Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

slmmmmmmmm kızlar nasılsaınız

benim çok fene kasık ağrılarım var adetim yakın ona bağlı galiba anma çok fazla anlamadım yaaaaaaaa

S&u canım kendine dikkat et .Doğum öncesi izin kullansana.Canını sıkmak istemiyorum ama hamileleik her ayda riskli.Lütfen kendine iyi bak.Ev işleri falan boş ver.Önce sizin sağlığınız.Öptüm.

canım bilmezmiyim. sürekli korkarak hareket ediyorum zaten.çok sağol canım benim. doğum iznime 2 aydan az kaldı canım inşallah. zaman geçsede hemen evde kalsaydım artık. öyle istiyorumki evde kalmayı. sen nasılsın canım

kızlaaaaaaar bebeğim_01 le görüştüm çok selamı var. bi kaç gün bilgisayarı yok kendi yazamıyorum. maşallah değeri 850 çıkmış. ve sanırım inşallah ikiz gibi kızlar. değer artışı çok güzel maşallah. yarında doktora gidecek inşallah keseleride görür size güzel haberler veririm yine.bana değer artışı ikiz gibi geldi siz ne dersiniz. pazartesi 30 çarşamba 97 bugün 850. Allahım sizlerede nasip etsin inşallah. bu arada duaları sizinleymiş banada dua etsinler dedi.

suu sağol canım iyibaksın kendine
sağlıklı olsun evet ikiz gibi değerler ama önemli olan sağlıcakla kucağına alması
inşşşşşş her şey yolunda devam etsin

ınş ıkızdır suyum benım ...cok selamlarımı ıletırsın kendıne ıı baksın
ınş ıı hbarlerlen donecketır
bısede duasını eksık etmesın :)

ınş ıkızdır suyum benım ...cok selamlarımı ıletırsın kendıne ıı baksın
ınş ıı hbarlerlen donecketır
bısede duasını eksık etmesın :)
söylerim canım söylemezmiyim hiç. yarın doktora gidecek inşallah. görüşür görüşmez yazarım hemen. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallah.

sagol canıkom
yarın cok gusel olsun ınşşşşş
mubarek gunlerdeymısız yenı ogrendım

esra sana niye fitil doğum kontrol ilacı falan verdiler sana özel bir durum mu yoksa genel uygulamaları?
nasıl memnunmusun başkentten gerçekten çok kalabalık oluyormu?
senden gelecek haberlere göre merkez seçimi yapmayı düşünüyorum.

Canım ara ara dinlen iştede kendini yorma.bebeğimin hamileliği normal mı aşılamamı.Yanlış değilse aşılama tutmadı,sonra doğal oldu.Öyle ise tedavi sonrası ikiz ihtimalide fazla hemde değerleri yüksek inşallh Allahım kucagına almayı nasip etsin.
yeter canı geçmiş olsun ,hava değişikliğindende kasık ağrısı olabilir.Nasılsın?Çoktan beri yoksun?
esra08 canım sitres yok,kendine dikkat et hayırlı haberlerini bekliyorum.
elifeda canım seyhan merkezdeyim.İnşallah yaza sizde gelirsiniz.Sen maraşta hangi okuldaydın?Ben inşallah şubatta başlıyacagım.
Yüca Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.

sagol canıkom
yarın cok gusel olsun ınşşşşş
mubarek gunlerdeymısız yenı ogrendım
evet canım muharrem ayının ilk günündeyiz. Allahım şu mübarek günler hür*****e her kimin gönlünde ne varsa onu nasip etsin İnşallah.

sağol canım yorulmamaya çalışıyorum ama işte yinede oluyor. bebeğimin kendiliğinden oldu canım. inşallah ikizdir Allahım gönlüne göre versin İnşallah. darısı sizlere olsun İnşallah.Allahım isteyen herkese beklemeden sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.

Amin CANIM.inşallah hepimiz bebişleri kucağımıza alırız.

Günaydın Canım .Evet evet herkes çok iyi.Birazdan yazmaya başlarlar.Hergün siteye girmek bağışıklık yaptı.

GUNAYDIN CANIM yok uzun protokol olan herkese aynı uygulamayı yapıorlar adetın 3. gunu dogum kontrol hapıylan baslıorsun adet bıtımı fıtıl verıolar onu kullanıorsun sonra 21. gunude ıgnelere baslıorsun.valla ne yalan söleyım ben sıkayetcı deılım.hemsırelerı falan gercekten cok ılgılı.adı ustunde hastane .ozlede olsa ıllakı yogunluk olacak.kısıye ozel olmuor :) bnde senın gıbı kararsızdım .sonra dusundum bu kadar ıtına etmenın anlamsız oldgunu cunku rızkı varsa her yerde olur.calısmalarının falan gayet basarılı olduklarını falan herkesten duydum.suan ıcın bır problemım yok cok sukur.tavsıye ederım...

eylul hem maddı bakımdanda daha uygun.turan cetınden hıc memnun kalmayanlar var hepsi baskentte orda yaptıranların.genede sen bılırsın.ama hakkında neresı hayırlı ıse orası olur ınşşşşş.semınerlere katıl kafana neresı yatıorsa orayı tercıh et.

ay ınş tatlıskom :) ınş hayırlı haberlerlen gelırım yanınıza :)

kızlar asure bereket getırırmıs vede dısarıya vermek cok sevpmıs ben hıc yapmadım daha dogrusu bılmıorum yapacak olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…