Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Merhaba kızlar.benim diş gebelik gecirdigim kesinleşti.dun tek doz metotrexat vuruldum.4 ve 7. Gün hcg ölçülecek.bakalim atlatırım inşallah.zaten patolojik incelemede rahimde gebelik dokusuna rastlanmadi
Sağ Salim atlatırsın inşallah çok dikkat et canım riskli bir durum oluyor diye biliyorum

canım 5. güne giden 9 embriyodan kalan 7 sinin dondurulmaması şüpheli bence.

canım hayırlı olsun, kaç embriyon kaldı ve dondurdularmı. benimki dondurulmadı. ve 7 embriyo ile 5. güne gidilmedi bile.
ben de ozitifi gören arkadaşın dondurulmuşu var mı çok merak ediyorum. yoksa ACIBADEM en son aşamaya kadar bekletip sadece en iyi 2 yi seçip gerisini eliyor mu

ben de ozitifi gören arkadaşın dondurulmuşu var mı çok merak ediyorum. yoksa ACIBADEM en son aşamaya kadar bekletip sadece en iyi 2 yi seçip gerisini eliyor mu
canım ben şuan acıbadem maslakta tedavi oluyorum. 8 embriyo döllenmişti 3. gün aradılar 7 tanesi devam ediyomuş ve 5. güne gitceklermiş. e madem burası gidiyo adana acıbademde de benim 3. gün 7 embriyom vardı neden 5. güne gitmedilerde 4. gün compakt haldeyken transfer ettiler. (embriyo compakt aşamasında kalitesi pek anlaşılmazmış zaten ). pazar merkez kapalı diycem de açıp bakıyoruz demişti volkan bey.
maslak acıbadem pazarda olsa açık işlem yapıyor. ayrıca senin 9 tane 5. güne giden embriyon zaten iyidirki gitmiş. hadi diyelim yarısı kötü kalite olsun zaten ayrıntılı a. b. c kalitemidir midir nedir bilgi vermiyorlar gelişme aşamasında sayıyı söylüyolar iyi diyorlar. en azından yarısı donrulmaya giderdi sanki.
çünkü 5. güne giden embriyo iyidir yani. hepsinin çöp olması çok acı. dondurma yer sıkıntısı mı var nedir anlamadım. hep şüphe var aklımda. acıbadem maslakta bilgilerimizi alan bayanda 7 embriyo ile 5 güne gitmediler dedim şaşırdı oda biraz. belgeyi de verdim baktı. yani neler oluyor anlamıyorum artık

Adı üstünde Acıbadem hastanesi. Türkiye’nin en iyi hastanelerinden biri. Acaba problemden probleme mi değişiyor tutmama nedeni?
sorun tutmama değil benimde tuttu düşük yaşadım. sorun neden embriyolar çok olduğu halde dondurulmuyor o aklımızı kurcalıyor. volkan beyi kimse kötülemiyor zaten. bak burda bir arkadaşımızın 5. güne giden 9 embriyosundan 2 tane transfer edilmiş gerisi dondurulmamış. nasıl oluyor anlamadık

Ben de anlamıyorum.ya zaten her seyin en kötüsü başıma geldi.düşün yani dis gebelik.ve elde koca bir sıfır.her seye sıfırdan başlayacağım.6 ay bi dinleneyim de.senin icin her sey iyi olur insallah

Ben de anlamıyorum.ya zaten her seyin en kötüsü başıma geldi.düşün yani dis gebelik.ve elde koca bir sıfır.her seye sıfırdan başlayacağım.6 ay bi dinleneyim de.senin icin her sey iyi olur insallah
aynen canım talihsizlik olmuş iyice. atlatta başka bir merkeze bak. çok teşekkürler inşallah bu defa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…