Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Pazartesi test yapacağım cok korkuyorum negatif olur diye ama olursa da tekrar devam edeceğim baska yolu yok.
Benmde pztsi test günüm cnm senin kaçıncı gün embryosuydu. Birde hiç belirtn var mı gerçi ilaçlardan pek anlayamıorz yani bnm belim ağrıor bu sefer gögsüm sızlıor ve kasık ağrısı geçen transfermde kasık ağrım oluordu hatta transfer sonrası leke geldi ayno gün yada ertesin gündü sanrm bu sefer farklı şeyler inş pozitifi görürüz ya Hepimizin Allah yardımcısı olsun

Cnm yapıldı pztsi test günüm kısmetse. Adetten 15.gündem sonra transfer yapıldı. İğnede progestan var sadece bnm ilk denemem olumszdu 1 hafta sonra adet oldum ben sonra ki adettim geçikti tabi ondn sonra da transfer oldu
Piramit ikimizin aynı gün test günü. benim bugün 9.gunum 3.4.gunler kasık agrim vardı geçti bugün tekrar sol tarafimda ara ara bıçak saplanır gibi şiddetli ve ani ağrı oldu. sende de benzer durumlar var mı . korkuyorum adet olacağım diye.

Benmde pztsi test günüm cnm senin kaçıncı gün embryosuydu. Birde hiç belirtn var mı gerçi ilaçlardan pek anlayamıorz yani bnm belim ağrıor bu sefer gögsüm sızlıor ve kasık ağrısı geçen transfermde kasık ağrım oluordu hatta transfer sonrası leke geldi ayno gün yada ertesin gündü sanrm bu sefer farklı şeyler inş pozitifi görürüz ya Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Aaaaa aynı anda aynı soruyu sormusuz benim 4.gun embriyosuydu

Piramit ikimizin aynı gün test günü. benim bugün 9.gunum 3.4.gunler kasık agrim vardı geçti bugün tekrar sol tarafimda ara ara bıçak saplanır gibi şiddetli ve ani ağrı oldu. sende de benzer durumlar var mı . korkuyorum adet olacağım diye.
Bende de benzer durumlar oluor bnm de 9. Günüm 3.gün embryosu bnmkide bnm sağ kasığımda da oluor o batmalar birde çok terliorm işte kısmet bakalm face de kasım ayında geneli pozitif di inşallah darısı bizlere

çift taraflı çikolata kisti , miyom var. Ayrıca pco değilim ama e2 hormonum çok yüksek.
cnm işte e2 yüksek olunca tutunma zorlaşıormş benim tüm değerlerm normal ne oldu tuttu mu tutmadı kısmet işte diyeceğim şu Rabbim ol derse olur. Rahat olmak lazım ben olamdm bir türlü

cnm işte e2 yüksek olunca tutunma zorlaşıormş benim tüm değerlerm normal ne oldu tuttu mu tutmadı kısmet işte diyeceğim şu Rabbim ol derse olur. Rahat olmak lazım ben olamdm bir türlü
Hayırlısı olsun, gerçekten bir tek iğne vurmak bile öyle zor geliyordu ki , 11 güne geldim bile .

Hayırlısı olsun, gerçekten bir tek iğne vurmak bile öyle zor geliyordu ki , 11 güne geldim bile .
Benim 2.tedavim ve iğnelerimi hep eşim vururdu. Bugün 10dk gecikince topladım cesaretimi gonalf ı kendi kendime vurdum ilk defa. Tabi gelince diğer iğneyi ona yaptırdım :)) Önceden kendi kendine iğne yapacaksın deseler hayatta inanmazdım yapamam derdim. Bebiş için neler yapıyoruz. İlk tedavi başladı dediğin gibi bu iğneler nasıl olacak dedim. İğneler bitince bir boşluk yaşadım sonra :) insanoğlu her şeye alışıyor.

Adana Acıbademin labaratuarının ben nedense kötü olduğunu düşünüyorum , ağırlıklı yazılanlardan çok yumurta toplansa bile 3-5 tane ancak kalıyor. Bu oran çok zayıf ve aslında bir yerde onlarında başarısızlığı bence. Tüp bebekte başarının büyük kısmıda labaratuar kısmı . Acaba fazl adondurmamak için bu şekilde yapıyorlar. 18 tane toplandı benden daha ikinci günde 5 tane kaldı , daha da gidebilir.

Selammm kızlar bende başkentte tüp bebek yaptırdım. Doktorum Erhan Şimşek ti ilk deneme negatif oldu . Bende pro var.donduruldu embriyolarim 2.deneme negatif ve 3.deneme pozitif fff.suan 2 yaşında oğlum var.umutlarimiz tükenmesin. 2.cocuk için tekrar araştırmaya başladım.baskentte fiyat çok artmış ankada yi düşünüyorum fiyatı bilen varmı ??

Selammm kızlar bende başkentte tüp bebek yaptırdım. Doktorum Erhan Şimşek ti ilk deneme negatif oldu . Bende pro var.donduruldu embriyolarim 2.deneme negatif ve 3.deneme pozitif fff.suan 2 yaşında oğlum var.umutlarimiz tükenmesin. 2.cocuk için tekrar araştırmaya başladım.baskentte fiyat çok artmış ankada yi düşünüyorum fiyatı bilen varmı ??
Acıbadem i düşünürsen 5700 ilaçlar hariç , Ankada daha uygun olabilir.

Back
X