- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Canim bebegin nasil sen nasilsinUzun zamandir kimse yazmamis .gusel haberleri olan varmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bebegin nasil sen nasilsinUzun zamandir kimse yazmamis .gusel haberleri olan varmi
Cok sukur iyiyiz canim 2 aylik olacak kizim.tabi bu arada cok yorgun ve uykusuzum.senin nasil gidiyor tedavi yapildimiCanim bebegin nasil sen nasilsin![]()
Canim belli oldumi sonicunMrb canım ben başkent kışla tayfun çok hocayla devam ettim 4 Nisa’nda 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane cumartesi belli olacak bekliyorum beklemek çok daha zormuş
Oh ne güzel canim benim. keske bizde yazabilsek birgün böyleCok sukur iyiyiz canim 2 aylik olacak kizim.tabi bu arada cok yorgun ve uykusuzum.senin nasil gidiyor tedavi yapildimi
Oh ne güzel canim benim. keske bizde yazabilsek birgün böylebu mutlulugu çok hakkettin. Ben dondurulmus tedavisune baslicaktim ama bi sorun cikti. Daha önce opuya hazirlayan doktor hsg filmini incelememiati sadece raporda tupler acik yazdigindan önemsemedi. Simdi doktor degistirdim filme bakti sag tupte sislik var sivi birikmesi olabilir laparoskopi yapilmali diyor. Dondurulmusum acibadem maslakta orayada gönderdik ayni fikirdeler.
Bi kac doktora danisip öyle karar vercem.
Birşeyi bilerek bilincinde olarak yaptığını düşünmüyorum sadece istanbula özentilik duyduğunu hissediyorum.sürekli tedavi uöntemini değiştirmeye odaklanmış ama neye göre yapıyor orası belli değil ne fsh bakıyor ne amh ne başka bir test..tedavi esnasında folikül sayısını söylemiyor sorsan bile geçiştiriyor.tedavi olumsuz sonuçlanırsada bir kez bile aramıyorlar sen embriyologtan öğrenip öylece kalıyorsun.neden olmadı niye olmadı hiç bir bilgi edinemiyorsun kendin gidip kapılarına sormak istersen orası ayrı tabi..ama iyi yanı olarak da pek paragöz değilNe oldu ki ?
Söylediğinin her kelimesine katılıyorum çok büyük umutlarla başlamıştım ama jiç beklediğim gibi olmadı. Orada yolunda gitmeyen bişeyler var. Ben de defalarca kaç yumurta var dememerağmen geçiştirmişti. Sonuc günü ne aradılar ne sordular. Transfer günü embriyologlar tepemde seviyesizce tartıştılar. Embriyomun kalitesini sorduğumda 5.gün embriyosu ne kadarkötü olabilirki diye tabiri caizse dalga geçti. Ama hakkım varsa helal etmiyorum. Özellikle de transfer günü gelip suratsızlığıyla moralimi sıfırlayan emriyoloğa.. Gökhan hoca insan olarak iyi olabilir ama merkezi kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum...Birşeyi bilerek bilincinde olarak yaptığını düşünmüyorum sadece istanbula özentilik duyduğunu hissediyorum.sürekli tedavi uöntemini değiştirmeye odaklanmış ama neye göre yapıyor orası belli değil ne fsh bakıyor ne amh ne başka bir test..tedavi esnasında folikül sayısını söylemiyor sorsan bile geçiştiriyor.tedavi olumsuz sonuçlanırsada bir kez bile aramıyorlar sen embriyologtan öğrenip öylece kalıyorsun.neden olmadı niye olmadı hiç bir bilgi edinemiyorsun kendin gidip kapılarına sormak istersen orası ayrı tabi..ama iyi yanı olarak da pek paragöz değil
Kesinlikle haklısın canım .bende kaliteyi sorduğumda Cvp vermediler Tatlı dilli olması bizim işimizi görmüyor ne yazık ki bir karış havalarda bilgili olduğunu pek sanmıyorum araştırmayı detayı sevmiyor ,ve hastanın düşüncelerine pek kulak asmıyor ben başka kadın Doğum uzmanlarına gittiğimde tespitlerime değer veriyorlardı önemseyerek dinleniyordum Gökhan öyle değil.Bir soru sorduğumda asla cvp alamıyorum örneğin yumurtalar 2 gün içinde büyür mü opuya kadar diyorum “iyi bak “deyip tebessüm ediyor .yüksek doz kaliteyi bozar mı diyorum bak şimdi kızıyorum ama diye cvp verip gülüyor yani bunları istemiyorum ben açıklama bekliyorum bir izah bir bilgi edinmek istiyordum hiç bir umduğuma kavuşamadım hiç memnun kalmadımSöylediğinin her kelimesine katılıyorum çok büyük umutlarla başlamıştım ama jiç beklediğim gibi olmadı. Orada yolunda gitmeyen bişeyler var. Ben de defalarca kaç yumurta var dememerağmen geçiştirmişti. Sonuc günü ne aradılar ne sordular. Transfer günü embriyologlar tepemde seviyesizce tartıştılar. Embriyomun kalitesini sorduğumda 5.gün embriyosu ne kadarkötü olabilirki diye tabiri caizse dalga geçti. Ama hakkım varsa helal etmiyorum. Özellikle de transfer günü gelip suratsızlığıyla moralimi sıfırlayan emriyoloğa.. Gökhan hoca insan olarak iyi olabilir ama merkezi kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum...
