Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

arencim,lobide seni görüyorum nasılsın,bebişin nasıl?

iyi değilim canım. boş gebelik yaşadım.

AREN CANIM GEÇMİŞ OLSUN
NELER HİSSETİĞİNİ TAHMİN EDEBİLİYORUM
AMA NE KADARDA ANLASAKDA
YAŞAYAN BAŞKADIR:26::26:
BİLİYRSUN BİZDE ZORLUKLAR YAŞIYORUZ (SENİN YAŞADIĞINLA AYNI ŞEY DEĞİL TABİKİ)
CANIM RABBİM SANA BU GEBELİĞİ NASİP ETİYSE YENİSİNİ SONU GÜZEL BİTECEK OLANIDA NASİP EDER İNŞŞŞŞŞ
ÜZME KENDİNİ KOLAY OLMAYACA AMA
GEÇECEK GEÇMEK ZORUNDA
İNŞŞŞŞŞ BU ZOR GÜNLERDE YENİ BİR MUCİZE SENİ BULUR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

iyi değilim canım. boş gebelik yaşadım.

canım öyle üzüldümki inan ne diyeceğimi bilemiyorum. ben 5 yıl önce hamile kaldığımda benimde boş gebelikti. ama arkasından 2 ay sonra hemen tekrar hamile kaldım. ve doktor bana demiştiki bi kere boş gebelik olursa hep olacak sanma dedi. bu tekrarlamayan bi durum demişti. İnşallah sende 2 ay sonra tekrar hamile kalırsın canım yaa

günaydın kızlar
nasılsınız

gunaydın herkese

arencıgım okuyunca cok uzuldum
rabbım hayırlısını versın ....dıyebılecek bişi yok

gunaydın herkese

arencıgım okuyunca cok uzuldum
rabbım hayırlısını versın ....dıyebılecek bişi yok

Günaydı kızlar.Adana da hava çok güzel kısa süreli dışarıya çıktım.Offf evde sıkılmışım inşallah perşembeye işe başlıyacağım.

kızlar bişi soracam tup bebkte uzun protokolda ılalara 2. gunmu baslanılıor adetın
bana 4. gunune kadar vaktı var dedi de hemsıre ona takıldım

kızlar bişi soracam tup bebkte uzun protokolda ılalara 2. gunmu baslanılıor adetın

Canım ben adetin 2. günü kısa protokola başlamıştım.Sana adette gel dediklerine göre muayene edecekler problem yoksa hemen başlayacaklar .Özel yaptıracağın için hemen o gün ilaçlarınıda aldırırlar.Sana tavsimem kafana takılı kalan soruları yaz .Dr. gidince sorarsın.

Canım Esra hanım bana da uzun protokol dedi yaşı genç ve yurtalık rezervi iyi olan hastalar için uzun protokol uyguluyorlarmıs.Son adetının 21. gunu lucrinle baslıyorsun tedavıye.Bır adet donemı daha gecırıyorsun ve ıkıncı adet donemının 2 veya 3. gununde de dıger ılaçlara yanı gonal f e baslıyorsun.

kademı ama bana zaten baktılar adetın 2. gunu sorun varmı yokmu dıe yoktu sorun sulu ultrasona bıle almadılar rahım fılmı cekıldım ardındanda...neden 2. gunu cagdılar tekrardan ben anlamdım.

kademı ama bana zaten baktılar adetın 2. gunu sorun varmı yokmu dıe yoktu sorun sulu ultras bıl e almadılar rahım fılmı cekıldım ardındanda...neden 2. gunu cagdılar tekrardan ben anlamdım.

canım protokol uzunda olsa kısada olsa
mutlaka başlarken karar vermeden önce tekrarmuayene yaparlar çünkü seni görmedikleri bu arada kist falan oluşmuş olabiliri diye
zaten arkadaş uzun protokolü anatmış kısa protoklde adetin 2.3 günü ilaçlara başlıyorsun 12.15 gün sonra yumoşlar büyüynce opuoluyor
sakın kafana bir şay takma uzun yada kısa protokol
hiç stres yapma yetrki sonu güzel bebişli olsun

tam kışa gelıor ben bayramdan hemen sonra adet olacam
adetın 2. gunu ılaca baslıcam sanmıstım meger 21. gunuymus
aralıgın ortası oluor hmeen hemende 21. gunum
sonra 1 adet daha beklıcez sonra 12 gunde sonuc beklıcez
subatta dugunumuz var hemde abımın.....
ben ne yapacam yaw:

gonal f ye baslanılan aydamı transfer yapılıor
yaklasık kacıncı gunu yumurta toplanılıor
10. gununu falan bulurmu?

_canım sen hamiş olda dügünde oynayan bulunur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hamiş olursunda oynayamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…