Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

gonal f ye baslanılan aydamı transfer yapılıor
yaklasık kacıncı gunu yumurta toplanılıor
10. Gununu falan bulurmu?

uzun protoklde 21 gün lukrine başlayıp adetin 2.3 günü gonelef veya pregona başlıyorsun gonelef ve ya pregondan 12 15 gün sonra yumuşların büyünce opu yapılıyor

oynamak falan meselem deıl
annemde kalacagım mısafır olursa benım yatmak ılgılenmek gıbı bır luksum olmayacak
kosturmaca olacak sureklı
kımsede bılmıor yaptıracagımı...
o yuzden sorun olacak benım ıcın
marttada baslarsam cok uzuyacak zamn....
neyse hayırlısı dıyelımmmmmm yapacak bişi yok
ben hemen sonuc alırım o zamn 24 gunde bır adet oluyorum cunku yada 25. gun adet oluyorum
transferın 12. gunu test yapamam desene 9. gunde falan yaparım ancak

canım oynamak kısmı şakaydı tabiki
sana uzun protokol olacğını söyledimi dr
belkide kısa yaprlar
ama o dönemde kendini yormaman gerekiyor
inşşş her şey yolunda gider küçük mucizen dayısının düğününe gider

iyi değilim canım. boş gebelik yaşadım.

canımcım inan o kadar çok üzüldüm kihakkımızda herşeyin hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok be canım...herşeyin bir iyisi bir de kötüsünü düşünürz,ben senin için bu durumda iyi düşünüyorum,üzücü bir olay yaşadın ama sonuçta hamile kalabiliyorsun canım,bu da sevindirici bir durum,o yüzden sakın canını sıkma,sen hamile kalabiliyorsun ve bunun sonunda hemen hamile kalacağını ve sonunda bebğine kavuşacağını biliyorum,

canım benım söledı bana uzun protokol olacak esra hanımda sorun yok dedi
bulent bey.....
elıf hanımda adetın 4. gununr kadar arayıp gel dedi

esra canım hayırlısı olsun,
adetin 2. günü gel,sana uygulanacak yöntemi ilaçı yazarlar tekrar kontrol için de tarih verirler.Canım ne olursa olsun başkaları yok mu memlekette onlar eve alsın sen yat dinlen hamilelik olsunda çifte düğün yaparsınız.

tedavı bıtene kadar bülo benı verem eder heralde yada be onu :)
ınş kız dayısıda dugun armaganıııııı :)

iyi değilim canım. boş gebelik yaşadım.

Arenciğim ne kadar üzgün olduğumu tahmin bile edemezsin.Az önce forumu okurken arkadaşların yaptığı yorumlara gözüm çarptı ve gözlerim doldu.Hatta eşim neden gözlerimin dolduğunu sorunca forumdan sevdiğim bir arkadaşımın başından kötü bir tecrübe geçmiş dedim oda çok üzüldü.En yakın zamanda toparlanman dileği ile.Ne olur sıkma canını en yakın zamanda tekrar bebeğin sana tutunacak...

ınşşşşşşşş
sizde benden kurtulsaydınız hayırlısıylan :)
soru sora sora kafanız şişti

esra sen neye karar verdın ne oldu ?

Canım ben bugün çidere üye oldum.Hayırlısı ile inşallah İstanbul memoriale karar verdik.Bu hafta hastalanıyorum ve İstanbul a gıdıyoruz.Bu ayın sonuna dogru ılk ıgnelerıme baslıyacagım.Aralıkta 2.adet donemım ve ınsallah tedavımız olumlu sonuclanır da yenı yıl hedıyesı gelır bebeğimiz bize.

inş canım ama sen bnden once ılerleyeceksın galıba
ben yenıyılı sonuc almadan gecırecegım

inş canım ama sen bnden once ılerleyeceksın galıba
ben yenıyılı sonuc almadan gecırecegım

canım hıc oyle dusunme bıde bakarsın ki dogal yolla hamiş olmuşsuunnn:)))Olur mu olur valla azospermi topikteki bir arkadas (Allah'ın mucizesi )ileri hareketlileri 0 olmasına ragmen dogal yolla hamıle kalmış.Hıcbır zaman umutsuz olma olur mu?

günaydın kızlar
gzel bir gün olsun

canım çok sevindim
inşş her şey gönlünden geçen gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…