Adana da Diş Hekimiyim.. Sorunlarınız da yanınızdayım

cevabı geç yazdığım için üzgünüm canım,

protezin zor düşer .iyi yapılmışsa çıkmaz canım.beyazlatmada yaklaşık 500 700 tl arası piyasada.çok geçmiş olsun canım,

20 yaş dişlerinin çekimi bizde yapılıyor ama????

özelde çektrme imkanın vars akullan derim.çok geçmiş olsun canım.

canım, sizin dişinizi görmeden yardım edemeyeceğim.ama anladığım adarıyla sorununuz estetik.çok iyi bir diş hekimi bulmadan lütfen gitmeyin ve bişeyler yaptırmayın.çok geçmiş olsun.beyazlatma çözüm olmayabilir.

bu arada herkesten özür dilerim hastalığım nedeniyle yazamadım.kusuruma bakmayın .canım arkadaşlarım sizin için her türlü yardıma hazırım.saygılar.

çok naziksin kendi adıma yardımseverliginden dolayı çok teşekkür ediyorum sol altta bir tane gömülü 20lik dişim var enson gittigim hekim çektirmemin iyi olacagını söylemişti siz bu konuda nasıl yardımcı olabilirsin hangi kurumdasın çene cerrahınız var mı

kurumuzda diş çekiliyor ama ??
size tavsiyem özelde çektirmeniz olacaktır.çok geçmiş olsun.duayrlılığınzdan dolayı teşekkür ederim.

Merhabalar aramizda bir dis Hekimi olmasina sevindim:-)
benimde bi sorunum var.
Disimi düzenli olarak fircalasam bile dislerim sanki hic fircalanmiyormus gibi gözüküyor:(
cay,kahve,sigara aliskanliklarimda yoktur...cay ve kahveyi arasira icerim fazla degil...
Bu konuda önerileriniz varmi?
illaki para verip dislerimi beyazlatmammi lazim:((

sizin dişlerinizi görmeden cevap vermem yalnış olur.ama estetiksel sorunlar için gerçekten iyi bir doktor bulmanız lazım.size tavsiyem beyazltamayı çok özel bir sistem olmadan yaptırmayın.çok gçmiş olsun canım

hamileyım 3bucuk aylık ve her fırcalamamda diş etlerim kanıyor özel diş macunu kullanıyorum baska ne yapabılırım
tesekkurler

cevabiniz icin cok tesekür ederim:-)
benim bir sorum daha olacakti,limon kabugu disi temizliyor diye bisey duymustum,dogrumu acaba?

doktor hanım merhabalar öncelikle yardımlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler.a.s. Önceleri düzgün bir diş yapım vardı ancak yirmilik dişlerin çıkmaya çalışması esnasında ön dişlerimde ufak bir üst üste binme oluşturdu yirmilik dişlerin çıkmasını dahi beklemeden yardırarak onları aldırttım ama oluşmasını engelleyemedim. Aşırı sigara ve kahve den dolayı ciddi decerede diş taşı ve diş köklerinde siyaha dönük lekeler var sanki çürük gibi duruyor ama değil. Önceden temizlettiriyordum ama bu öndeki çarpıklıktan dolayı sinirim ve psikolojim bozuldu resim çektirirken bile gülmek istemiyorum.:1no2: son dönemde soğuğa karşı aşırı hassasiyet var tüm dişlerimde saatlerce sızlıyor. Diş hekimine gittim ama devlet hastanesi başı kalabalık gargara verdi ilaç yazdı konuşamadık bile:kızgın: Çok detaylı bilgi sahibi de değilim Kaplama yaptırırsam alt üst 16 diş oluyor geriye 10 diş kalıyor onların kökleride anlattığım gibi film çekilmedi köklerde sorun varmı yoksa görselmi sadece bilmiyorum. Yada tüm damakmı yaptırmalıyım yoksa siz ne dersiniz? şimdiden teşekkür ediyorum sevgiyle hoşçakalın

canım çok geçmiş olsun;
muğlada bir ortodontistle görüşürseniz size daha yardımcı olacaktır.dişlerinizi kaplatmak yerine tel takılırsa sorun daha kolay çözülür.
yok olmadı ben takamam derseniz.çok çok gerekmedikçe porselen kulanmayınız.yada çok özel proselenler var onlardan yaptırmanı isteri.çok geçmiş olsun canım.

banada yardımcı olurmusunuz

aslıcım canım,

yarım litre suya bir tatlı kaşığı tuz sofra tuzu ekle,onun çok azını bardağa koy diş fırçanı daldırıp daldırp bol tuzlu sulu fırçala dişlerini.macun yerine tuzlu su kullan.iki gün sonra sonucu yaz canım.geçmiş olsun.bebek hayırlı olsun.

aslıcım canım,

yarım litre suya bir tatlı kaşığı tuz sofra tuzu ekle,onun çok azını bardağa koy diş fırçanı daldırıp daldırp bol tuzlu sulu fırçala dişlerini.macun yerine tuzlu su kullan.iki gün sonra sonucu yaz canım.geçmiş olsun.bebek hayırlı olsun.

