Adana da Diş Hekimiyim.. Sorunlarınız da yanınızdayım

merhaba doktor hanım... öncelikle zaman ayırıp arkadaşlara cevap yazdığınız için çok teşekkürler... ben adanada oturmuyorum ama vaktiniz olurda cevap yazarsanız sevinirim...

bende şimdiye kadar diş dışında sağlık sorunları yaşamayan biriyim... 30 yaşındayım ama 13 yaşımdan beri dişlerimle sorunlarım oldu... ilk dolgu yaptırdım çok canım yanmıştı ama 2 sene içinde düştü... tekrar başka doktora gittim yeniden sancıyla dolgu yaptılar ve tekrar düştü... 98 yılında araştırarak yeni bir doktora bittim... kanal tedavisi yapılmadan dolgu yapıldığı için düşmüş dolgularım... kanal tedavisi sonrasında 10 senedir iyiydi şimdilerde yine gitmem gerekiyor.. aynı doktoruma gideceğim ama diğer doktorlar yüzünden dişçilerden uzak duruyorum.. psikolojik olarak çok etkilendim... birde üst diş etimde yenme vardı... diş etim erimişti uzunca bir tedavi uygulanmıştı.. diş etlerimi kesti ve zamanla uzar dedi.. başka bir tedavisi yok demişti.. şimdilerde diğer dişimin kenarlarında başladı ve ben çok sıkıldım aradan 10 sene geçti yeni bir tedvi yöntemi varmmı acaba????

20 lik dişlerimde 17 yaşında çıkmaya başladı 1 tanesi çıktı diğerleri ağrı yapıyordu doktorum yarmadan çıkmaz dedi... yardı ama 2 tanesi yan çıktı... onları ilerde çekeriz demişti ama normal çekim olmuyormuş sanırım ameliyatla çekiliyor demişlerdi ondanda korkuyorum... diş etlerim çok hassas... yediğim herşey diş etlerimin arasına saplanıyor ve 1 kaç gün sonra anca zorla çıkıyor hemen iltihaba çeviriyor... devamlı tuz, karbonat ve tendirdiyot karışımlı su kullanıyorum... doktoruma gideceğim ama bikaç sorun olunca uzun zaman tedavi sürecek gitmek bile gelmiyor içimden ama gitmem gerek... neler tavsiye edersiniz... :uhm::uhm::uhm:

Son düzenleme:
zaten cnm orda
ilk muayane ve ilk diş röntgeni ücretsiz
sana gerekli işlmleri tutacağı fiyatı diolar sen ona göre karar veriyosun gidip gidmicene
tabii gtmeden önce randevu alman gerek
istersen özeline tlf numarasını vereyiim
belki burdan vermm doğru olmaz

Canım gittim bugün kenan evrendeki agız ve diş saglıgı merkezine..dedigin gibi muayane ve rötgen ücretsizdi.. cok güzel ilgilendiler...tek dişim kanal tedavisi yapılacak birde dolguu..fiyat cıkardılar.. şimdi randevu alıp gidip yaptırmayı düşünüyorumm..

Canım gittim bugün kenan evrendeki agız ve diş saglıgı merkezine..dedigin gibi muayane ve rötgen ücretsizdi.. cok güzel ilgilendiler...tek dişim kanal tedavisi yapılacak birde dolguu..fiyat cıkardılar.. şimdi randevu alıp gidip yaptırmayı düşünüyorumm..

haıyrlısı olsun cnm bnm:1hug:
sevindim memnun kalmana

merhaba canım benimde sana bi sorum olacaktı
dün akşam dişim kırıldı ve apse oldu şuan yüzüm fena halde şişik sabah doktoraa gittim bana antibiyotik verdi (bu arada da bebğim var ve emziriyorum) 5 gün kullanmamı ve emzirmemem gerektiğini söyledi eczacıyla görüşütüm oda ilacı iç emzirirken önce pompayla göysünden biraz süt boşalt sonra arkadaki sütü emzir dedi. ne yapacağımı bilemiyorum bebeğim 11 aylık ama geceleri emmeden duırmuyo biberonda içmiyo gündüz yine idare ederim ama gece sorun.
bende şöyle düşündüm sabah 8 de ilacı içip 12 saat sonra etkisi gidiyo zaten 9 gibi göğsümü boşatıp gece emziririm yani günde sadece 1 doz alayım diyorum.
ama yinede kararsızım yardımcı olursan çok sevinirim

merhaba ben diş fırçası ve diş macunu seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini sormak istiyorum? dönen fırçalar daha mı sağıkı? marka verirseniz sevinirim, diş fırçalama teknikleri nelerdir? herkes farklı farklı şeyler söylediği için hangisine inanacağımı şaşırdım, cevaplarınız için teşekkürler..

