TABİ ki canım, herkes için hayırlısını dilediğinizi tahmin ediyorum..işte damdan düşenin halinden de damdan düşen anlıyor..inşallah güzel bir sonuç yazarım buraya. artık nasip kısmet bekliyorum...Çok özür dileriz canım sen şuan haber bekleme aşamasındasın seni umutsuzluğa düşürüp strese girmeni asla istemem diğer arkadaşlar da istemezdir Emin'im.sen tedavini bitirmiş son aşamasına gelmişsin artık gerisi Allah'a kalmış sonuçta orası da kötü bir yer olsa kapatılırdı yada müşterisi olmazdı.tutanlarda var elbet sende omlardan birisi olursun inş.bu bir kısmet meselesi nasibinde var ise olacaktır çocuğun zaten buna hiç birşey mani olamaz sen düşünme buraya da pek uğrama test gününe kadar stres etkiler çnkü sen elinden geleni yaptın artık Allah'a bırak gönlünü de hoş tut.bizler daha yaptırma aşamasında olunca inçe eleyip sık dokuyoruz neresi iyi neresi olsa gibi.ilgi konusunda yetersiz acıbadem biraz o açıdan havaları var soğuk duruyorlar onlar aramıyorsa sen ara o kadar para verdin sonuçta.ama ilgisiz oldukları işini kötü yaptığı anlamına gelmez bilemiyoruz işte
İnşallah mutlaka bekliyorum güzel haberlere ihtiyacımız var..TABİ ki canım, herkes için hayırlısını dilediğinizi tahmin ediyorum..işte damdan düşenin halinden de damdan düşen anlıyor..inşallah güzel bir sonuç yazarım buraya. artık nasip kısmet bekliyorum...
Bizle niye cay icmiyordu acaba. Ben dusuk yaptigimda aradim.bi gecmis olsun bile demedi hemsireler. Sebep benim rahmimmis oyle denildi. Ki rahim tem8z bi sorun yok denilmisti. Ha oraya giden hastalarin hepsi buraya yazacak diye bi kaide yok. Tutanda vardir buranin disinda. Ama ben merkezin basari oranini israrla sordum tutmuyoruz oyle bi istatistik denildi. Bence tutulmali.Biz uzun denemeler sonucunda Acıbadem’de gayat olumlu sonuç aldık.ikinci denemeye başlayacağız şimdi.Gayet ilgililer.Genelde kötü yorumlar yazılmış aksine benim arkadaşlarımdan ve çevremden oraya gidip gebe kalan çok kişi var.Genelde olumsuz sonuç alanlar yazmış.Ben arkadaşlarıma da özellikle söyleyeceğim onlar da buraya üye olup yazsınlar ki gebe kalanları da görün.Volkan hoca çok titiz bir hekim,ince eleyip sık dokuyor.tek başına herşeye yetişemiyor elbet ama asistanı var Esma hemşire.Daima Güler yüzlü. Gitmeden önce onu bir kere arayıp nasıl bilgili olduğunu görün,sizi asla geri çevirmeyecektir.Ben ziyarete çay içmeye gidiyorum,o kadar işinin arasında fırsat yaratıyor.ben böyle bir ilgiyi hiçbir kurumda bulamadım.Numarası 03224554946
Birçok hemşire var.ben özellikle asistanından bahsettim.Tabiki herkes buraya yazmıyor.Ben tedaviye başlamadan önce başarı oranını sorduğumda yüzde 57 dediler.hatta eşim de sormuş benden ayrı ona da aynı söYelmişler.başka hastalara da söylerken duydum ben. Geçmiş olsun dememeleri çok yanlışBizle niye cay icmiyordu acaba. Ben dusuk yaptigimda aradim.bi gecmis olsun bile demedi hemsireler. Sebep benim rahmimmis oyle denildi. Ki rahim tem8z bi sorun yok denilmisti. Ha oraya giden hastalarin hepsi buraya yazacak diye bi kaide yok. Tutanda vardir buranin disinda. Ama ben merkezin basari oranini israrla sordum tutmuyoruz oyle bi istatistik denildi. Bence tutulmali.
