Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

sen nete kavustun heralde bır aara gıremıordun ay ne gusel buralardasın

EVET CANIM DİZÜSTÜ PC ALDIM NETTE BAĞLATIM:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
NET YOKKEN OLMUYORDU YAAAAAAAAAAAAAboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

buaralar sana emanet artık desene :)))))))))))))

EVET YAAAAAAAA
ARTIK BUARALARA BENDEN İZİNSİZ KİMSE GELEMEYCEK:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ZATEN KİMSELER YOK ÇOK SESİZ BURALAR

gunaydın dıyemeyecegım kademı tunaydın canımmmmmmmm :)

Tünay dın olsun .Günümüz aydın olsun.Nasılsın?tedavi sürecinde hangi durumdasın?Başladın mı?Hanği ilaçları kullanacaksın?Canım moralini bozma ,sitrese girme dr. bahane yüce Rabbim yeter ki ol desin inşallah olacak.İçin rahat etsin.Turan Çetin...gibi merkezler de başkentte temiz çalışıyor.Sen moralini iyi tut .

ınş canım butun gunlerımız aydın olsn
daha once yazmıstım kızamıga karsı bagısıklıgım cıktı
ası oldum asınında ustunden 1 ay gecmesı lazımmıs tedavıye baslamak ıcın
bayramdan 3 4 gun sonra adet olucam artık 2. gunu beklıolar
ılacları verırler galıba

Canım kazamığa karşı bağışıklık için ne testi yaptılar.Ben yurt dışı doğumluyum,hastanede aşı olup olmadığımı annem hatırlamıyır, annemde kızamık geçirmediğimi söylüyor,hafif geçtiysede bilemiyorum diyor.Sen küçükken kızamık aşısı oldun mu?HAFTAYA UĞRAYACAĞIM BENDE TAHLİL İSTEYİM.

GÜNAYDINLARopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İYİ PAZARLAR:lepi::lepi::lepi::lepi:
]

canım sana da iyi pazarlar:)
çok güzel bir pazar gezme havası var dısarı miss gibi adana nın en guzel havaları bu zamanlar)

evet canım
çok güzel hava var
artık son güzel günler bunlar
kış gelince çok özleyeceğiz güneşli günleri

kan tahlılınde cıktı bnde gecırmemısım kızamık o yuzden oldum ıste
sende yaptır bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…