Adana buluşma fotoları

Harikasınız ya...Maaşallah diyorum...
çok tatlısınız,samimisiniz ve o mutluluğunuz gözlerinizden belli oluyor...
dostluğunuz daim olsun...
sevgiyle kalın...

masallah masallah, Allah muhabbetinizi artirsin,
ben üsüyorum ayagimda patik, sirtimda kazak oturuyom siz coraplari bile cikarip atmisiniz.
havalar isinsada benimde kemiklerim isinsa.
buarada minikler cok tatli masallah, Allah bagislasin herkesinkini

çok güzel yaaaaa
valla ben ben bende isteriiim
mersinde olmuyormuki bu buluşma ne güzel olurdu

saol cnm bnm güzel sözlerin içina.s.
evet o gün kuzumla mor oldukkaydirigubbakcemile3
Escape ve azra_sıla ve nilberaa bayılıyorum ben size yaaaa.. azra sılamı gördüm yineeee :))))) DOSTLUĞUNUZ BAKİ OLSUNNNN maşallah subannallahhh...
saol caaaaanıııım beniiiim bnde sana bayılıyorumŞeniz
ay ay ayyyyy maşallah sizlere yaaaa ,valla cidden kıskanmamak elde değil yani....
çok şekersiniz,bebeklerde çoook tatlı maşallah...
azra sılacım senin kızda çok şeker olmuşşş maşallahhhh
saol cnm:1hug: şeker ama cadı o kadar fotomu silmiş cadıklava:

hiiç sorma süpürge :1no2:
adananın yazı geldi baksana bana son fotolarda kıııpkırmızı yanaklarıım yanıyoruum:icecream:
çok güzel yaaaaa
valla ben ben bende isteriiim
mersinde olmuyormuki bu buluşma ne güzel olurdu
gel cnm mersin dediğin nedir ki şurdan şuraa

Allah dostluğunuzu daim etsin kızlar

saol cnm bnmŞeniz

güzel dileklerin için teşekkür ederiz süpürgecim ama burası bir sıcak ki sorma... değil çorap şortlarla gezmeye başladık bile... ee Adana'nın yazı hızlı geldi... laelaelaelaelae

irnacım saolasın şekerim.. bebişlerimiz ayyynı anaları.... kaydirigubbakcemile3

bileğimde kemik çıkması ve kemik üstü sıvı toplanması vardı.. o yüzden ameliyat olmuştum... geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkürler... a.s.

Escape ve azra_sıla ve nilberaa bayılıyorum ben size yaaaa.. azra sılamı gördüm yineeee :))))) DOSTLUĞUNUZ BAKİ OLSUNNNN maşallah subannallahhh...

Belinay'cım saol tatlım.... bende sana bayılıom bebişim... Şeniz

Adana yine süperalkisalkisalkis
hepiniz çok güzelsiniz maşallah
özellikle escape ve niloş:asigim:

saol hayatım a.s. eşekkür ederim.... Şeniz

çok guselsiniz ya bayıldım.. evde olması daha çok etkiledi beni..bende bursadaki kk yı yaz temizliğinden sonra evimde ağırlamayı çok istıorum bakalım nasip.. dostluğunuz daim olsun..

canım biz neredeyse 3 buluşmamızdan 2'sini evde yapıyoruz.. alıştık biz artık ev ortamları daha rahat oluyor çünkü... yakın olsaydık sanada uğrardık Adana ekibi olarak... kaydirigubbakcemile5

canıımmm.... :1hug: saol hayatııım....
bebişimiz büyüdü evet teyzesi kocaman oldu...
yaramazlık olayına gelince de neler neler yapıo görme.... gamyoncuiremsu

ayrıca yorum yapan herkese sonsuz kucak dolusu sevgiler..... alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizi sizler var ettiniz... yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

aman adanalı canım adanalı....kızlar her zamanki gibi muhteşemsiniz. çok öpüyorum

adanaya sevgiler, saygılar....

çokoomm.. canım saolasın güzel dileklerin için.. a.s.

bende öpüyorum... Şeniz

Çok tatlısınız kızlar, valla sizin dostluğunuz örnek olmalı tüm insanlara.
Bu haliniz beni çok mutlu ediyor Her Adana buluşması, resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Tvkolik arkadaşım azra_sıla, kızın çok tatlı maşallah, annesine çekmiş belliki..:1hug:

Diğer bebişlerde çok tatlı maşallah, kimlerin melekleri olduğunu unuttum kusura bakmayın, biraz hafızam zayıftırda.

Son düzenleme:
adanalılar sizi tekrar çok güzel,hepinizde çok tatlısınıza.s.

oy oy oy oyyyyyy ne güzel bir buluşma olmuşsositosositosositosositosositososito
dostluğunuz daim olsun şekerler.yerimseniben:1hug:
:enbuyukkk:

Hepiniz çok güzel çıkmışsınız kızlar, hepinize kocaman bir maşallah...
Dostluğunuz daim olsun...a.s.
O gülen yüzlerinizden gülümsemeniz hiç eksik olmasın...:asigim:

maşallah adananın güzellerine yine yapmışsınız buluşmayı en istikrarlı buluşma grubu olarak size ödül vermek lazım:hooray:dostluğunuz daim olsun
ayrıca zeynebimi gördüm kocaman olmu ş tatlı kızım benim süarcım zeynebi görmek istiyordum patron geldi o sırada şansa bak bende ama resimlerini gördüm oda yeter

hepiniz süpersiniz kıskananlar çatlasınkaydirigubbakcemile5

Süpersiniz gene kızlar dostluğunuz hep daim olsun inşallah

Sizleri buradan görmek çok güzel mamaların resimleri silinmiş azranın kızı tarafından haklı tabi bizler görünce cokacimcoook böyle oluyoruz.

Azracım benim öpüyorum seni güzel kardeşim benim kaydirigubbakcemile3

çok güzel kızlar bende gelmek istedim am çalışıyordum inş başka zaman bende gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…