Anladim.canim bana soylemediler orani. Ayrica merkez pazar gunu kapali ve benim transferi 4. Gun cumartesi yaptilar. Aslinda 5. Gune gidilebilinirdi cuma embriyom 7 taneydi cunku. Pazargunu kalan olursa dondururuz denildi. Sonra arayan soran olmadi. Sali gunu aradim kalmadi denildi. Bilgi vermede sikinti yasadim anliycan. Ben bu yuzden laboratuari begenmedimB
Birçok hemşire var.ben özellikle asistanından bahsettim.Tabiki herkes buraya yazmıyor.Ben tedaviye başlamadan önce başarı oranını sorduğumda yüzde 57 dediler.hatta eşim de sormuş benden ayrı ona da aynı söYelmişler.başka hastalara da söylerken duydum ben. Geçmiş olsun dememeleri çok yanlış
Tabiki herkesin yaşadıkları ve tedavisi farklıdır.Herkesin iyi yada kötü eleştirisi olabilir.siz nasıl yaşadığınızı anlatıyorsanız ben de öyle yapıyorum.Gördüğüm ilgiyi anlatıyorumTemizlik ve hijyen zaten acibademin her yerinde aynidir o konuda bisey demiyorum. Volkan beyde isinde iyi olabilir ama ben laboratuari begenmedim. Ayrica iletisim pek yok. Yinede kötüleyemem ben kendi adima bazi seyleri eksik buldum. Sizde bizi hemen topun ucuna surmeyin canim yasadiklarimizi anlattim yani
Onların sayesinde çocuğum oldu,herkes över diye düşşnüyorum. Ayrıca tavsiye ettiğim arkadaşlarım var onlar söyledi böyle bir yorumlarımızı söyleyebildiğimiz ortamın olduğunu.iyiki katılmışım.Ne kadar övsem az. İnşallah 2.bebişimizi de kucağımıza alırızOlabilir. Yeni uyesiniz ve uye olur olmaz telefon numarasi yazip ovmeye baslamissinizda hemen. Dikkatimi cekti
İyi insallah alirsin. Bol sansOnların sayesinde çocuğum oldu,herkes över diye düşşnüyorum. Ayrıca tavsiye ettiğim arkadaşlarım var onlar söyledi böyle bir yorumlarımızı söyleyebildiğimiz ortamın olduğunu.iyiki katılmışım.Ne kadar övsem az. İnşallah 2.bebişimizi de kucağımıza alırız
Siz de karalama kampanyası başlatmış gibisiniz.Bende sizi hiç samimi bulamadım.her platforma heryerde ve her zaman reklamını yapacağım.Hasta sayılarının azaldığını değil aksine geçen ziyaretimde bekleme salonunda oturacak yerin kalmadığını gördüm.Sanırım volkan noyan in hastası azaldı reklam yapılıyor . Hiç samimi bulmadım seni pembe melek
Bak bakayım volkan noyan hakkında bugüne kadar ne yazmışım . Herhangi bir doktor için de yazsan reklam yaptığın belli. Bol sans sanaSiz de karalama kampanyası başlatmış gibisiniz.Bende sizi hiç samimi bulamadım.her platforma heryerde ve her zaman reklamını yapacağım.Hasta sayılarının azaldığını değil aksine geçen ziyaretimde bekleme salonunda oturacak yerin kalmadığını gördüm.
Neden tüp bebeğe ve sorunlara odaklanmak yerine kişisel uğraşı içindesiniz. İstediğiniz hekimle ilgili istediğinizi söyleyebilirsiniz,yazdıklarınıza bakmama gerek yok. Kimin ismini verdiğinize karışmam,herkesin görüşü farklı ve herkes istediğini söyleyebilir burda.Bak bakayım volkan noyan hakkında bugüne kadar ne yazmışım . Herhangi bir doktor için de yazsan reklam yaptığın belli. Bol sans sana
valla canım bu pembe-melek ve sevgi_deniz93 hesapları dün açılmış ve birden bire başlamışlar volkan noyandan bahse. doktor beye kimse kötü demedi zaten, laboratuar kısmı sorun bizim için. kadınlar kulübüne tüp bebek için üye olanlar genelde bir derdi yada sorusu paylaşacağı bişeyleri olanlardır. bunların hiç aklında en ufak bir telaş sorun gerginlik yok gibi dimi. biz en ufak ağrımızı dert eder buralara koşardık. tek derdimiz bebeğin saglıgı olurdu ve yapılan işlemleride normal yazardık. bilemedim yani. sonuçta bide reklam gibi bi dertleri varsa şayet bu yollarad a gerek yok. bülent tıraş burda üye ve herkesin sorusunu cevaplamaya calışıyo. adana acıbademde böyle yapabilir benceSanırım volkan noyan in hastası azaldı reklam yapılıyor . Hiç samimi bulmadım seni pembe melek
aaa ne güzel canım güle güle doğsun inşallah.Wayy be neler olmus dun.aynen arkadasim sorunlarimizi burda paylasiyoruz.cok sukur ben bebisime hamileyim ama yasadgim zor gunleri unutamiyorum ve o yuzden burayi arada sirada yoklayip guzel haberleri olanlar varmi sormak istiyorum.insallah gusel haberler veririsiniz sizlerde
ay seni kumral ada ile karıştırdım pardon. evet sen üniversiteye gitmiştin. daha önce tebrik etmiştim zaten unutmuşum :)))Wayy be neler olmus dun.aynen arkadasim sorunlarimizi burda paylasiyoruz.cok sukur ben bebisime hamileyim ama yasadgim zor gunleri unutamiyorum ve o yuzden burayi arada sirada yoklayip guzel haberleri olanlar varmi sormak istiyorum.insallah gusel haberler veririsiniz sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?