Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

canımarakadaşım ben 7 yıldır bunları yaşıyorum en başta eşimin ailesi olmak üzre bir sürü kendini bilmez insan var hepside bir şekilde bizi incitmek için bir yol buluyorlardı inan bana ilk zamanlar hatta ilk yılarda o kadar çok ağladımki bu insanlar yüzünden .....
Ama zamanla şunu öğrendim bu durumu yaşamayan bilmiyormuş o yüzden eğerki bana bir şey söylen olursa sen nereden biliyorsun yaşadınmı ki yaşamayan yorum yapmasın bu konuda diyip kestiriyorum
hiç kimseyi takma asla
yaşamayan bilmez bunu unutma

doğru söylüyorsun arkadaşım ; yaşamayan bilmez , etrafımda bir sürü arkadaşım var ama hepsiin elinde bebişleri var onlarla nasıl dertleşeyim anlamazlarki dertleşirsem nasıl bir daha onların bebişine bakabillirim.. birileri ile konuşup içimi dökmek istiyorum dertleşmek istiyorum .. Allahtan bu forum var..

bende çok ağlıyorum.. düşünüyorum ki bu forumdaki diğer arkadaşlarla beraber kaç bardak gözaşı dökmüşüzdür.

canım inan bana gözyaşı bu işi çözseydi şimdi ben 7 yılda 7 çocuk doğurmuş olurdum :
Evet gerçekten bazan konuşacak insan bulamıyorsun
biz buradayız elimizden geldiği kadar dinlemey anlamaya çalışıyoruz senden için burada döke bilirsin

Son düzenleme:
yeter arkadaşım galiba sen mersindesin ..
Bişey soracaktım.. ocak ayında ben dış gebelik geçirdim. 2 ay sonra mersinde biyoenerji yapan biri varmış adı gülmiraydı galiba ona gittim kolanya ile bişeyler yaptı her yerim nasıl yandı anlatamam sanki sobaya oturmuşum gibi 2-3 saat kendime gelemedim.
ondan sonra bir aşılama bir klomen 2-3 kez de normal yolla denemeler olumsuz geçti.
acaba diyorum bu biyoenerji bana zarar verişmidir. çok pişmanım yaptığıma

canım ben tarsustayım tam olarak ne yapılmış bilemiyorum ama aşılamda tutm olasılığı zaten %8 lerde yani bu işleme bağlama sonucu
birde şunu hiç bir zaman unutma eğer ki kısmetinde bir bebek varsa o seni bir yerde mutlaka bulacaktır
rabbine sığın ve dua et
inşş senin yüzü güldürecek rabbim inşş

amin hepimize hayırlısı ile bundan sonraki bayramlarda hayırlısı ile hayrılı ve sağlıklı evladımız olur.

amin hepimize hayırlısı ile bundan sonraki bayramlarda hayırlısı ile hayrılı ve sağlıklı evladımız olur.

AMİN CANIM İNŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
YETERKİ SEN POZİTİF OL İNANA :lepi::lepi::lepi:
RABBİM İNŞŞ DUALRINI KABUL EDER:CüvCüv::CüvCüv: VE SENİ ANNELİKLE TAÇLANDIRIR
İNŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
KOCA GÖBÜŞÜNLE:CüvCüv::CüvCüv: DOLAŞIRSIN ORTALIKLARDA
İNŞŞŞŞ:Saruboceq:]

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar sizi o kadar iyi anlıyorumki. okudukça hep yaşadıklarım aklıma geldi. en çok bayram ve düğünlerden nefret ederdim. kimseyi görmek istemezdim. sanki çok biliyorlar gibi akıl veriyorlardı ya. inanın o an onlara çok başka şeyler söylemek istiyordum ama susup başımı önüme eğiyordum. olur inşallah kısmet diyordum. ama eve gelince deli gibi ağlıyordum. gezmeye gitmek bile haram oluyordu. herkesin çocuğu var bide o daha bi kötü geliyordu. kıskanmakla imrenmenin farkını anlayamayan insanların bakışlarından nefret ediyordum. bide şunu demiyorlarmıydı. aaa çocukmu şuna bak şuna olsun sende bıkarsın demiyorlarmıydı. o zaman yok olsun bi gün anla bakalım yokluğu nasıl duygu demek istiyordum. ama diyemiyordum bile. bide o kadar istiyorsan al götür senin olsun bi gün bakta ne zormuş gör diyenlerden nefret ediyordum. sanki kendileri çok mükemmel insanlar Allah sadece onlara vermiş anneliği gibi. şunu göremiyorlardı. Allahımın izni olmadan kimse kendi karnına kendi koymadı o melekleri.

