geçen bayramda eşimin densiz bir akrabası yanımızda şumuhabbeti açtı; çocukları olmayan bir çift varmış hocaya gitmiş falan ben odadan çıkıncada eşime söylemiş bir sorun varsa sizde gibisinden diye. Eşim konuşturmamış.. Ama ben duyunca başıdan aşağıya kaynar sular döküldü..
doğru söylüyorsun arkadaşım ; yaşamayan bilmez , etrafımda bir sürü arkadaşım var ama hepsiin elind bebişleri var onlarla nasıl dertleşeyim anlamazlarki dertleşirsem nasıl bir daha onların bebişine bakabillirim.. Birileri ile konuşup içimi dökmek istiyorum dertleşmek istiyorum .. Allahtan bu forum var..
Bende çok ağlıyorum.. Düşünüyorum ki bu forumdaki diğer arkadaşlarla beraber kaç bardak gözaşı dökmüşüzdür.
yeter arkadaşım galiba sen mersindesin ..
Bişey soracaktım.. Ocak ayında ben dış gebelik geçirdim. 2 ay sonra mersinde biyoenerji yapan biri varmış adı gülmiraydı galiba ona gittim kolanya ile bişeyler yaptı her yerim nasıl yandı anlatamam sanki sobaya oturmuşum gibi 2-3 saat kendime gelemedim.
Ondan sonra bir aşılama bir klomen 2-3 kez de normal yolla denemeler olumsuz geçti.
Acaba diyorum bu biyoenerji bana zarar verişmidir. çok pişmanım yaptığıma
amin hepimize hayırlısı ile bundan sonraki bayramlarda hayırlısı ile hayrılı ve sağlıklı evladımız olur.
su arkadaşım sanırım 4,5 aylık hamilesin zor kısmını atlatmışssın.. bundan sonrasıda hayırlısı ile güzel geçer
bende aynı şeyi düşünüyorum senle sanki onlar bizden fazla bir çaba harcadıda öyle bebişleri oldu. Allah öyle istedi. psikoljim bozuldu insanlardan köşe bucak kaçıyorum..
sen kaç yıl beklemiştin? sizde sorun ne idi ?bakma çevrendekilee bundan sonra eşini bebişini ve aileni düşün...
5 yıl korkutuyor beni. biz 3 yıllık evliyiz 2,5 yıldır evliyiz bir kimyasal birde dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı..
yumurtalarım birz zor büyüyor sanırım. sende yumurtlama problemi yoktu sanırım.
bende cesaret edebilirsem Allah'ın izniyle 2-3 aya kadar başkentte tüp bebek tedavisi düşünüyorum. bende çalışıorum izin konusunda terddütlüyüm. ne kadar izin almam gerekiyor tam anlayamadım hala..
dış gebelik geçirirkeniçime doğuştu kız bebişe hamile idim. dün gece rüyamda bebişim vardı kız püp kokluyordum bak babası diyordu. ne güzel duygularmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?