Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

benim pazartes günü yapılacak inşallah. Bu ay Volkan bey in eli çok uğurluymuş , hemen herkes tutmuş :)
benim pazartes günü yapılacak inşallah. Bu ay Volkan bey in eli çok uğurluymuş , hemen herkes tutmuş :)
Elinin ugursuz oldugu ay da bizemi denk gelmis yani.kime sorduysam tutmamis gecen ay.varsada ben bilmiyorum

Elinin ugursuz oldugu ay da bizemi denk gelmis yani.kime sorduysam tutmamis gecen ay.varsada ben bilmiyorum
Onunla ne ilgisi varki. Olmayinca napsinlar tibben yapilacak hersey yapiyorlar gerisi onlarin elinde olamiyor henüz. Üzülme canim lütfen, stresten başka bi hastaligin cikar mazallah

Fazla uzanmadim 40 dk falandi yatmam. Kalkip 4 saat yol gittik arabayla. Hafif yatar pozisyondaydim. bide yolda yemek yedik. Kismet artik tutar umarim.:KK68:

criminole jeli kullanabildiniz mi , ben bugün başladım ama sanki beceremedim çok içeri girmeden sıktım . Hepsi dışarda kaldı gibi geldi. Ne gıcık bişeymiş.
Canım jelin başlığını iğne ile del, hafif oynatarak sağa sola diğer baş kısmı çıkar sonuna kadar sokman lazım daha sonra sık ve çıkar :)

Beni niye aramiyolarki embriyolarin durumu icin. Dun toplanmisti:confused::KK61:
Benim işim zor , çok içim uyuşuyor sokamadan sıkıyorum hepsi dışarda , umarım azıcık giriyordur içeriye.
canım rahim için çok önemli lütfen dikkat et o kadar zorluk çekiyorsun en kolay kısmı anlaşılmıyor bile sonuna kadar götür sık çıkar ve 15/20 dk yürü

Kızlar benimde cuma günü transferim oldu :KK52: Hepimiz için hayırlısı olsun benim 2. Günden itibaren sıvı su gibi renksiz akıntım oluyor çamaşırım baya ıslanıyor sizde de var mı :KK64:

Dr dondurma islemi icin transferden 1 gun sonra ariycaz demisti. Transfer Cumartesi olmustu 4. gün embriyosuydu. 5 günü goreni dondurcaz dedi. Aramadilar kalmadimiki O zaman karnimdakilerde tutunmaz gibi. Yasaysn varmi boyle bisey. Ayrica kalmasada bi arasalardi yani bugun bilgi verselerdi bari. Sinir oldum tutumlarina. Telefonlada ulasamiyorum.

N
Dr dondurma islemi icin transferden 1 gun sonra ariycaz demisti. Transfer Cumartesi olmustu 4. gün embriyosuydu. 5 günü goreni dondurcaz dedi. Aramadilar kalmadimiki O zaman karnimdakilerde tutunmaz gibi. Yasaysn varmi boyle bisey. Ayrica kalmasada bi arasalardi yani bugun bilgi verselerdi bari. Sinir oldum tutumlarina. Telefonlada ulasamiyorum.
ne yaptın canım ya 3. Gün embriyosu tutan dünya insan var, özel hastane mi? Nasıl ulaşamıyorsun olumsuz olsa arar haber ederlerdi canım

ne yaptın canım ya 3. Gün embriyosu tutan dünya insan var, özel hastane mi? Nasıl ulaşamıyorsun olumsuz olsa arar haber ederlerdi canım[/QUOTE]
Aradim olsaydi aranirdin diyolar. Sanki ben zorundayim donmaya kaldimi kalmadimi diye düşunüp aramalarini bekleyip stres olmaya. Bu tutumlarini beğenmedim hić.

ne yaptın canım ya 3. Gün embriyosu tutan dünya insan var, özel hastane mi? Nasıl ulaşamıyorsun olumsuz olsa arar haber ederlerdi canım
Aradim olsaydi aranirdin diyolar. Sanki ben zorundayim donmaya kaldimi kalmadimi diye düşunüp aramalarini bekleyip stres olmaya. Bu tutumlarini beğenmedim hić.[/QUOTE]
Benim de dün oldu transferim .transfer ne zorMuş herkes muayene gibi diyordu.şu değişik bişey takiyorlar ya çok zorlandım. 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı. Umarım olumlu olur. Çok umutlu değilim adenomyozis var ben de tutunma zor olur deniyor.

Aradim olsaydi aranirdin diyolar. Sanki ben zorundayim donmaya kaldimi kalmadimi diye düşunüp aramalarini bekleyip stres olmaya. Bu tutumlarini beğenmedim hić.
Benim de dün oldu transferim .transfer ne zorMuş herkes muayene gibi diyordu.şu değişik bişey takiyorlar ya çok zorlandım. 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı. Umarım olumlu olur. Çok umutlu değilim adenomyozis var ben de tutunma zor olur deniyor.[/QUOTE]
İdrara sıkışık oldugumuz icin agri yapti o koyduklari bende korktum kisa surdu allahtan. Hayirli olsun seninkide canim. Benim pazara geldi 5. Gün yapmadilar ondan galiba. Cok kuskuluyum üzgünüm

İdrara sıkışık oldugumuz icin agri yapti o koyduklari bende korktum kisa surdu allahtan. Hayirli olsun seninkide canim. Benim pazara geldi 5. Gün yapmadilar ondan galiba. Cok kuskuluyum üzgünüm:KK42:

Back
X