Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Canim ne yapyin tekrar baktirdinmi hcg varmi bir degisiklik
sormayın çok fena bir durum..transferin üstünden 23 gün geçti ve benim hcg 500 lerde seyrediyor..ağrı kanama yok..burada 2 doktora gittim en son gittiğim dr kürtaj yaparım hcg yi yikselten doku rahimdeyse zaten hcg düşer,patolojiye de parça yollarım yok değilse iğne ile dış gebeliği sonlandırız dedi hocayı aradım kürtaj önermedi..cuma gidiyorum acıbadem e orada da tahlil ve muayene sonrası ne yapacağıma karar vereceğim(

Canim kullandigin ilaclardan dolayi dusmuyo hcg.bir tanidgm da acibademde transfer yaptirmisti onda da ayni sorun oldu.40 gun boyunca kadindan iki gunde bir hcg baktirttilar delik desik oldu.en son univrstye gitti bos gebelik dediler kurtaj oldu.o yuzden dogruduzgun usg ye girmen lazim canim.gecmis olsun simdiden.bize sonucu bildirirsin

Kullandigim ilaçlar derken?tüp bebek ilaçlarını keseli 1 hft dan fazla oldu ki hcg ile alakaları yok bunların.bugun kürtaj oldum ve yarın hcg bakılıp düşmezse metotrexat deneyeceğiz.bu arada acibadem de negatif sonucu almaktan daha da fenasını yaşamak çok üzücü oldu.git gel bi dünya para ve açıklama yaparken rahatlatma vs hak getire.isinizi berbat yaptiniz canımızdan olacağız dondurulmuş embriyo yok bi dünya para en azından hastayı rahatlatın.biraz empati.adam o kadar gergindi ki dünyanın en bilgili dr u olsa yaklaşımı yüzünden dedigini yapasım gelmedi.direk iğne dedi bu arada.ben de birkaç dr görüşü aldim çünkü şehir dışında ailemi çocuğumu bırakıp kalmak zordu.ama daha rahatlatıcı yaklaşsaydı ikna olurdum,bu sağlık ve adam diyor ki bir düşün.doktor kesin konuşur hastasının hayatını düşünür.cok çok üzgünüm bu merkez konusunda

Cok uzuldum canim gecmis olsun.niye bu acibadem boyle anlamadim.memnun olanlar varda bizemi denk gelmiyo acaba

Cok uzuldum canim gecmis olsun.niye bu acibadem boyle anlamadim.memnun olanlar varda bizemi denk gelmiyo acaba
Biz de çok saskiniz.tup bebeğe bir birim ayrılmış ama tup bebek tedavisi çok yönlüdür.doktor da her komplikasyona hazır olmalı ve hastasını incitmeden anlatmalidir.psikolojik destek şart.yogunluk var ve tek bir dr yetişemiyor ve laboratuvar da bilgi akışı kesinlikle eksik.simdi ben istemez miydim 9 embriyonun 2 si dondurulmuş olsun.olmayabilir ama transferden sonra ne arandık dondurma meselesi konusunda ne de bilgi aldık.aramazsak bil ki yoktur diyorlar bir de,ben olumsuz yargımı mememnuniyet anketinde belirtince.cok büyük hayal kırıklığı yasadim.dis gebelikle mücadele ediyorum ve merkeze çok kızgınım

Asla öneremem.vicdanim el vermez.negatif sonucun da kötüsü dış gebelik geçiriyorum ve bu yaşadıklarıma inanasım gelmiyor.malesef lab.da daha önceki yorumlarda okudugum gibi embriyo konusunda,hucresi kalitesi ?donduramama nedeni konusunda bilgi vermiyor.guvenim sarsıldı.iyi şeyler yazmayı çok isterken korktuğum şey başıma geldi.hastanenin adına,işlemi yapan dr un etiketine güvenerek gittim ama dendiğime pişmanım.yasadigim psikolojiyi nasıl düzelteceğim.artik tup denemeye,çocuğuma kardeş istemeye korkar oldum.ve burada dr la iletişim aracı ile oluyor.esma ya Sen soruyorsun o da adama soruyor.ayni hastanede perinatalog olan prof cansun demir e 1 kere muayene oldum adamın cebi bende whatsap tan bile sorumu yanıtlıyor.medline da ayşe Parlakgümüş hocamız aynı şekilde bu sıkıntılı directe cebini her aradığımda açtı.ama volkan beyde böyle bir yakınlık yok.turan verinde pozitif sonucumu direk feza beyi cepten arayarak kutlamıştım.nasil yanıldım da burayı denedim Allah kimseyi sasirtmadin

Canim cok gecmis olsun. Ayni surecleri yasadim biliyorum. Yani gercekten o merkezin bi elden gecmesi lazim. İletisim sıfır ben suan yumurtalar gelisirse maslak acibademde yapcam. Her aradigimda asistan var neslihan hanim saat kac olursa aciyor tane tane anlatiyor. Dış gebelik en zorundan biri insallah yumurtaligina zarar verilmeden kurtulursun. Biraz toparlanda canim başka bi merkez bakarsin yine. Bende aylarca düşündum dusugum yuzunden cok kizgindim adanaya. Suan tedavimde bi hata yapildi ve yumurtam gelismiyor. En mükemmelide bulsak aksilik olcaksa oluyor. Elimizde olmayan şeylerde var. Ne bileyim işte sen şuan sagligina odaklan canim bi dahakine insallah bebegin seninle olur.