slm doktr hanım benm sorunum çok baska ve canımı sıkan bi sorun 16 yasındaym 2 sene önce azı dişimin iç tarafndan bi diş gelmeye basladı o diş iyice büyüdü damağımdan diş geldi yani bende en sonunda çektireym dedm doktora gttm soktor dediki arkadan gelen diş gerçek diş öndeki süt dişi daha dişememişsin o dişini o da ordan gelms dedi ve ön dişi çekti şimdi o dişimin yeri boş duruyor gülünce veya konuşunca diş yokmus gbi ya çok moralimi bozuyor tmm arkada diş var ama belli olmuyor o. bana tel takılsn dedi bi doktora görndüm şey dedi azı dişin alttaki dişinle üst üste gelir nasıl olur bilemem dedi üst dişler hani alt dişleri kapatır ya bnm o dişim iç tarafta o yzden nasıl olcak bilmiorum hemende randevu vermiyolar ailem diolarki olursa o dişi çektirelm oraya diş taktıralım diyolar sizce ne yapmayalm çok bozuk moralim bir an önce düzelmesini istiyorum onun edavisini her doktor yapamazmıs öylede söylediler birde tel takarlarsa tek bi dişime takma olanağı varmı dicektm

selam dr.hanim ben 2 sene önce disetlerimden rahatszdim paradontos tedavisi oldum...günde nerdeyse 4 defa dis frcaliyorum..son zamanlarda disetlerimde tekrar gevseme ve hassasiyetlik var..acaba tekrar bir tedavi gerekebilirmi?yoksa benim psikolojik olarak oraya mi takintim var..ne önerirsiniz..üstelik dis bakimina cok özenliyim...(cwp icin tskkürler)

merhaba canım, benim iki sorum olucak.birincisi dişlerimde ortodondik bozukluk var iki dişi kapattığımda üst dişlerimden dolayı öne doğru çıkıklık var 30 yaşındayım tel taktırsam olurmu
diğer sorum şu sanatçıların dişleri gibi bembeyaz dişler yaptırmak istiyorum onlar kaplama mı protez mi ne kadara mal olur bana teşekkür ederim.

merhaba doktor hanım benim sorunum ön dişimin birine darbe aldı ve düştü..acaba diğer ön diş küçültülüp onunla köprü yapılırmı...yoksa daha fazlamı destek alması lazım....acill cevap bekliyorum doktor hanım..
arkadaşlar sizin başınıza geldim bu tip bir olay...ön dişlerden birinin düşmesi ve nasıl körü yapıldığı

merhaba, çok iyi oldu bir diş hekimi aslında.. size bir sorum olacaktı benim..

Şu an 21 yaşındayım, lisedeyken tel kullanmıştım, onda nsonra çok güzel dişlere kavuştum.. Ama diş eti çekilmesi olmaya başlaadı sonradan.. Köpek dişimiz üstündeki deri büüyk ölçüde çekildi, yıllardır öyle duruyor.. Şimdi de diğer dişlerde sanıırm başladı çekilme, yukarı doğru hafif kıvrımlar yapıyor..

Ben dişlerimi günde 2 kez mutlaka yıkarım, temizliğine çok dikkat ederim, bu sorun beni çok üzüyor.. Dişçiye de gitsem amelişyatla düzeltelim diyor, rahatsız oluyorsan..

20 lik dişlerimi de ameliyatla aldırmıştım, bu işlemden çok kokuyorum.. Acaba başka bir yolu felan yok mudur bunun?

Merhaba Dr Hanım öncelikle teşekkür ederek başlamak istiyorum .Benim sorunum 6 yaşındaki Kızımın dişlerinde aşırı siyah lekeler mevcut süt dişleri çıktı çıkalı lekeli ve 4 adet süt dişini döktü yerine şimdilik 2 tane diş geldi ama bu yeni gelen dişlerde her geçen gün simsiyah lekeleniyorlar.günde 2 kere fırçalamasına rağmen , çikolata türü şekerli besinler almamasına rağmen. bize yardım edermisiniz ?mafoldumben

merhaba
ben dişlerime özen gösteren biriyim daha önce iki kez temizlettim 2 yıl arayla şimdi 3 yıl geçti sanki tekrar temizletme ihtiyacı duyuyorum temizletmek zararlımı sizce? önerinizi bekliyorum.

merhaba küçük bi kaza sonrası ön dişimde bi çatlak oluşmuştu zamanla dişim eğilmeye başladı şimdi de ağrı başladı nasıl bi tedavi önerirsiniz şimdiden teşekkürler
a.s.

benim dişlerimde sıksık beni rahatsız eden kaşnma gibi huylanmama sebep olan rahatsızlık veren bir şeyler oluyor günde 2 defa düzenli fırçalarım böyle durumlarda tekrar fırçalıyorum biraz rahatlamama sebep oluyor bazen ayda 1 -2 defa olup birkaç gün sonra geçiyor sizce neden ne yapabilirim teşekür ederim

bnde ağız kokusu çekenlerdnim.diş doktoruna gttim ama dişle alakalı olmadğını söyledi..miğdeden gelen kokuymuş.gastritimde var sizce neden olablilir?

mrb ben adanalıyım ama şuan boluda yaşıyorum ben benim bir problemim var geceleri dişlerimi gıcırdatıyormuşum yardımcı olursanız çook mutlu olurum

mrb...
benim sorunum dişlerimin rengi.düzenli olarak fırçalamama rağmen istediğim beyazlıkta değil.çok canım sıkılııyor buyüzden.beyaz olmasını istiyorum...bir diş hekiminden yardım almak istersem faydasını görürmüyüm.sarı gb duruyorlar.ve böle birşey çok masraflı olur mu benim için.yardımcı olursanız çook mutlu olurum

arkadaşlar bu dr arkadaşımz uzun süredir kk ya girmiyor bnce boşa yazıyosnuz
sevdadeger
Papatya

Mesaj gönder Kullanıcı Listesi Son Aktivite: 22-04-2009 18:48

Back
X