Adana mı mersin mi?

mersin adana yolu tehlikeli dedi arkadaş ora için dedim. kız ben zaten antalyaya geleli 2 yıl oldu kemerden öteye gitmedim

mersin-adana yolu çok güzeldir aksine.
tehlikeli olan alanyadan silifkeye kadar sahil yolu.korkunç bir yoldur,viraj dolu ve tek şerit.
eğer arabayla gidecekseniz konya üzerinden gitmenizi tavsiye ederim,yol biraz uzar ama rahat bir yoldur.

mersin-adana yolu çok güzeldir aksine.
tehlikeli olan alanyadan silifkeye kadar sahil yolu.korkunç bir yoldur,viraj dolu ve tek şerit.
eğer arabayla gidecekseniz konya üzerinden gitmenizi tavsiye ederim,yol biraz uzar ama rahat bir yoldur.

valla dicem eşime onu kesinlikle. uzasın napalım.

antalyadan gelirken kesinlikle konya üzerinden gel arkadaşım çünkü antalyadan mersine kadar olan yerler çok virajli sahil tarafında... ama mersin ve adana arası otoyol hiç sıkıntı yok o tarafta.... bir fikrin oluştumu ev yeri konusunda?? ne yaptın canım??

antalyadan gelirken kesinlikle konya üzerinden gel arkadaşım çünkü antalyadan mersine kadar olan yerler çok virajli sahil tarafında... ama mersin ve adana arası otoyol hiç sıkıntı yok o tarafta.... bir fikrin oluştumu ev yeri konusunda?? ne yaptın canım??

turgut ozal diyo arkadaşlar eşimede orayı önermişler. bugun gitti bakmaya henuz aramadı

sen de ne çok kaygı yaptın yahuu temizlikciyi mı dert ediyosun şimdi de;)) sen bı git hele Adana ya apartmanın görevlisi illa ki yardımcı olur tasinirken de yardım edelim mı ;)) iyi geceler

olmazmı yani sevaptır hamileye yardım etmek. :)) ama tanıdık buldum. bulmasamda kesin yardım ederdiniz.

turgut ozal diyo arkadaşlar eşimede orayı önermişler. bugun gitti bakmaya henuz aramadı

hayırlısı arkadaşım turgut özal civarı güzel yerlerdir... işl kafana göre uygun bir yer bulursun... zaten baraj yolu, turgut özal,güzelyalı bunlar hep birbirinin devamı yerler... çok güzel ve yeni apartmanlar var oralarda...haberlerini bekliyoruz... taşındığındada ziyaretine geliriz işl... 2 3 haftaya bir adanaya geliyoruz çünkü :)))

adana da hangi ilçeleri önerirsiniz.

Adana da çukurova ilçesine bakıcaksın. barajyolu hareketli ama öğrenci mekanı oralar. turgur özal ve kenan evren güzel.. ben Adana da oturuyorum MErsin de üç yıl çalıştım. Mersin de güzel ama sanki daha karışıkk bide deniz kenarına yapılan evler dolgu üzerinde sağlam değil yani pozcu ve mezitliyi tercih edebilrsin

ay gizerler diyince bi garip hissettim kendimi kaç yıl oldu gitmiyorum adanaya :)
karabiber en önemlisini söylemeyi unuttuk adananın bir de şırdan ı var.. geceleri satılır acıkınca alıp yersin yolda:) cok severim benn
bide sıkma sı var oda vazgeçilmezim.....hatta baraj yolunda şırdancı ünal var süpperdir:) sırf yemeklerinden bahsediyoruz ama şehir de güzel tabee:):9:

evet canım öyledir sıkmayıı unuttukk birde sıkmamızz var canımm şırdanlaa

tatlişkom eşin ne dedi canım adana hakkında
şehir olarak kötümü yoksa iyimi dedi canımm

guzel siteler var dedi. bakalım bugunde mersine gitti. şimdi bayi gezmesinde. cok uzun konuşamadık. valla beğensede beğenmesede gidicez başka yolu yok.

Adanam gibisi var mı yaa :16: aşığım ben şehrime.. adanalıyım, 25 senedir yuvadan uçmadım, hiç pişman olmayacaksın.. ben barajyoluna yakın oturuyorum, nişanlım barajyolunda oturuyor aylık 400 kira veriyorlar, evet pahalı semtler de var ama hem güzel hem ucuz semtler de var.. merkeze yakın olmasa da olur semt hem ucuz hem temiz olsun dersen yüzüncüyıl veya huzurevlerini tavsiye ederim, nispeten kiralar ucuzdur, ulaşım sorunu yaşamazsın , ben mesela antalyanın otobüs minibüs sistemini beğenmiyorum, çok sık giderim antalyaya abim orda yaşiyor.. sabancı kültür merkezi var tiyatroya gidersin eşinle , şimdi yeni alişveriş merkezi yaptilar sineması var bowlingi var herşeyi var, menderesimiz var çok güzel kafeler restoranlar var, piknik yapacağiniz çok güzel yerler var, kışın ocak ayına kadar soba yakma derdin olmaz, nisan ayındayız mis gibi bir hava var şuan, yaz geldi şimdiden, antalya kadar bunaltıcı değil sicaği, temmuz ve ağustosu kötü insanı yaşamaktan bezdiriyor klimasız olmuyor bi o sorun.. adanalılar sıcaktır cana yakındır, çok kafa dengi komşuların olur..

ben henuz bakmadım ama eşim mersin dedi. oraları beğenmiş. adanayıda geziicem tabi. yiycem bicinizi kebabınızı merak etmeyin.

bir adanalı olarak kesinlikle adana derim çukurova ilçesi yeni adana olarak bilinir normalinden süper lüxüne her türlü yeni ev bulmak mümkündür

cok teşekkur ederim eşim mersinden ev bak dedi bende şimdi onları araştırıyorum. adnan mendersten bakıyorum.herkeze cok teşekkur ederim

Back
X