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm şu dış gebeliği hayırlısıyla atlat da gerisi için yeniden enerjini toplarız inşallah.bende hep pozitif haber vereceksin diye bekliyordum nasip değilmiş inşallah yeniden yaşarsın zamanı şimdi değilmiş demek ki sen hiç üzülüp kendini streslere sokma bak bizlerde hep bir umut uğruna girişiyoruz bu işlere ya tutarsa diye..

çok teşekkür ederim..evet elimde kalan tek şey umut. bi atlatayım da bu durumu 6 ay kadar tedavi düşünmüyorum.yani her şey kontrollü olsun diye tüp tedavisi diyoruz bir de böyle riskleri var.tekrar denersem medline veya turan çetin düşünüyorum. sizin öneriniz var mı

Ben Anka’da tüp bebek merkezinde Feza Burak ve Gökhan çıragil duydum onlarla denemeyi düşünüyorum onlar Medline hastanesine geçiyorlar.onlara giden arkadaşlar tanıdım çok memnunlardı

Ben Anka’da tüp bebek merkezinde Feza Burak ve Gökhan çıragil duydum onlarla denemeyi düşünüyorum onlar Medline hastanesine geçiyorlar.onlara giden arkadaşlar tanıdım çok memnunlardı
Ben 5 yıl önce feza bey 'in hastasiydim zaten.normal işinin gereğini yapan biri ama en sıradan yerde bile acı badem den daha iyi enerji vardır.dondurulmus embriyon vardı oğluma kavuştum.

Ben 5 yıl önce feza bey 'in hastasiydim zaten.normal işinin gereğini yapan biri ama en sıradan yerde bile acı badem den daha iyi enerji vardır.dondurulmus embriyon vardı oğluma kavuştum.
Bende ilk acıbadem ile görüştüm ama bir sıcaklık bir elektrik alamadığım için hep kararsızdım bir yandan da hem Volkan hoca hemde acıbadem etiketinden dolayı bana cazip geliyordu

Bizim hic bir problemimiz yoktu.eger sana tutmasi icin esinin spermlerini mikrocip le alalim 1500 tl daha ver extradan derlerse sakın kabul etmeyin.cunku en iyi ve kaliteli spermi bulmak onlarin isi zaten.en azindan bu tuzaklara dusmeyin arkadasim
Merhaba msjin dikmatimi cekti mikrocipin ne oldugunu biliyormusun yada hic arastirdinmi?ben baska bir merkezde tedavi goruyorum esimde sorun yok ama yinede mikrocipi internetten cok arastirdim okudum cunku gercekten suan normal kisiler bile mikrocip istiyor cunku normal tup bebege gore %5 sans daha artiyor demissinki onlarin isi zaten en iyi spermi bulmak ben birebir oturup embriyologla gorustum guzelce anlatti onlarin gozle goremedigini mikrocip suzgecten en iyi spermi geciriyor ve deneyen arkadaslarimda suan hamile bence iyice arastirin sonra buraya yazin

Burdaki msjlari okuyunca iyiki acibademin ismine kanipta oraya gitmemisim

CNM malesef lab.yetersiz diye düşünüyorum veya embriyolar sperm ve yumurtaya bağlı olarak kaliteli değilse de anlatmıyorlar.embriyolog,dr hepiniz konuşun değerlendirin hastaya anlatın o zaman. ya bana 9 embriyo var dediler transfer günü 2 kondu gerisi ne oldu??? e biz ararız transfer oldu bitti git evine. gerisi bölünmesi durduysa da ara söyle izah et.arama yok bilgi paylaşımı yok. demek ki dondurlacak seviyede değil diye düşündük. ya belki bi dahakine epa,dhea,vitaminler kullanmamız gerekli?ne bileyim bi acizlik bi boş vermişlik.koydukları da tutmadı zaten dış gebelik mi kimyasal mı ne olduğu belli değil. of vallahi düşman başına bir merkez

Banada 7 embriyo var denilmisti 2 tane konuldu gerisi dondurulamamisti. Noldu bilmiyorum artik. Transfer kagidinda da 8 yaziyo

Merhaba kızlar.benim diş gebelik gecirdigim kesinleşti.dun tek doz metotrexat vuruldum.4 ve 7. Gün hcg ölçülecek.bakalim atlatırım inşallah.zaten patolojik incelemede rahimde gebelik dokusuna rastlanmadi

Merhaba kızlar.benim diş gebelik gecirdigim kesinleşti.dun tek doz metotrexat vuruldum.4 ve 7. Gün hcg ölçülecek.bakalim atlatırım inşallah.zaten patolojik incelemede rahimde gebelik dokusuna rastlanmadi
Hayırlısı olsun canım inşallah bir daha ki denemene kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…