- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
canım esımın spermlerı 10 mılyon yanı aşılama sınırında ya sansı artırmak ıcın
3-4 yumurta olulturup çatlatacaklar ve aşılama olacak 3 gun sonrada sankı döllenme olmus gıbı embrıyoyu koycaklar saglıkla çözünürse
valla bende kımsee duymadım hayır olsun bakalım yanı dusunsene 2 yumurta dollenebıulır
embriyoda tutnursa uçuz bıle olabılır hiçbiride tutmayabılır ılgınc bısı olacak bakalım
günaydın güzeller
nasılısınız
ii dir fıstık sen den nbr
teşekkürler kızlar. açıkçası iyice karamsarlaştım. herkes diyor tüp bebek yaparsın olmazsa. yaparım olsunda nasıl olursa olsun. ama bu benim 2.olumsuzluğum hadi tekrardan aynı şeyleri yaşarsam.
esra,herasles,umutbizimolsun hepinizin tedavisi hayırlı olsun. umarım olumlu sonuç alırsınızda umudumuz olursunuz.
bazen utanıorum soru sormktan
bn bugun aradım baskentı bana uzun dedınız sız neden adetın 2. gunu cagrdınız dedım
tekrardan muayenem varmıs ole söledıler
canım üzülme ne olur. bak bende bu hamileliğimde iki defa düşük oldu ya yine olacak sandım. kalp atışlarını duayana kadar öldüm öldüm dirildim. herkes bana ne kadar karamsarsın diyordu düşün artık. ama çok şükür bugünleri gördüm inşallah doğduğu günleride görürüm. Allahım sizin tedavilerinizide hayırlı etsinde güzel sonuçlar alın İnşallah.. bu arada benim kızım olacakmış. doktoru değiştirdim diğeri hoşuma gitmiyordu. iyikide değiştirmişim. bu doktordan çokta memnun kaldım
Selam kızlar.
Aren aramızda hoş geldin.İnşallah hayırlısıyla her şey daha iyi olacak.Allahtan umut kesilmez tüpe bile gerek kalmadan hamile kalırsın.Bak canım aşılama ile uğraşırken hamilelik oldu,şunu kafana koymanı istiyorum DOĞAL HAMİLELİK ŞANSIN VAR.üZÜLMA .öPTÜM.
canım üzülme ne olur. bak bende bu hamileliğimde iki defa düşük oldu ya yine olacak sandım. kalp atışlarını duayana kadar öldüm öldüm dirildim. herkes bana ne kadar karamsarsın diyordu düşün artık. ama çok şükür bugünleri gördüm inşallah doğduğu günleride görürüm. Allahım sizin tedavilerinizide hayırlı etsinde güzel sonuçlar alın İnşallah.. bu arada benim kızım olacakmış. doktoru değiştirdim diğeri hoşuma gitmiyordu. iyikide değiştirmişim. bu doktordan çokta memnun kaldım
bebem sana dün yazdım
protokol uzunda olsa kısada başlamadan önce muayene yaparlar son kez her şeyi gözden geçirmek için
İÇİNRAHAT OLSUN
HER ŞEY GÜZEL OLACAK
Canım benim gözün aydın:))Darısı başıma cimcime bır kızısım olsa keske:))
Hangı doktordan vazgectın canım merak ettımde?
senın protokol uzunmu olacak esra
Evet canım yaşı genc olan ve yumurta rezervi iyi olanlara uzun protokol uyguluyorlarmıs.Hemen hemen senınle aynı zamanlarda baslıcaz sanırım.
canım hoş geldin sağlıcakla büyütmerhaba arkadaşlarrrrr.....çok uzun ara vermiştim yazmaya ama çok güzel haberlerle döndüm müjdeeee....kızlarım aramıza katıldı .darısı hepinize olsun.....
ben bayram ertesı adet olacam ayın 22 sı gıbı 2. Gunu benı ıstıyorlar bakcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?