Ayrıca 5.gün olması demek kaliteli olması anlamına gelmiyor.benim embriyolarım 6.gündü ama kalitesiz diye transfer etmediler.Söylediğinin her kelimesine katılıyorum çok büyük umutlarla başlamıştım ama jiç beklediğim gibi olmadı. Orada yolunda gitmeyen bişeyler var. Ben de defalarca kaç yumurta var dememerağmen geçiştirmişti. Sonuc günü ne aradılar ne sordular. Transfer günü embriyologlar tepemde seviyesizce tartıştılar. Embriyomun kalitesini sorduğumda 5.gün embriyosu ne kadarkötü olabilirki diye tabiri caizse dalga geçti. Ama hakkım varsa helal etmiyorum. Özellikle de transfer günü gelip suratsızlığıyla moralimi sıfırlayan emriyoloğa.. Gökhan hoca insan olarak iyi olabilir ama merkezi kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum...
Açıkçası embriyoları 5.güne kadar bekletip dondurduklarını hiç sanmıyorum. Mikrochipi bile uyguladıklarını sanmıyorum ki bunun için ayrıca 1000 tl ödedik biz. Aynen dediğin gibi muayene sırasında sadece 15 sn sesini duyabiliyosun onun dışında bırak soru sormayı odaya girdiğini farketmeden pat çıkmış oluyo. Evde not aldığım hiçbişeyi sorabileceğim bi muhattap yok. İlgilenen hemşire de yumırta toplamaya kadar iyi sonrasında sorulan sorulara öfleye pöfleye cevap veriyor. Demekki o merkezde yaşadığım olumsuzluklarda yanlız değilmişim. Aynı dönemde başka merkezlerde tedavi gören arkadaşlarım muayene sonrası doktora aklına takılanları rahatlıkla sorabildiklerini paylaşırlardı zaten o ayrıntıyı öğrendikten sonra bişeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım. Şimdi 2. Tedaviye başlamaya korkuyorum resmen. Bide önerilerle gittim gökhan hocaya ama büyük hata yapmışım..Kalitesiz bir embriyo 6.güne nasıl ulaşıyor onu da çözemedik malum bizi arayıp bir açıklama yapan olmadığı için.
Onların olayı tedaviye başlayana kadar canım. Şuan öyle pişmanım öyle pişmanımki... Ne bileyim bi anlık gaflet herhalde. Bence bi merkezin başarısı embriyolog ve labaratuvara büyük ölçüde bağlı ve embriyologların çok da olaya vakıf olmadığını, labaratuvarında yeterince donanımlı olmadığını düşnüyorum. Doktor embriyolog arası kordinasyon dudak uçuklatıcı şekilde kopuk. Herhalde hemşireler uğraşsa embriyolardan daha başarılı olurlardı. İki embriyologda tın tın. Transfer masasında transfer işlemi için doktorun gelmesini beklerken birbirlerine girdiler seviyesizce tartıştılar. O an dumura uğradım doktora söylemediğim için binlerce kez pişmanım...Aynen canım bende tam 3 kez denedim anca 3.tedavi de embriyo oluşturabildi ve bu yaşanılanları bir değil 3 kez yaşadım bu kadar tesadüf olamaz.sen asıl olayı duysan şok olursun embriyoların 3.günü oldu embriyolog beni aradı bu embriyolar ne olacak dondurulacak mı transfer mi edilecek doktorunuzla görüştünüz mü diye bana soruyor !! Düşün 3.günü ve o güne kadar doktorun haberi Yokmuş embriyolardan !!! Bende aradım hemşiresini embriyolog ve doktor arasında ki iletişimi ben kurdum olacak iş mi bu.3.günden sonra haberleştiler benim sayemde!!
