Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm kıslar arenden haberi olan varmı
bı turlu haber cıkmadı sanırım
bıde bulent bey onumuzdekı gunlerde baskentte olur ınsallh gecen haftalarda semınere gıtmıslerdı bı bılgısı olan varmı

canım GENELİKLE HAS OLUYOR AMA BÜLENT BEY YOKSA ESRA HANIM VARDIR
İÇİN RAHAT OLSUN İKİSİDE ÇOK İYİLER

arenden hala haberımız yok canım telaslandım acıkcası......
kademı sagol canım sen nasılsın?
yeterrr sen nasıl
umut esra hanımda cok ıı benden ıı olmasın :) ıcın rahat olsun bulent bey yoksa

Selam Kızlar,
Aren bana mail atmış iyiymiş şuan nete giremiyormuş yoğunmuş çünkü.
Umutbizimolsun benim bugün sonuç randevum vardı Dr.Esra hanımda.Bülent beyi gördüm canım sanırım doktor odasında oturan o sanırım.Daha önce görmediğim için çok emin değilim ama top sakallı bir adamsa o hastanedeydi canım:)

canım GENELİKLE HAS OLUYOR AMA BÜLENT BEY YOKSA ESRA HANIM VARDIR
İÇİN RAHAT OLSUN İKİSİDE ÇOK İYİLER
benim donmuşlarımın tarnsferi için gidicem bayrama denk gelıo transfer tarihi ama elif hemşire biz burdayız bayramdada dedi
hayırlısı bakalım cnm saol
arenın bebişini merak ettim hiç bahsetmıo mailinde belki bi belirsizlık vardır beklıodur
evet cnm oylemymıs bız gecen haftalarda gıtmstık sadece erhan bey kalmıstı hastenede:)

bebişten bahsetmıomu yaa valla merak ettim hayırlısı ıkısıde ıyıdır umarım
evet canım o top sakallı çok bilmiş olan bülent bey:))
arada burayı okuomus bunuda görüomus bıde:)))

esra8 canım evde zaman geçiriyorum.Çok şükür daha iyiyim.Raporumun bitmesine 10 gün var.İnşallah böyle ii olusam işe başlarım.Senden ne haber nasılsın?moral iyi mi?

renin iyi olmasına çok sevindim
sağol haber getirdiğin için

esra8 canım evde zaman geçiriyorum.Çok şükür daha iyiyim.Raporumun bitmesine 10 gün var.İnşallah böyle ii olusam işe başlarım.Senden ne haber nasılsın?moral iyi mi?

Kademi canım çok geçmiş olsun tekrar tekrar umarım en yakın zamanda toparlanırsın.

NE İŞİ VAR BÜLENT BEYİN
BURASI KK:lepi::lepi:::roflol::roflol::roflol:
CANIM EVET BAYRAMLARDA FALAN ÇALIŞIYRLAR
HAKINDA HAYILISI OLSUN :CüvCüv:SONU GÜZEL OLSUN ,İNŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

NE İŞİ VAR BÜLENT BEYİN
BURASI KK:lepi::lepi:::roflol::roflol::roflol:
CANIM EVET BAYRAMLARDA FALAN ÇALIŞIYRLAR
HAKINDA HAYILISI OLSUN :CüvCüv:SONU GÜZEL OLSUN ,İNŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

kendisi hakkındakı yorumları merak edıo sanırım:)))))
buraya gırmeyı yasaklamıstı bana strese sokuomuş beni:))
bı konuya gg da bakarkeb kk çıkmış karsısına kendı adını ve yorumları görmüş:)))
teşekkür ederim canım hepimizin ınsallah
ben baskentne cok da emın değilim cunku yumurtalarım kendı kendıne çatladı daha erken kontole çağırsalardı belkı farkedılırdı
ama ne yazıkkı adanada kötünün iyisi yapacak bişey yok
bı işin en ustaları ıstanbulda
ama allhol dedıkten sonra heryerde olur tabıı
ama benım tedavım ıptal oldu ben herseye ragmen kalanları toplayın dedımde bu 2 embrıyo olustu bu bır başarısızlık
onden gıden yumurtam bıle yoktukı ıstanbuldakı merkezlerde olsa dahıı bı sekılde ilaçlarla bekletıolar
hepımız ıcın hayırlısı

canım orgalutran veya lukrin bu iş içinyani yumoşların erken çatlamasını önlemek için
ama bilemiyorum
canım rabbim ol dedikten sonra her şarta olur
yeterki ol desin
hepsi kısmet

sagol canm valla suan bır boslukta gıbıyım ne ıı ne kotu bişi hıssedemıorum neden bılmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…