- 29 Şubat 2016
- 19
- 3
- 86
Pazartesi test yapacağım cok korkuyorum negatif olur diye ama olursa da tekrar devam edeceğim baska yolu yok.sizin transfer sonucunuz belli oldu mu acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi test yapacağım cok korkuyorum negatif olur diye ama olursa da tekrar devam edeceğim baska yolu yok.sizin transfer sonucunuz belli oldu mu acaba ?
Benmde pztsi test günüm cnm senin kaçıncı gün embryosuydu. Birde hiç belirtn var mı gerçi ilaçlardan pek anlayamıorz yani bnm belim ağrıor bu sefer gögsüm sızlıor ve kasık ağrısı geçen transfermde kasık ağrım oluordu hatta transfer sonrası leke geldi ayno gün yada ertesin gündü sanrm bu sefer farklı şeyler inş pozitifi görürüz ya Hepimizin Allah yardımcısı olsunPazartesi test yapacağım cok korkuyorum negatif olur diye ama olursa da tekrar devam edeceğim baska yolu yok.
Piramit ikimizin aynı gün test günü. benim bugün 9.gunum 3.4.gunler kasık agrim vardı geçti bugün tekrar sol tarafimda ara ara bıçak saplanır gibi şiddetli ve ani ağrı oldu. sende de benzer durumlar var mı . korkuyorum adet olacağım diye.Cnm yapıldı pztsi test günüm kısmetse. Adetten 15.gündem sonra transfer yapıldı. İğnede progestan var sadece bnm ilk denemem olumszdu 1 hafta sonra adet oldum ben sonra ki adettim geçikti tabi ondn sonra da transfer oldu
Aaaaa aynı anda aynı soruyu sormusuz benim 4.gun embriyosuyduBenmde pztsi test günüm cnm senin kaçıncı gün embryosuydu. Birde hiç belirtn var mı gerçi ilaçlardan pek anlayamıorz yani bnm belim ağrıor bu sefer gögsüm sızlıor ve kasık ağrısı geçen transfermde kasık ağrım oluordu hatta transfer sonrası leke geldi ayno gün yada ertesin gündü sanrm bu sefer farklı şeyler inş pozitifi görürüz ya Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Bende de benzer durumlar oluor bnm de 9. Günüm 3.gün embryosu bnmkide bnm sağ kasığımda da oluor o batmalar birde çok terliorm işte kısmet bakalm face de kasım ayında geneli pozitif di inşallah darısı bizlerePiramit ikimizin aynı gün test günü. benim bugün 9.gunum 3.4.gunler kasık agrim vardı geçti bugün tekrar sol tarafimda ara ara bıçak saplanır gibi şiddetli ve ani ağrı oldu. sende de benzer durumlar var mı . korkuyorum adet olacağım diye.
çift taraflı çikolata kisti , miyom var. Ayrıca pco değilim ama e2 hormonum çok yüksek.Sorunlarn ne cnm snrm pco var sende
cnm işte e2 yüksek olunca tutunma zorlaşıormş benim tüm değerlerm normal ne oldu tuttu mu tutmadı kısmet işte diyeceğim şu Rabbim ol derse olur. Rahat olmak lazım ben olamdm bir türlüçift taraflı çikolata kisti , miyom var. Ayrıca pco değilim ama e2 hormonum çok yüksek.
Hayırlısı olsun, gerçekten bir tek iğne vurmak bile öyle zor geliyordu ki , 11 güne geldim bile .cnm işte e2 yüksek olunca tutunma zorlaşıormş benim tüm değerlerm normal ne oldu tuttu mu tutmadı kısmet işte diyeceğim şu Rabbim ol derse olur. Rahat olmak lazım ben olamdm bir türlü
Benim 2.tedavim ve iğnelerimi hep eşim vururdu. Bugün 10dk gecikince topladım cesaretimi gonalf ı kendi kendime vurdum ilk defa. Tabi gelince diğer iğneyi ona yaptırdım :)) Önceden kendi kendine iğne yapacaksın deseler hayatta inanmazdım yapamam derdim. Bebiş için neler yapıyoruz. İlk tedavi başladı dediğin gibi bu iğneler nasıl olacak dedim. İğneler bitince bir boşluk yaşadım sonra :) insanoğlu her şeye alışıyor.Hayırlısı olsun, gerçekten bir tek iğne vurmak bile öyle zor geliyordu ki , 11 güne geldim bile .
İnşallah pozitif olur. İdrar testi yaptın mıBenimde transferim oldu 3.gün embriyosu yarın test günüm
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba test yaptırdınız mı ?inşallah pozitif olur.Benimde transferim oldu 3.gün embriyosu yarın test günüm
Negatif canımMerhaba sonucunuz ne oldu acaba test yaptırdınız mı ?inşallah pozitif olur.
Hayırlısı olsun piramit her şeyin bir vakti var sakın vazgecme devam et tedaviye bence. İnşallah en kisa zamanda allah gönlüne göre verirNegatif canım![]()
İnşallah ama bnm umudum kalmadı artık ve çokkk yoruldmmmmHayırlısı olsun piramit her şeyin bir vakti var sakın vazgecme devam et tedaviye bence. İnşallah en kisa zamanda allah gönlüne göre verir
sonucunuzu aldınız mı acaba ?Benimde transferim oldu 3.gün embriyosu yarın test günüm
Acıbadem i düşünürsen 5700 ilaçlar hariç , Ankada daha uygun olabilir.Selammm kızlar bende başkentte tüp bebek yaptırdım. Doktorum Erhan Şimşek ti ilk deneme negatif oldu . Bende pro var.donduruldu embriyolarim 2.deneme negatif ve 3.deneme pozitif fff.suan 2 yaşında oğlum var.umutlarimiz tükenmesin. 2.cocuk için tekrar araştırmaya başladım.baskentte fiyat çok artmış ankada yi düşünüyorum fiyatı bilen varmı ??
Ankadayi çok arastirmistim Acıbadem i hiç bilmiyorumAcıbadem i düşünürsen 5700 ilaçlar hariç , Ankada daha uygun olabilir.