İnşallah benim bebeğim sağlıkla dünyaya gelir öyle korkuyorum ki anlatamam size. her an aklım karnımda. sürekli onu düşünüyorum. sürekli diken üstündeyim. bu kadar yıl bekledim bide üstüne insanların karnıma hasetçe nasıl oldu diye bakışlarından nefret ediyorum. bide soruları aaa nasıl oldu tedaviylemi. Rabbim nasip etti o sadece sebep oldu. bunu anlamıyorlar. korkumdan aşılama bile diyemiyorum. düşünün artık. öyle bi bakıyorlarki anlatamam size. Rabbim korusun kuzumu. inanın hepinize sürekli öyle dua ediyorumki anlatamam. özellikle cuma vakitleri daha çok ediyorum. Rabbim sizede olmayan herkesede nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım.

su arkadaşım sanırım 4,5 aylık hamilesin zor kısmını atlatmışssın.. bundan sonrasıda hayırlısı ile güzel geçer
bende aynı şeyi düşünüyorum senle sanki onlar bizden fazla bir çaba harcadıda öyle bebişleri oldu. Allah öyle istedi. psikoljim bozuldu insanlardan köşe bucak kaçıyorum..

canım öyle haklısınki. ama emin ol biz onlardan kat kat daha çok şey biliyoruz. ve yapıyoruz. onlar çocuğun oluşumuyla ilgili tek şey bile bilmiyorlar. yumurtayı sor onu bile bilmiyorlar. ben çok denedim. sadece Rabbimin verdiğini kendilerini mal ediyorlar o kadar. ben tek kişiye gitmem biliyormusun. yıllardır. annemlerden ve kaynanamlardan başka. çünkü nereye gitsen konu aynı. bayramlarda bile kaçmak için neler yapıyordum. şimdi acayip asosyal oldum. bi yere gitmek istemiyorum hala. hoş şuna emin ol tek kişi bile sormuyor. eskiden soranların hiç biri yok etrafta. duan içinde amin canım. İnşallah Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. inan hamile olunca anlayacaksın. insanlar o kadar eminki senin çocuğun olmayacağından olunca öyle bi bakıyorlarki her an kaçıyorsun. kimseyi görmek istemiyorsun. İnşallah sende göreceksin o günleri canım

sen kaç yıl beklemiştin? sizde sorun ne idi ?bakma çevrendekilee bundan sonra eşini bebişini ve aileni düşün...

sen kaç yıl beklemiştin? sizde sorun ne idi ?bakma çevrendekilee bundan sonra eşini bebişini ve aileni düşün...

benim tam 5 yıl olmadı. 5. yılın bitmesine 1 ay kala hamile kaldığımı öğrendim canım. bizde sorun yoktu ikimizdede. ama kısmet işte. olmadı. en son tüp bebek yaptıracaktık son aşılamada hamile kaldım. zamanı gelmiş işte. öyle yapıyorum canım sadece bebeğimi düşünüyorum. o yüzdende pek kimseyle görüşmüyorum işin açığı. zaten çalışıyorum. boş zamanlarımdada uzanıp bebeğimle konuşuyorum. en güzel şey bu gerçekten

5 yıl korkutuyor beni. biz 3 yıllık evliyiz 2,5 yıldır bebiş istiyoruz. bir kimyasal birde dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı..
yumurtalarım birz zor büyüyor sanırım. sende yumurtlama problemi yoktu sanırım.

bende cesaret edebilirsem Allah'ın izniyle 2-3 aya kadar başkentte tüp bebek tedavisi düşünüyorum. bende çalışıorum izin konusunda terddütlüyüm. ne kadar izin almam gerekiyor tam anlayamadım hala..
dış gebelik geçirirkeniçime doğuştu kız bebişe hamile idim. dün gece rüyamda bebişim vardı kız püp kokluyordum bak babası diyordu. ne güzel duygularmış

Son düzenleme:

canım 5 yıl çok uzun inan bana. hemde sorun yokken. bazen Allahtan Rabbim aklıma bakmıyordu. diyordumki bişey olsada tedavi olsam. eşimde diyordu böyle. öyle kötü günler geçirdikki. birine bişey desem yazık çocuğu olmadı ya diyorlardı. inan sinirlenmeye üzülmeye çocuk sevmeye hiçbişeye hakkım yoktu. çok zor. Rabbim bekletmesin kimseyi. canım fırsatın varsa geciktirme derim. ben o rüyalardan o kadar çok gördümki. inan sabahları kalkar ağlardım. öyle zoruma giderdiki. günlerce etkisi geçmezdi. Allahım gerçeğini nasip etsin İnşallah. sanada canımmm. en kısa zamanda. inşallah Rabbimin hazinesi bitmez. sanada isteyen herkesede nasip etsin İnşallah. canım ben tüp bebek yaptırmadım ama yeter çok iyi biliyor bu tarihleri ve tedavileri. ondan çok iyi yardım alabilirsin. ne diyorsa yap canım. çünkü burdaki hemen hemen herkesten iyi biliyor. izin al diyorsa al canım. aksatma olurmu

eylül takma adı neden koydun bilmiyorum ama biliyormusun benim kızım olursa adı eylül olacak inşallah. oğlum olursa yiğit ali. bi kesinleşseydi. eylül ismini çok seviyorum ali isminide. ben eylül doğumluyum

bugün ğle yemeğinde çok samimi arkadaşımla beraberdim bebeğide yanında idi.. şimdi seviyorum bebeği ama bakışlar hissediyorum. bazen ilgilenmyeyim diyorum o zamanda olmuyor.
geçen eşimin arkadaşına gittik 2 yaşlarında kızları var gitmek istemiyorum zar zor gittik. bir baktım kız 4-5 aylık hamile ne küçük kızla ilgilendim nede kıza hamileliği ile ilgili bişey sordum... konuşmadm bütün akşam.

eylülde evlendik dış gebelik geçirmeseydim bebişim eylülde olacaktı..
iyi geceler arkadaşım .. benimle dertleştiğin için çok teşekkürler çok ihtiyacım vardı özellikle bugünlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…