kısmet böyleymiş canım elden birşey gelmiyor artık eşim defalarca söyledi arayıp söyleyelim biz o kadar parayı size bunun için mi verdik böyle iş mi olur diye de ben uğraşmak istemedim.doktor yoğun biri olur anlarım hak da veririm İnan ki ama bomboş oturuyor geniş odasında ona rağmen bi yüzünü görüp konuşamıyorduk kestirip atıyor ne sorsam açıklama yapmıyor çnkü bilgili bir doktor olduğunu ben pek sanmıyorum.kendisi yurt dışına çıkıyor yerine Feza bey geldi muayene etti İnan o daha çok dinleyip özen göstermişti Gökhan çıragilden nefret ediyorum yani artık öyle böyle değil.yani o adam kolay vakaların doktoru olabilir yumurtan kaliteli spermin kaliteli herşeyi yolunda giden hastaların doktoruymuş anca.öylesi kişileri de zaten herkes muayene eder.neyse inşallah bundan sonraki merkezimiz doğru adres olur inşallah canımOnların olayı tedaviye başlayana kadar canım. Şuan öyle pişmanım öyle pişmanımki... Ne bileyim bi anlık gaflet herhalde. Bence bi merkezin başarısı embriyolog ve labaratuvara büyük ölçüde bağlı ve embriyologların çok da olaya vakıf olmadığını, labaratuvarında yeterince donanımlı olmadığını düşnüyorum. Doktor embriyolog arası kordinasyon dudak uçuklatıcı şekilde kopuk. Herhalde hemşireler uğraşsa embriyolardan daha başarılı olurlardı. İki embriyologda tın tın. Transfer masasında transfer işlemi için doktorun gelmesini beklerken birbirlerine girdiler seviyesizce tartıştılar. O an dumura uğradım doktora söylemediğim için binlerce kez pişmanım...
Balım ben Ankarada oturuyorum eşimin işi dolayısıyla. İşlemler sırasında rahat etmek için memleketimde Adana'da bi merkez seçeyim dedim. Medline hem annemlere de çok yakındı. Öyle başladık. 2.sini kısmetse Ankara Centrum da başlamayı düşünüyorum. Bahçeci de var ama yeni açıldı. Medline da yeni açıldığı için aksaklıklar yaşadık üstüne kordinasyon sorunu üstüne ilgisizlik negatif sebepleri diye düşünüyorum. O yüzden uzun zamandır hizmet veren embriyolog ve labaratuvarı başarılı bi merkez olsun istiyorum. Allahım hepimizi iyilerşe kariılaştırsın inşallah... Sizin problem yumurta büyümemesi mi?Birde açıkcası Adana da labaratuvar çok yetersiz medline Acıbadem hepsi aynı.istambul ve Ankara’da ki bir kaç merkezin ve hastanenin labaratuvar ve embriyolohlarının daha donanımlı olduğunu duymuştum araştırdım ve bende öyle düşünmeye başladım.adanayı ele eğer imkanın varsa
yıllar geçmiş gökhan cıragil değişmemiş...merkezin tutumu değişmemiş...hemşirelerin tavrı degısmemıs.. ben ordan cıkıp daha sonra baskente gectım cokta memnun kaldım herkese de tavsiye edıyorum.. eger hamile kalmasaydımda yıne baskente devam eder tekrar denerdım..[/QUOTE Başkent’te hangi doktor ile tedavi oldunuz canım
Sizde mi Çıragilzedesiniz ? Bunları yaşadıktan sonra sayfalara forumlara bakmadım bi süre. Sanki bi tek ben o olumsuzlukları gökhan hocada yaşamış gibi hissediyordum. Meğer ne kadar çokmuş sizleri okuduktan sonra anladım. Siz 2.denemede başkentte mi gebe kaldınız ? Probleminiz neydi peki ?yıllar geçmiş gökhan cıragil değişmemiş...merkezin tutumu değişmemiş...hemşirelerin tavrı degısmemıs.. ben ordan cıkıp daha sonra baskente gectım cokta memnun kaldım herkese de tavsiye edıyorum.. eger hamile kalmasaydımda yıne baskente devam eder tekrar denerdım..