastanelerinden biri. Acaba problemden probleme mi değişiyor tutmama nedeni?

Adı üstünde Acıbadem hastanesi. Türkiye’nin en iyi hastanelerinden biri. Acaba problemden probleme mi değişiyor tutmama nedeni?
Bizim hic bir problemimiz yoktu.eger sana tutmasi icin esinin spermlerini mikrocip le alalim 1500 tl daha ver extradan derlerse sakın kabul etmeyin.cunku en iyi ve kaliteli spermi bulmak onlarin isi zaten.en azindan bu tuzaklara dusmeyin arkadasim

Bizim hic bir problemimiz yoktu.eger sana tutmasi icin esinin spermlerini mikrocip le alalim 1500 tl daha ver extradan derlerse sakın kabul etmeyin.cunku en iyi ve kaliteli spermi bulmak onlarin isi zaten.en azindan bu tuzaklara dusmeyin arkadasim
Evet ya bende bunu anlamıyorum tüp bebek merkezlerinde.yani kaliteli spermi bulmak için ameliyat olunuyor zaten bide ekstradan onu çıkartmaları neyin nesi ya.

ben sonuç bekliyorum,blast transferimin 5, günü,kalan embriyolar için aranmadım ve bu beni çok rahatsız etti.donduracak embriyonuz yok bile demek zor mu,neden iletişim konusunda hastadan uzaklar? doktor iyi görünüyor,bir prof. sonuçta,elinden geleni yapıyordur.ama iletişim kesinlikle yeterli değil.

Arkadaşlar beni korkutuyorsunuz.. bende yeni başladım Acıbadem’de bide sözde araştırıp geldim Avrupadan oraya. Çok mu kötü orası? Volkan bey bana çok samimi geldi.
Volkan bey iyi zaten onda bir sıkıntı Yok o sadece işini yapıyor bizim aldığımız duyumlar labaratuvar kısmında iletişim kısmında.orayı özellikle tembihlerseniz iletişimsiz kalmak istemiyoruz kesinlikle diye belirtirseniz belki de daha önce yaşananları yaşamamış olursunuz canım

Sizlerin tüp bebek yaptırma nedeniniz nedir? Benim eşim azospermi hastası 3 yaşında İnmemiş testis ameliyatı geçirdi. Bende bişey çıkmadı

Ke
evet laboratuvarın iletişimi yeterli değil.ama bu uyarılırsa düzeleceğini düşğnüyorum

[
Ke

evet laboratuvarın iletişimi yeterli değil.ama bu uyarılırsa düzeleceğini düşğnüyorum
ben uyardım zaten de. biz dondurulan kalsaydı arayacaktık sizi diyor. kalsın kalmasın aranmalı demekki hala aynılar. çokmu zor yani. bi laboratuar yardımcısı arasın hastayı. az para verilmiyor

[

ben uyardım zaten de. biz dondurulan kalsaydı arayacaktık sizi diyor. kalsın kalmasın aranmalı demekki hala aynılar. çokmu zor yani. bi laboratuar yardımcısı arasın hastayı. az para verilmiyor
Gerçekten kalınca arıyorlar kalmamış demek ki, burada yaptıranlar negatif düşünmemeli ağırlıklı yazanlar tutmayanlar çünkü. Çok tutanda oluyor. Volkan bey yetenekli bir doktor bence , şahsen benim ayrı ayrı sorunlarım vardı . Tutmaması hiç bir doktoru şaşırtmaz.

Herkesin kararı kendine,kimseye emir verir gibi akıl vermeyin lütfen. Yararlı görmediğinizi ve gerek bulmadığınızı söylemeniz yeterli

Başladığınız yer her nere olursa olsun korkmayın.çünkü şuan orda tedavi görüyosursunuz.sizi etkilemesine izin vermeyin.Çok sıkıntılı bir dönem.bende yaşadım hala da yaşıyorum.sizin sorun eşiniz kaynaklıymış sanırım,bizde çoğunlukla sorun bendeydi.Bende Acıbadem’de tedavi gördüm hala da görmekteyim.Kesinlikle kötü bir yer olduğunu düşünmüyorum.tedavi süresi boyunca tüm merak ettiklerinizi danışın,kendiniz değerlendirin

Arkadasim hadi itiraf et sen esma hemsiremisin yoksa diger hemsirelerden birimi artik burdaki herkes anladi
Ben tedavi gören hastalardan biriyim,inanmayanla tüp bebekte buluşabiliriz.Canlı gördüğünüzde anlarsınız belki.ordaki hemşirelerin bu kadar vakitleri olduğunu hiç düşünmüyorum. Ben şuan sizin kim olduğunuzdan şüphe etmeye başladım açıkçası

Merak ettim sizin için de reklamcı falan diyorlar mı.yoksa sadece beni mi öyle görüyorlar.düşüncemizi ve memnuniyeti bildirmek ne zamandan beri kötü olmuş

Arkadasim hadi itiraf et sen esma hemsiremisin yoksa diger hemsirelerden birimi artik burdaki herkes anladi
Şakın şunu yapma sakın bunu yapma diye yönlendiremezsiniz insanları. Bu konuda eleştiri yaptım diye hemen saldırıya geçiyorsunuz. Herkes eleştiriye açık olmalı bence. Bende sizi samimi bulmuyorum o zaman. Bende aynısını size yapayım da görün nasıl olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…