- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
BencedeSon tranafer yaptiranlar noldu kimsenin sesi cikmiyoo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BencedeSon tranafer yaptiranlar noldu kimsenin sesi cikmiyoo
benim pazartes günü yapılacak inşallah. Bu ay Volkan bey in eli çok uğurluymuş , hemen herkes tutmuş :)Bencede![]()
İnş tutar cnm Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah evet volkan beyin eli uğurlu geldi bende yaptırdım çok şükür tuttu yarın keseyi görmeye gidecembenim pazartes günü yapılacak inşallah. Bu ay Volkan bey in eli çok uğurluymuş , hemen herkes tutmuş :)
benim pazartes günü yapılacak inşallah. Bu ay Volkan bey in eli çok uğurluymuş , hemen herkes tutmuş :)
Elinin ugursuz oldugu ay da bizemi denk gelmis yani.kime sorduysam tutmamis gecen ay.varsada ben bilmiyorumbenim pazartes günü yapılacak inşallah. Bu ay Volkan bey in eli çok uğurluymuş , hemen herkes tutmuş :)
Onunla ne ilgisi varki. Olmayinca napsinlar tibben yapilacak hersey yapiyorlar gerisi onlarin elinde olamiyor henüz. Üzülme canim lütfen, stresten başka bi hastaligin cikar mazallahElinin ugursuz oldugu ay da bizemi denk gelmis yani.kime sorduysam tutmamis gecen ay.varsada ben bilmiyorum
Canım jelin başlığını iğne ile del, hafif oynatarak sağa sola diğer baş kısmı çıkar sonuna kadar sokman lazım daha sonra sık ve çıkar :)criminole jeli kullanabildiniz mi , ben bugün başladım ama sanki beceremedim çok içeri girmeden sıktım . Hepsi dışarda kaldı gibi geldi. Ne gıcık bişeymiş.
Beni niye aramiyolarki embriyolarin durumu icin. Dun toplanmisti![]()
canım rahim için çok önemli lütfen dikkat et o kadar zorluk çekiyorsun en kolay kısmı anlaşılmıyor bile sonuna kadar götür sık çıkar ve 15/20 dk yürüBenim işim zor , çok içim uyuşuyor sokamadan sıkıyorum hepsi dışarda , umarım azıcık giriyordur içeriye.
Bendede varKızlar benimde cuma günü transferim olduHepimiz için hayırlısı olsun benim 2. Günden itibaren sıvı su gibi renksiz akıntım oluyor çamaşırım baya ıslanıyor sizde de var mı
![]()
ne yaptın canım ya 3. Gün embriyosu tutan dünya insan var, özel hastane mi? Nasıl ulaşamıyorsun olumsuz olsa arar haber ederlerdi canımDr dondurma islemi icin transferden 1 gun sonra ariycaz demisti. Transfer Cumartesi olmustu 4. gün embriyosuydu. 5 günü goreni dondurcaz dedi. Aramadilar kalmadimiki O zaman karnimdakilerde tutunmaz gibi. Yasaysn varmi boyle bisey. Ayrica kalmasada bi arasalardi yani bugun bilgi verselerdi bari. Sinir oldum tutumlarina. Telefonlada ulasamiyorum.
Aradim olsaydi aranirdin diyolar. Sanki ben zorundayim donmaya kaldimi kalmadimi diye düşunüp aramalarini bekleyip stres olmaya. Bu tutumlarini beğenmedim hić.[/QUOTE]ne yaptın canım ya 3. Gün embriyosu tutan dünya insan var, özel hastane mi? Nasıl ulaşamıyorsun olumsuz olsa arar haber ederlerdi canım
Benim de dün oldu transferim .transfer ne zorMuş herkes muayene gibi diyordu.şu değişik bişey takiyorlar ya çok zorlandım. 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı. Umarım olumlu olur. Çok umutlu değilim adenomyozis var ben de tutunma zor olur deniyor.[/QUOTE]Aradim olsaydi aranirdin diyolar. Sanki ben zorundayim donmaya kaldimi kalmadimi diye düşunüp aramalarini bekleyip stres olmaya. Bu tutumlarini beğenmedim hić.
Benimde tutmadı 3. Transferm uğuru bir beni bulamadı volkan beyinElinin ugursuz oldugu ay da bizemi denk gelmis yani.kime sorduysam tutmamis gecen ay.varsada ben bilmiyorum