Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhabalar
size güzel haber vermek isterdim ama veremiyorum. hiçbirşey yolunda gitmiyor moralim çok bozuk . gebelik haftam gittikçe açılıyor, gelişmiyor galiba 10 gün sonra yani haftaya cuma son defa bakılacak.
haber vereyim dedim sizi merakta bıraktım farkındayım.
netleşince haber veririm.

canım seni çok merak ettik. İnşallah güzel bi haber verirsin bize. Rabbim yüzünü güldürsün İnşallah canım. dualarım seninle. herzaman.

canım benim geçmiş olsun bu gelişim geriligi için cleksan igne tarzı şeyler yapdırıyormusun yani kan pıhtılaşması böyle şeylere sebeb oluyormuş haberin olsun dr. ara bir sor derim üzülme herşeyin hayırlısı olsun

Canım Allahtan hayırlısı.İnşallah mutlu haberi alırsın.Öpüyorum.

canım benim üzülme .kısmet.bizdede ne şans var be .ne güzel sevinmiştik.ben anlamdım ne oluyor bize.yüce rabbim hayırlısını versin.biliyorsun benim başımdanda geçti.önce çok üzüldüm ama şimdi atlattım .okula git gel birde iş güç koşturmaca aklıma bile gelmiyor.umarım rabbim yüzünü güldürür bir mucize olur .

arencim rabbiminn rahmetidemerhametide sonsuzdur.Alllah ıma sıgın o herşeyin en dogrunu bilir.
insaallah senide bu çaresiz halindde yarı yolda bırakmazda ışıgınıhiç söndürmezz.bebişinle seni hiç ayormaz insaalalh cnm

Canım merhaba nerelerdesin?Nasıl gidiyor?Çoktandır seni göremiyorduk.

merhaba kızlar
kesem geç büyüyor ama benim umudum hiç yok çünkü bhcg yaptırdı doktor çok düşük çıktı. 2700 küsür çıktı. doktorda şaşırdı. bu değerde kesenin bu boyutta olmaması gerekirdi daha küçük olmalıydı demekki bhcg düşmeye başlıyor dedi. kanamamda yok. her ihtimale karşı haftaya kadar bekleyelim dedi. belki kendisi düşer kendisi düşmezsede malesef kürtaj. moralim anlatamayacağım kadar bozuk.
nasip olmayınca olmuyor işte.

canım hoş geldin
NELER YAŞADIĞINI NE KADAR ÜZGÜN OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM
ÖCELİKLE RABBİM MUCİZESİNİ GÖSESİN SANA İNŞŞŞ
EĞERKİ BU BEBĞİ SANA NASİP EDECEK HİÇ BİR ŞEY ENGELOLAMAZ BUNU UNUTMA
CANIM BEBK ELBETTE EN ÇOK İSTEDİĞİMİZ AMA SEN VE SAĞLIĞINDA ÇOK ÖNEMLİSİNİZ BU ÜZÜNTÜNÜN SAĞLIĞINA ZARAR VERMESİNE İZİN VERME

BENİM KIZ KARDEŞİMDE 2 DEFA AYNI ŞEYLERİ YAŞADI
NE ZOR BİR DURUM BİLİYORUM (YAŞAYAN BEN DEĞİLKEN SADECE YANINDAYKEN )RABBİM YARDIMCIN OLSUN

Canım dışarıda ollan bizler için birşeyler söylemek kolay gelebilir.Ama bunu yaşayan biri olarak Allahtan her şeyin hayırlısı olsun.Senin sağlığın çok önemli.Allahtan umut kesilmez.Lütfen kendini koy verme,Yüce Rabbim istedi verdi,inşallah yine verecektir...........

arencıgım yaasadıgın gercekten cok zor.belırıszlık ıcndesın suan.içinde bır canlı var bılıorsun ama kalacakmı gıdecekmı bılmıorsn
ınş annecıgıne sıkı sıkı tutunacaktır ınş betan yukselecektır ve ınş sen bu nazlı bebegını saglıklan kucagına alacaksın....
bak bırde söle dusun ben 1.5 yıllık evlıyım 1 yıldır o gebelıgın g sini bıle goremedım dogal yollan.sen dogal yollan hamıle kalabılıorsun halıne sukretmlısın.ALLHIM SENIN ıcınde bızım ıcınde herkes ıcınde herseyın hayırlısını versın.

aARAKADAŞLAR BUNA BİR BAKIN İSTEDİM

sea7985
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: Kocaeli Giriş tarihi: Oct 2010

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yaralı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız

kendıne cok tsk ederız cok sagolsun bu konuda cok duayrlı bızde destegımızı esrgemıcez ınşşşş

aren yazdıklarını okurken gozlerım doldu ve senın yasadıklarını kendım yasıyor gıbı uzuntu duydum.Ama ne olur pes etme ve uzulmemeye calıs.Annenın gebe kaldıktan sonrakı psıkolojısı bıle bebegın tutunmasında etkılı olabılıyormus.Ve sunu unutmakı dunyaya hasta olarak gelebılecegını hısseden embrıyolar kendı yasamlarına son verıyorlarmıs.Allah 'tan hepımız ıcın hayırlısı.Ve normal yoldan gebe kalabılmen buyuk bır mutluluk bununla tesellı olmanı dılerım.

kendıne cok tsk ederız cok sagolsun bu konuda cok duayrlı bızde destegımızı esrgemıcez ınşşşş

caım içerik için derneğin internet sayfasını ziyaret etmek gerkiyor

Selam Arkadaşlar CUMHURIYET BAYRAMIMIZ kutlu olsun.

sağol canım
inşşş nice seneler bu bayrağın altında cumhuriyet bayramlarını kutlarız turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…