Günaydın kızlar .Yeter selam canım..Günümüz aydın olsunn.
merhabalar
size güzel haber vermek isterdim ama veremiyorum. hiçbirşey yolunda gitmiyor moralim çok bozuk . gebelik haftam gittikçe açılıyor, gelişmiyor galiba 10 gün sonra yani haftaya cuma son defa bakılacak.
haber vereyim dedim sizi merakta bıraktım farkındayım.
netleşince haber veririm.
merhabalar
size güzel haber vermek isterdim ama veremiyorum. hiçbirşey yolunda gitmiyor moralim çok bozuk . gebelik haftam gittikçe açılıyor, gelişmiyor galiba 10 gün sonra yani haftaya cuma son defa bakılacak.
merhabalar
canım benim üzülme .kısmet.bizdede ne şans var be .ne güzel sevinmiştik.ben anlamdım ne oluyor bize.yüce rabbim hayırlısını versin.biliyorsun benim başımdanda geçti.önce çok üzüldüm ama şimdi atlattım .okula git gel birde iş güç koşturmaca aklıma bile gelmiyor.umarım rabbim yüzünü güldürür bir mucize olur .
merhaba kızlar
kesem geç büyüyor ama benim umudum hiç yok çünkü bhcg yaptırdı doktor çok düşük çıktı. 2700 küsür çıktı. doktorda şaşırdı. bu değerde kesenin bu boyutta olmaması gerekirdi daha küçük olmalıydı demekki bhcg düşmeye başlıyor dedi. kanamamda yok. her ihtimale karşı haftaya kadar bekleyelim dedi. belki kendisi düşer kendisi düşmezsede malesef kürtaj. moralim anlatamayacağım kadar bozuk.
nasip olmayınca olmuyor işte.
merhaba kızlar
kesem geç büyüyor ama benim umudum hiç yok çünkü bhcg yaptırdı doktor çok düşük çıktı. 2700 küsür çıktı. doktorda şaşırdı. bu değerde kesenin bu boyutta olmaması gerekirdi daha küçük olmalıydı demekki bhcg düşmeye başlıyor dedi. kanamamda yok. her ihtimale karşı haftaya kadar bekleyelim dedi. belki kendisi düşer kendisi düşmezsede malesef kürtaj. moralim anlatamayacağım kadar bozuk.
aARAKADAŞLAR BUNA BİR BAKIN İSTEDİM
sea7985
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: Kocaeli Giriş tarihi: Oct 2010
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yaralı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız
merhaba kızlar
kendıne cok tsk ederız cok sagolsun bu konuda cok duayrlı bızde destegımızı esrgemıcez ınşşşş
Selam Arkadaşlar CUMHURIYET BAYRAMIMIZ kutlu olsun.
sağol canım
inşşş nice seneler bu bayrağın altında cumhuriyet bayramlarını kutlarız turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?