çok tesekkur edrım cnm uygulıcam bende msjımı gormedın sanıp uzulmustum sırnaşık şey:1hug:

Mrblar doktorum. Öncelikle böyle bir topic açıp yardımcı olduğunuz için teiekkür ederim. Ben sol alt çeneme 4 ay önce köprü yaptımıştım, sanırım yüksek oldu ve üstünden epey bi alındı. Sonra bir tanesinin sinirini aldılar, ama ağrı hiç geçmemişti, film çekildiğinde içine konan dolgunun biraz fazla olduğu bu yüzden de temasta çene kemiğine baskı olduğu ve ağrıya sebep olduğu söylendi ve dolgu kısaltıldı. Ancak buna rağmen sözde siniri alınan dişimde ve diğer dişte yine ağrı var ve sıcak hassasiyeti var. Bana bir yol gösterir misiniz? Acaba üstten çok alındığı için mi hassasiyet oluştu? Ayrıca siniri alınan dişte ağrı nasıl duyuluyor? 4 aydır cehennem azabı oldu bana.Bir çürük dişi çektirdikten sonra keşke öle kalsaydı.

Mrblar doktorum. Öncelikle böyle bir topic açıp yardımcı olduğunuz için teiekkür ederim. Ben sol alt çeneme 4 ay önce köprü yaptımıştım, sanırım yüksek oldu ve üstünden epey bi alındı. Sonra bir tanesinin sinirini aldılar, ama ağrı hiç geçmemişti, film çekildiğinde içine konan dolgunun biraz fazla olduğu bu yüzden de temasta çene kemiğine baskı olduğu ve ağrıya sebep olduğu söylendi ve dolgu kısaltıldı. Ancak buna rağmen sözde siniri alınan dişimde ve diğer dişte yine ağrı var ve sıcak hassasiyeti var. Bana bir yol gösterir misiniz? Acaba üstten çok alındığı için mi hassasiyet oluştu? Ayrıca siniri alınan dişte ağrı nasıl duyuluyor? 4 aydır cehennem azabı oldu bana.Bir çürük dişi çektirdikten sonra keşke öle kalsaydı.

canım geçmiş olsun.sana tavsiyem hemen doktorunu değiştir ve yani bir doktora görün.kanal tedavisi uzmanı bulursan daha iyi de olur.çok geçmiş olsun.:nazar::nazar::nazar:

meraba ben konu acmistim ama kimse sorumu yanitlamadi belki sizden bi cevap alabilirim
hamilelikte disetim iltihaplandi simdi 3 haftalik bi bebegim var ...tedaviye baslanicak pazartesi günü
dis etimi kesip iltihapi cikaricaklarmis ön yukar dis etimín orasi ...
acaba cokmu kesicekler ?? keserken yada igne yaoarken acima olucakmi yada sonrasinda ?:((
ön dis etim oldugu icin acima olucak diye düsünüyorum ....
tadaviye bebegimle gidicem tek basima bebisim 3 haftalik yanida kimse olmiicak tedavi sonrasi kendimde olabilcekmiyim evde bir tane daha oglum var onada bakmam gerek ogün ....
bu arada benim disleirmde hic cürük yoktu hic bi sorunum yoktu benim dislerimle benneyaptımki
simdiden tesekkür ederim cok korkuyorum cooooooook

merhaba;
benimde 1 aylık bir bebeğim var.hamileliğimi,n son haftalarında doktora gittim ve arka dişim resmen çürümekten öktüğü için hamileliğime zarar vermeyecek antibiyotik ve ağrı kesici kullandım.
şimdi o sızlama tekrar nüksetti.
doktora bu hafta içi gidebilicem ancak.nasıl bir tedavi uygulanır.sonrasında bebeğimi emzirmemde herhangi bir sakınca olurmu?
a birde çürük dişteki bakteriler bebeğimi öperken ona geçermi yada sütle?

Back
X