Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım hamilelerin karnına bakmıyordum bile. bebek sevmek zaten işkence acıyarak bakıyorlar ya insan gıcık alıyor. ama şuda zoruna gidiyor 2 yaşında bebeği var ikinciye hamile ve sen hala bekliyorsun çok zoruna gidiyor ama üzülmeklede eline bişey geçmiyor. ben eşimle başka konuda tartışsam bile konu hep ona geliyordu biliyormusun. çocuk olmadı ya ondan huysuzluk yapıyor. çocuk olmadı ya huzursuz. sorunlu psikolojisi bozuk. öyle işte. ama inşallah mucizen gelecek canım seni bekletmeden ve hepsini unutturacak İnşallah

eylülde evlendik dış gebelik geçirmeseydim bebişim eylülde olacaktı..
iyi geceler arkadaşım .. benimle dertleştiğin için çok teşekkürler çok ihtiyacım vardı özellikle bugünlerde...

ben ilk evlendiğimde hamile kaldım 2 kere düşük oldu arka arkaya. çok istedim eylülde bi bebeğim olsun. olsaydı eylülde olacaktı zaten. ama kısmet. biliyormusun benim istediğim zamanda sevmediğim kişilerin oldu öyle zoruma gittiki anlatamam sana. ama şimdi bebeğim kısmetse martta doğacak ve inan bana umrumda bile değil. sağlıklı olsun hayırlı olsun ve olsunda hangi ay olduğu artık hiç önemli değil. İnşallah seninki seneye eylülde kucağında olur canım. Rabbim kimseyi bekletmesin. hiç kimseyi. dualarım sizlerde. her zaman.

eylül01 o kadar güzel anlatmışın ki duygularımı anlattın bende yıllardır insanlardan kaçıyorum topluma girmek istemiyorum ah nasıl anlatsam sizin yaşadıklarınızı belki daha fazladır yaşıyorum

CAN
CANIM NEGÜZEL ANLATIMIŞIN SIKINTILARIMIZI YÜREĞİNE SAĞLIK
O ÇOCUKARI ARAMADAN BULUP KIYMETİNİ BİLMEYENLER
ÇOCUKLARI KENDİLERİNİN YAPTIĞINI SANIYORLAR

NE KAYNATMIŞSINIZ AKŞAM zemuszemuszemuszemus

bnde hıc böle duygular olmadı
benlen bırlıkte vede benden sonra evlenenlerın hepsının cocugu var
hıc karnına bakmamazlık hamılelıklerını soramamazlık yasamadım
helede cocukları sevmemezlık hıc olmadı...
agır bır yuk gercekten ANNE OLAMAMAK..
HELEDE karsısndakı ınsan dusunmuorduk ama oldu ıste dediği
zamn agır bır kufurmus gıbı gelıor....
en son gırdıgım bır ortamda cocuk bakımından tembelsın heralde sende dediler
hıc sesımı cıkarmadım...
ınsanlar ıstedıgı seyı konusur,ısteıgı yakıstırmayı yapar.
ama Rabbım eger bıze suan ıcın bunu emredıorsa ne yakıstırmalara takıl
nede acıyarak bakan gozlere takıl...
hersey ıcın sukretmek gerek su hayatta suan ıcın hayırlısı bu oldugu ıcın
bu acıyı ceken ınsanlarız dıe dusunuyorum
bende ılk deenememı bayramdan sonra yapacagım kımsetse...
sana tavsıyem guclu ol heppp
cnku melegın ansızın cıkıp geldıgı zamn bana saglıklı bır sekılde bakabılecek
bır annem var dıyebılsın :)
ınşşşş kurban oldugum yarabbım bızede o yuceler yucesı annelık duygusunu tattıracak
hepınıze duacıyımmmmm

Son düzenleme:

yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın

eylül01 canım bil ki bizlerin başı herzaman dikti ve dik olocak.Asla utanma ve utanılacak durumumuz yok.Allahın izniyle bebeğimiz de olacak.Ben bizleri, yüce Rabbime daha yakın kulları olarak görüyorum.Rabbim biliyor ki ona inanıp,ona güvenip,ondan dermanımız için duacı olduğumuzu ve isyan etmediğimizi,etmeyeceğimizi...Yüce Rabbim sevdiği kullara hem verir,hem alırmış.Verdiğinde şükreden,aldığında isyan eden kulu var mı diye...Yüce Rabbim Cümlemizi yokladığı zaman hep dua eden,şükreden kullarından nasip etsin.Her işte hayırlar nasip etsin.Allahın izni ile hayırlı evlatlar cümlemize nasip etsin.

Canım Allahın izniye BEBEĞE OL DİYEN YÜCE RABBİM ONU KUCAĞINA ALMAKTA NASİP EDECEK.CANIM KORKARAK KENDİNİ SİTRESE SOKMA ,BEBEİĞİNİN VARLIĞI İLE MUTLU YAŞA .iNŞALLAH OĞLUNU SAĞ SELİM KUCAĞINA ALACAKSIN.ÖPÜYORUM.....

canım ya ne güzel yazmışsın
evet gerçekten utanılacak bir şey yaşamıyoruz bizler
veeeeee
AMİN AMİN AMİN BÜTÜN DUALRINA AMİN

tsin ted
cnmm esram Allah hayırlı etsin tedavini cnm .duan içinnde de Allah razı olsun insaallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavusuruz:Saruboceq:

iyi pazarlar kızlar.bugun adanada çok güzel bir pazarvar.güneşşş okadar güzel gökyüzüü okadar açıkki içine huzur doluyor insanın :)

slm kıslar arenden haberi olan varmı
bı turlu haber cıkmadı sanırım
bıde bulent bey onumuzdekı gunlerde baskentte olur ınsallh gecen haftalarda semınere gıtmıslerdı bı bılgısı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…