Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

ilk defa duydum ilginç birşey olacak, hadi tutma zamanları aynı olmazsa. bir bildikleri vardır mutlaka. inşallah iyi olur canım. bize haber ver merak ederiz seni.

günaydın güzeller
nasılısınız

ii dir fıstık sen den nbr

iyi canım yaa
ne lsun
bu gün biraz yorucuydu kızkardeşim ve küçük cavar kahvatıya geldiler
sonrada onları pazara götürdüm
eve bıraktım
şimdide yaramazın dağıtıklarını toplayacağım

canım üzülme ne olur. bak bende bu hamileliğimde iki defa düşük oldu ya yine olacak sandım. kalp atışlarını duayana kadar öldüm öldüm dirildim. herkes bana ne kadar karamsarsın diyordu düşün artık. ama çok şükür bugünleri gördüm inşallah doğduğu günleride görürüm. Allahım sizin tedavilerinizide hayırlı etsinde güzel sonuçlar alın İnşallah.. bu arada benim kızım olacakmış. doktoru değiştirdim diğeri hoşuma gitmiyordu. iyikide değiştirmişim. bu doktordan çokta memnun kaldım

Selam kızlar.

Aren aramızda hoş geldin.İnşallah hayırlısıyla her şey daha iyi olacak.Allahtan umut kesilmez tüpe bile gerek kalmadan hamile kalırsın.Bak canım aşılama ile uğraşırken hamilelik oldu,şunu kafana koymanı istiyorum DOĞAL HAMİLELİK ŞANSIN VAR.üZÜLMA .öPTÜM.

bn bugun aradım baskentı bana uzun dedınız sız neden adetın 2. gunu cagrdınız dedım
tekrardan muayenem varmıs ole söledıler

bn bugun aradım baskentı bana uzun dedınız sız neden adetın 2. gunu cagrdınız dedım
tekrardan muayenem varmıs ole söledıler

bebem sana dün yazdım
protokol uzunda olsa kısada başlamadan önce muayene yaparlar son kez her şeyi gözden geçirmek için

İÇİNRAHAT OLSUN
HER ŞEY GÜZEL OLACAK

su canım zaman ne çabuk geçiyor 20 haftan bitmiş. ilk hamileyim yazdığın zamanı hatırlıyorum. İnşallah sonu da güzel olacak.

inşallah canım hepimiz için iyi olsun. herşeyin ahyırlısı olsun.
sen nasıl oldun kendi derdimden seni soramadım belin nasıl iyi mi.

Canım benim gözün aydın:))Darısı başıma cimcime bır kızısım olsa keske:))
Hangı doktordan vazgectın canım merak ettımde?

suyum benım ınş su gıbı berrak duru bır kzıın olur ınşşşş
darısı bıze

merhaba arkadaşlarrrrr.....çok uzun ara vermiştim yazmaya ama çok güzel haberlerle döndüm müjdeeee....kızlarım aramıza katıldı .darısı hepinize olsun.....

merhaba arkadaşlarrrrr.....çok uzun ara vermiştim yazmaya ama çok güzel haberlerle döndüm müjdeeee....kızlarım aramıza katıldı .darısı hepinize olsun.....
canım hoş geldin sağlıcakla büyüt
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ben bayram ertesı adet olacam ayın 22 sı gıbı 2. Gunu benı ıstıyorlar bakcaklar

canım inşşşş tek git çift dön
her şey gönlünden geçen gibi olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…