msn adresı falan yokmu kımsedeeee
şu anda aşağıda bir misafir okuyucu var öyle tahmi,n ediyorum ki zülfiye
kızlar bu arakadaş benim başkentte tedavi esnasında tanıştığım bir arkadaşaım ilk tüp bgebejk tedavisi tutmadı
geçelerde dondurulmuşları denediler o da tutu ama gebelik devam etmedi
canım arakadaşım rabbim yardımcın olsun yardımcımız olsun
inşş bizim hayatımızdada güzel şeyler olacak inşş
kızlaaar selamlar:))
bugün ankara daydım sizinle yeni öğrendiğim bilgileri paylaşayım istedim.maya tüp bebek ile öngörüşmeye gittim.dr.osman denizhan özgün ile birebir konuştuk ve tüp bebek tedavisi hakkında bırcok sey konustuk.merkez cok guzel ve doktor çok ilgili.erkek infertilitesinde macs yöntemi uyguladıklarını ve bu yöntemin başarıyı %33 artırdıgını söylüyor.şöyleki sperm sayısı ve hareketi ile ilgili sorunlarda yaptıkları bu uygulama ile en kaliteli sperm seçilebiliyormus.acıkcası kafam çok karıstı istanbul dıyordum ama ankara da ıyı gıbı gorunuyor.maya hakkında bılgı veya tecrubesı olan varsa yazabilir mi?
Bu arada aren 'in maili bende var mail attım umarım kötü bişey yoktur.inşallah yakında mutlu habreler alırız .
canım hayırlısı olsun hakkındsainşş bebişini alıp gelirsin
benim bir arakadaşım gitmişti memnun kalmıştı sonuç ne gatif olmasına rağmen ilşgiden çok memnundu
onlarada aynı yöntem uygulkanmıştı ama arkadaşımda yumureta kalitesindede sorun vardı
Kızlaaar selamlar:))
Bugün Ankara daydım sizinle yeni öğrendiğim bilgileri paylaşayım istedim.Maya tüp bebek ile öngörüşmeye gittim.Dr.Osman Denizhan Özgün ile birebir konuştuk ve tüp bebek tedavisi hakkında bırcok sey konustuk.Merkez cok guzel ve doktor çok ilgili.Erkek infertilitesinde macs yöntemi uyguladıklarını ve bu yöntemin başarıyı %33 artırdıgını söylüyor.Şöyleki sperm sayısı ve hareketi ile ilgili sorunlarda yaptıkları bu uygulama ile en kaliteli sperm seçilebiliyormus.Acıkcası kafam çok karıstı İstanbul dıyordum ama Ankara da ıyı gıbı gorunuyor.Maya hakkında bılgı veya tecrubesı olan varsa yazabilir mi?
Bu arada Aren 'in maili bende var mail attım umarım kötü bişey yoktur.İnşallah yakında mutlu habreler alırız .
Kızlar aren bana birkaç gün önce msn atmış.Ben şimdi gördüm iyiymiş, izinli olduğunu yazmış.
kademi meraba canım peki bebekle ilgili birşey söylemiş mi? msn görüşürseniz selam söyle bebeği çook merak ediyorum haber alırsan mutlaka haber ver canım güzel haberler bekliyorum ALLAHIN izniyle
bu ay çok umutlanmıştık sol kasığımda ağrı vardı.kendimi inandırmıştım hamiş olduğuma..
bu bayram başım dik olacak hamişim diyebilecektim. bana acıyan gözlerle bakmayacaklardı.
olmadı olmadı olmadı...
ne yapmam lazım bilmiyorum..
Allah'ım lütfen hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat ver bana ve isteyen herkese..
artık doktora gitmek istemiyorum yıprandım.
doktorların sekreterlerinden utanıyorum.
dün rüyamda bebişimi gördüm.. dudaklarından öptüm hala o hissi hissedebiliyorum ..
bu ay çok umutlanmıştık sol kasığımda ağrı vardı.kendimi inandırmıştım hamiş olduğuma..
Bu bayram başım dik olacak hamişim diyebilecektim. Bana acıyan gözlerle bakmayacaklardı.
Olmadı olmadı olmadı...
Ne yapmam lazım bilmiyorum..
Allah'ım lütfen hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlat ver bana ve isteyen herkese..
Artık doktora gitmek istemiyorum yıprandım.
Doktorların sekreterlerinden utanıyorum.
Dün rüyamda bebişimi gördüm.. Dudaklarından öptüm hala o hissi hissedebiliyorum ..
hepımız aynı durumdayız
hepımızın duası aynı
hepımız aynı yollardan gecıoruz
derdı veren rabbımdır neden utanacksınki
öle deme
ınş cumlemız ıcın hayırlısı olur canım
,canını sıkma:1hug:
canım seni ne kadar iyi anladığıma yıldır inanamassın 7 yıldır 14bayramda 7 yılbaşında 7 evlik yıl dönümünde 7 yaş gününde vs bende hep düşündüm acaba bende bu yeni şeye bebğimle girebilirmiyim diye
şu ana kadar olmadı ama inşşolacak rabbim bu kadar çabayı emeği arşılıksız bırakmaz bizlerinkinide bıarakmayacaktır
dualarımız karşılığını bulsun inşşşşşşşşş
yeteer dualarım seninle. Kendime ne kadar dua ediyorsam sizler çinde o kadar dua ediyorum.
Yeteer arkadaşım 2 ay sonra tüp bebek tedavisene başlamayı düşünüyorum.
Ama endişelerim var..
özel sektördeçalııyorum adanaya 1,5 saat uzaklıktayı ne kadar süre izin almam gerekr izin alabilirmiyim bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?