- 1 Mart 2017
- 96
- 18
- 8
- 44
Canim ne oldu gelismeleri yazmadin gebelik durumun ne olduBana geçen hafta perşembe transfer yapıldı 5.gün embriyo konuldu 2 tane. İnşallah tutunmuşlardır beklemek zor. Hiç ağrım sızım yok
Sağ Salim atlatırsın inşallah çok dikkat et canım riskli bir durum oluyor diye biliyorumMerhaba kızlar.benim diş gebelik gecirdigim kesinleşti.dun tek doz metotrexat vuruldum.4 ve 7. Gün hcg ölçülecek.bakalim atlatırım inşallah.zaten patolojik incelemede rahimde gebelik dokusuna rastlanmadi
Çok şükür Hamileyim canim :) gecen hafta cuma idrarimda cikti 8.gün yapmıştım test. Pazartesi kanımdan 500 çıktı değeri.Canim ne oldu gelismeleri yazmadin gebelik durumun ne oldu
Gozun aydin cok sevindim.burda gusel haberler almak cok guzelÇok şükür Hamileyim canim :) gecen hafta cuma idrarimda cikti 8.gün yapmıştım test. Pazartesi kanımdan 500 çıktı değeri.
Sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şuan daha herşey yeni inşallah kuçağıma alırımGozun aydin cok sevindim.burda gusel haberler almak cok guzel
Gecmis olsun canim. Hasarsiz atlatman dilegiyleMerhaba kızlar.benim diş gebelik gecirdigim kesinleşti.dun tek doz metotrexat vuruldum.4 ve 7. Gün hcg ölçülecek.bakalim atlatırım inşallah.zaten patolojik incelemede rahimde gebelik dokusuna rastlanmadi
canım 5. güne giden 9 embriyodan kalan 7 sinin dondurulmaması şüpheli bence.Biz de çok saskiniz.tup bebeğe bir birim ayrılmış ama tup bebek tedavisi çok yönlüdür.doktor da her komplikasyona hazır olmalı ve hastasını incitmeden anlatmalidir.psikolojik destek şart.yogunluk var ve tek bir dr yetişemiyor ve laboratuvar da bilgi akışı kesinlikle eksik.simdi ben istemez miydim 9 embriyonun 2 si dondurulmuş olsun.olmayabilir ama transferden sonra ne arandık dondurma meselesi konusunda ne de bilgi aldık.aramazsak bil ki yoktur diyorlar bir de,ben olumsuz yargımı mememnuniyet anketinde belirtince.cok büyük hayal kırıklığı yasadim.dis gebelikle mücadele ediyorum ve merkeze çok kızgınım
canım hayırlı olsun, kaç embriyon kaldı ve dondurdularmı. benimki dondurulmadı. ve 7 embriyo ile 5. güne gidilmedi bile.Çok şükür Hamileyim canim :) gecen hafta cuma idrarimda cikti 8.gün yapmıştım test. Pazartesi kanımdan 500 çıktı değeri.
ben de ozitifi gören arkadaşın dondurulmuşu var mı çok merak ediyorum. yoksa ACIBADEM en son aşamaya kadar bekletip sadece en iyi 2 yi seçip gerisini eliyor mucanım hayırlı olsun, kaç embriyon kaldı ve dondurdularmı. benimki dondurulmadı. ve 7 embriyo ile 5. güne gidilmedi bile.
canım ben şuan acıbadem maslakta tedavi oluyorum. 8 embriyo döllenmişti 3. gün aradılar 7 tanesi devam ediyomuş ve 5. güne gitceklermiş. e madem burası gidiyo adana acıbademde de benim 3. gün 7 embriyom vardı neden 5. güne gitmedilerde 4. gün compakt haldeyken transfer ettiler. (embriyo compakt aşamasında kalitesi pek anlaşılmazmış zaten ). pazar merkez kapalı diycem de açıp bakıyoruz demişti volkan bey.ben de ozitifi gören arkadaşın dondurulmuşu var mı çok merak ediyorum. yoksa ACIBADEM en son aşamaya kadar bekletip sadece en iyi 2 yi seçip gerisini eliyor mu
sorun tutmama değil benimde tuttu düşük yaşadım. sorun neden embriyolar çok olduğu halde dondurulmuyor o aklımızı kurcalıyor. volkan beyi kimse kötülemiyor zaten. bak burda bir arkadaşımızın 5. güne giden 9 embriyosundan 2 tane transfer edilmiş gerisi dondurulmamış. nasıl oluyor anlamadıkAdı üstünde Acıbadem hastanesi. Türkiye’nin en iyi hastanelerinden biri. Acaba problemden probleme mi değişiyor tutmama nedeni?
Ben de anlamıyorum.ya zaten her seyin en kötüsü başıma geldi.düşün yani dis gebelik.ve elde koca bir sıfır.her seye sıfırdan başlayacağım.6 ay bi dinleneyim de.senin icin her sey iyi olur insallahcanım ben şuan acıbadem maslakta tedavi oluyorum. 8 embriyo döllenmişti 3. gün aradılar 7 tanesi devam ediyomuş ve 5. güne gitceklermiş. e madem burası gidiyo adana acıbademde de benim 3. gün 7 embriyom vardı neden 5. güne gitmedilerde 4. gün compakt haldeyken transfer ettiler. (embriyo compakt aşamasında kalitesi pek anlaşılmazmış zaten ). pazar merkez kapalı diycem de açıp bakıyoruz demişti volkan bey.
maslak acıbadem pazarda olsa açık işlem yapıyor. ayrıca senin 9 tane 5. güne giden embriyon zaten iyidirki gitmiş. hadi diyelim yarısı kötü kalite olsun zaten ayrıntılı a. b. c kalitemidir midir nedir bilgi vermiyorlar gelişme aşamasında sayıyı söylüyolar iyi diyorlar. en azından yarısı donrulmaya giderdi sanki.
çünkü 5. güne giden embriyo iyidir yani. hepsinin çöp olması çok acı. dondurma yer sıkıntısı mı var nedir anlamadım. hep şüphe var aklımda. acıbadem maslakta bilgilerimizi alan bayanda 7 embriyo ile 5 güne gitmediler dedim şaşırdı oda biraz. belgeyi de verdim baktı. yani neler oluyor anlamıyorum artık
aynen canım talihsizlik olmuş iyice. atlatta başka bir merkeze bak. çok teşekkürler inşallah bu defa olurBen de anlamıyorum.ya zaten her seyin en kötüsü başıma geldi.düşün yani dis gebelik.ve elde koca bir sıfır.her seye sıfırdan başlayacağım.6 ay bi dinleneyim de.senin icin her sey iyi olur insallah
Sen normalde adanada ikamet edip istanbul a tedavi icin mi gidiyorsun cnm?ben medline ı araştıracağım korunma sürecinde.belki turan cetinle de görüşürümaynen canım talihsizlik olmuş iyice. atlatta başka bir merkeze bak. çok teşekkürler inşallah bu defa olur
kişisel bilgilerimi buraya yazmıyorum canım.Sen normalde adanada ikamet edip istanbul a tedavi icin mi gidiyorsun cnm?ben medline ı araştıracağım korunma sürecinde.belki turan cetinle de görüşürüm
Bu denizkizi benim mesajlardan 3 saat sonra girmis siteye yine ama cevap yazmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?