Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyat ne kadar yazabilir misiniz bende geçen yıl başkentte yaptırdım dış gebelikle sonuçlandıInsallah canim yuzumuz guler umarim b u defa.universitede gurkan hoca yapti
Hiç hatırlamıyorum parça parça oldu benimkiilaçlar dahil ilk transfere 7500 falan vermiştik.Fiyat ne kadar yazabilir misiniz bende geçen yıl başkentte yaptırdım dış gebelikle sonuçlandı
Başkentte daha az vermiştik biz bir yıl oldu ama 4000+1500 dü balcalıda ne kadar acabaHiç hatırlamıyorum parça parça oldu benimkiilaçlar dahil ilk transfere 7500 falan vermiştik.
İlaçsız 3200 değil mi benimde raporsuz bir oğlum var normal olduğu için3200 tl tuttu benimki oda rapor cikartamadigimiz için 3 yıl evli olma şartıni doldurmadgmz için olmadı.yoksa 2000 civarı tutuyo
Olaylar 500 tl tuttu canım onlara rapor cikarttimİlaçsız 3200 değil mi benimde raporsuz bir oğlum var normal olduğu için
ilaclar 500 tl tuttu canım onlara rapor cikarttim
Teşekkür ederim bende bu ay düşünüyorum tüp bebek balcalıyı önerir misin sen memnun kaldım mıOlaylar 500 tl tuttu canım onlara rapor cikarttim
Canim ben mersinde yaptırdım adana da sadece acıbademi biliyorum orayida onermiyorum zaten artık. Yine en vijdanlilari devlet iman.ozellrre güvenmiyorum zatenTeşekkür ederim bende bu ay düşünüyorum tüp bebek balcalıyı önerir misin sen memnun kaldım mı
canım gözünaydın çok mutlu olum adına. güle güle doğsun darısı bizeevet canim cok sukur allah duydu sesimizi bu defa.insallah saglikli bir sekilde ilerler.sizlerede nasip olur insallah.
Amiiin inşallah.sen başladınmi tekrar tedaviyecanım gözünaydın çok mutlu olum adına. güle güle doğsun darısı bize
Ben de acıbadem ed yaptım 2. kere yine tutmadı , Hiç tutan yok mu Adana Acıbadem de ya , bu kadar mı kötü. Labaratuarında mı sorun var , doktor da mı sorun var. Bu kadar mı olumsuz olur herkesin sonucuAmiiin inşallah.sen başladınmi tekrar tedaviye
Walahi inan ki bu iş benim başıma gelmeden önce hatta daha bekarken bile bana soranlara hep acıbadem iyi herkes oraya gidiyor diye duydum deyip insanlara hep orayı tavsiye ediyordum.yani farkına bile varmadan oranin reklamını yapiyormusum.ama kendimde dahil olmak üzere hickimsenin tutturduğunu görmedim.bir kişinin tuttu ona da dış gebelik dediler.Ben de acıbadem ed yaptım 2. kere yine tutmadı , Hiç tutan yok mu Adana Acıbadem de ya , bu kadar mı kötü. Labaratuarında mı sorun var , doktor da mı sorun var. Bu kadar mı olumsuz olur herkesin sonucu
Ben de acıbadem ed yaptım 2. kere yine tutmadı , Hiç tutan yok mu Adana Acıbadem de ya , bu kadar mı kötü. Labaratuarında mı sorun var , doktor da mı sorun var. Bu kadar mı olumsuz olur herkesin sonucu
Benimde 2 arkadaşım yaptırdı onlarında test günü pozitifti sonra 2. muayenede kalbi durdu. Bu sonuç beni laboratuarının kötü olduğunu düşündürüyor.Walahi inan ki bu iş benim başıma gelmeden önce hatta daha bekarken bile bana soranlara hep acıbadem iyi herkes oraya gidiyor diye duydum deyip insanlara hep orayı tavsiye ediyordum.yani farkına bile varmadan oranin reklamını yapiyormusum.ama kendimde dahil olmak üzere hickimsenin tutturduğunu görmedim.bir kişinin tuttu ona da dış gebelik dediler.
Olabilir canım.sonucta bir şeyler dönüyor ama ney anlamıyorum.yazik valla hı bu kadar heves 'umut çaba harcanıyor.maddi manevi cokuyoruzBenimde 2 arkadaşım yaptırdı onlarında test günü pozitifti sonra 2. muayenede kalbi durdu. Bu sonuç beni laboratuarının kötü olduğunu düşündürüyor.
benim şuanki doktorum az ilaç veriliyor ve laboratuarı iyi değil yorumunu yapmıştı. zaten dondurmamışlardı benden kalanları sinir olmuştum. arayıp bilgi bile vermemişlerdi. ayrıca kadın ve erkek detaylı incelenmeden başlanılıyor dedi. ki zaten 2 düşükten sonra yada başarısızlıktan sonra araştırılıyor bazı şeyler. sonuçta yapay bi gebelik gibi bişey oluşturuluyor hat safhada önlem alınmalı ama volkan bey gebelik rutin sürecinde seyretmeli hastanede hergünde yatsanız düşeceği varsa düşer diyor. ayrıca takip için yönlendirdiği doktorda hiç ektra ilaç vermemişti. normal gebeler gibi takılmıştı.Olabilir canım.sonucta bir şeyler dönüyor ama ney anlamıyorum.yazik valla hı bu kadar heves 'umut çaba harcanıyor.maddi manevi cokuyoruz
Sen su an nerde tedavi oluyorsun canimbenim şuanki doktorum az ilaç veriliyor ve laboratuarı iyi değil yorumunu yapmıştı. zaten dondurmamışlardı benden kalanları sinir olmuştum. arayıp bilgi bile vermemişlerdi. ayrıca kadın ve erkek detaylı incelenmeden başlanılıyor dedi. ki zaten 2 düşükten sonra yada başarısızlıktan sonra araştırılıyor bazı şeyler. sonuçta yapay bi gebelik gibi bişey oluşturuluyor hat safhada önlem alınmalı ama volkan bey gebelik rutin sürecinde seyretmeli hastanede hergünde yatsanız düşeceği varsa düşer diyor. ayrıca takip için yönlendirdiği doktorda hiç ektra ilaç vermemişti. normal gebeler gibi takılmıştı.