ınşşşşşşşş
sizde benden kurtulsaydınız hayırlısıylan :)
soru sora sora kafanız şişti
esra sen neye karar verdın ne oldu ?
Canım ben bugün çidere üye oldum.Hayırlısı ile inşallah İstanbul memoriale karar verdik.Bu hafta hastalanıyorum ve İstanbul a gıdıyoruz.Bu ayın sonuna dogru ılk ıgnelerıme baslıyacagım.Aralıkta 2.adet donemım ve ınsallah tedavımız olumlu sonuclanır da yenı yıl hedıyesı gelır bebeğimiz bize.
günaydın şeker
nasılsın
canım hıc oyle dusunme bıde bakarsın ki dogal yolla hamiş olmuşsuunnn:)))Olur mu olur valla azospermi topikteki bir arkadas (Allah'ın mucizesi )ileri hareketlileri 0 olmasına ragmen dogal yolla hamıle kalmış.Hıcbır zaman umutsuz olma olur mu?
Yok canım ya.......Olur mu oyle bizde sorduk,internetten araştırdık.Önemli olan hayırlı olsun.Sıkma canını.
ama bnde sorun yokken neden kısayı ısteyımki o da yapmaz zaten bnce......yumurtalık durumu ıle alakalı bır durum soncuta...
bazen utanıorum soru sormktan
kıslar slm
arencim cok uzuldum canım am en azından bak hamıle kalabılıosun keske hep orda kalsaydı ama hayırlısı olsun canımm
esracım sen bulent beye ıl dısından gelıorum zamanım kısıtlı deseydın kısa protokol yapardı
kıslar bu arada benım reglımın 3.gunu pazara gelebılır donmuslarımın transferı ıcın gıdıcem yaa pazar gunu kımı bulurumkı orda ozaman 4.gunmu bakarlar aynı zamanda aşılamada yapılcakya yumurta geliştirici ılaç alıcam yıne 3-4 yumurta gelıştırcekler
bıde ben bulent beyı ıstıodum sanırım kım nobetcıyse o bakacak bılen varmı
ama bnde sorun yokken neden kısayı ısteyımki o da yapmaz zaten bnce......yumurtalık durumu ıle alakalı bır durum soncuta...
kıslar slm
arencim cok uzuldum canım am en azından bak hamıle kalabılıosun keske hep orda kalsaydı ama hayırlısı olsun canımm
esracım sen bulent beye ıl dısından gelıorum zamanım kısıtlı deseydın kısa protokol yapardı
kıslar bu arada benım reglımın 3.gunu pazara gelebılır donmuslarımın transferı ıcın gıdıcem yaa pazar gunu kımı bulurumkı orda ozaman 4.gunmu bakarlar aynı zamanda aşılamada yapılcakya yumurta geliştirici ılaç alıcam yıne 3-4 yumurta gelıştırcekler
bıde ben bulent beyı ıstıodum sanırım kım nobetcıyse o bakacak bılen varmı
evet seçmek keyfi değil, kısa mı uzun mu olacak ona doktor durumuna göre karar veriyor. rezervi az olana kısa yapıyorlar. ama galiba umutbizimolsunun durumu farklı o aşılamadan tüpe geçti o nedenle kısa oldu onun ki. yani direk tüp bebek tedavisine başlamadı diye biliyorum.
canımcım inan o kadar çok üzüldüm kihakkımızda herşeyin hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok be canım...herşeyin bir iyisi bir de kötüsünü düşünürz,ben senin için bu durumda iyi düşünüyorum,üzücü bir olay yaşadın ama sonuçta hamile kalabiliyorsun canım,bu da sevindirici bir durum,o yüzden sakın canını sıkma,sen hamile kalabiliyorsun ve bunun sonunda hemen hamile kalacağını ve sonunda bebğine kavuşacağını biliyorum,
canım öyle üzüldümki inan ne diyeceğimi bilemiyorum. ben 5 yıl önce hamile kaldığımda benimde boş gebelikti. ama arkasından 2 ay sonra hemen tekrar hamile kaldım. ve doktor bana demiştiki bi kere boş gebelik olursa hep olacak sanma dedi. bu tekrarlamayan bi durum demişti. İnşallah sende 2 ay sonra tekrar hamile kalırsın canım yaa
gunaydın herkese
arencıgım okuyunca cok uzuldum
rabbım hayırlısını versın ....dıyebılecek bişi yok
AREN CANIM GEÇMİŞ OLSUN
NELER HİSSETİĞİNİ TAHMİN EDEBİLİYORUM
AMA NE KADARDA ANLASAKDA
YAŞAYAN BAŞKADIR:26::26:
BİLİYRSUN BİZDE ZORLUKLAR YAŞIYORUZ (SENİN YAŞADIĞINLA AYNI ŞEY DEĞİL TABİKİ)
CANIM RABBİM SANA BU GEBELİĞİ NASİP ETİYSE YENİSİNİ SONU GÜZEL BİTECEK OLANIDA NASİP EDER İNŞŞŞŞŞ
ÜZME KENDİNİ KOLAY OLMAYACA AMA
GEÇECEK GEÇMEK ZORUNDA
İNŞŞŞŞŞ BU ZOR GÜNLERDE YENİ BİR MUCİZE SENİ BULUR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Allah her şeyin hayırlısını versin.Üzülme demek kolay değil ama lütfen kendini topla,en kısa zamda inşallah tekrar hamile kalacaksın.Öptüm.
tşk. canım.
anlamadım hem aşılama demişsin hem de dondurulmuşların transferi nasıl olacak.
teşekkürler kızlar. Açıkçası iyice karamsarlaştım. Herkes diyor tüp bebek yaparsın olmazsa. Yaparım olsunda nasıl olursa olsun. Ama bu benim 2.olumsuzluğum hadi tekrardan aynı şeyleri yaşarsam.
Esra,herasles,umutbizimolsun hepinizin tedavisi hayırlı olsun. Umarım olumlu sonuç alırsınızda umudumuz olursunuz.
canım esımın spermlerı 10 mılyon yanı aşılama sınırında ya sansı artırmak ıcın
3-4 yumurta olulturup çatlatacaklar ve aşılama olacak 3 gun sonrada sankı döllenme olmus gıbı embrıyoyu koycaklar saglıkla çözünürse
valla bende kımsee duymadım hayır olsun bakalım yanı dusunsene 2 yumurta dollenebıulır
embriyoda tutnursa uçuz bıle olabılır hiçbiride tutmayabılır ılgınc bısı olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?