Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar asure bereket getırırmıs vede dısarıya vermek cok sevpmıs ben hıc yapmadım daha dogrusu bılmıorum yapacak olan varmı aranızda

canım ben malzeme alırım annem yapar benim adıma. bu senede öyle yapacam inşallah. çok sevap ama. bide ben aşure manyağı olduğum için. şimdi bile evde bi sürü toz aşure var. bekarken aşure yapınca kuran okuturduk çok güzel olurdu. şimdi dağıtıyoruz. aslında orucu çok sevapmış. annem oruçta tutardı eskiden. şimdi ramazanı zor tutuyor gücü yetmiyor ikisine.derlerki hiç gücün yoksa cezvede yapıp kuşlara atacakmışsın çok sevapmış.

bu arada ben aşure manyağıyım anlamışsınızdır. bizim komşular yapar ama daha bi tabak bilem veren olmuyor yaaa.o yüzden bende hep dr oetkerin alıp evde bulunduruyorum hep.sizede tavsiye ederim

asure orucunu ılk defa duydum
bu muharrem ayı ayın kacına kadar acep?
ayrıca kac gun oruc tutulması lazım 10 gun dıe duymustum ben

suyum yanımda olsanda sana tabak tabak yaptırıp yedırsem.cımrı komsuların varmıs :):):):):):)

evet 10 gün canım. oruç 10 gün. sonra aşure yapılmaya başlanıyor. canımsın keşke yakın olsan öyle ihtiyacım varki. keşke diyrum bi ablam kardeşim olsaydı.

suyum yanımda olsanda sana tabak tabak yaptırıp yedırsem.cımrı komsuların varmıs :):):):):):)

canımsın çok sağol Allah razı olsun. keşke yaaa. oruç 10 gün canım sonra aşure yapılmaya başlanıyor zaten.

canımsın çok sağol Allah razı olsun. keşke yaaa. oruç 10 gün canım sonra aşure yapılmaya başlanıyor zaten.

su yolum duserse bnde bebegımı adanalardan alıp gobısıme koyup yanına muhakkak ugramak ısterım ınşşşşş ablasını zıyaret eder ınş benım melegımde :)

su yolum duserse bnde bebegımı adanalardan alıp gobısıme koyup yanına muhakkak ugramak ısterım ınşşşşş ablasını zıyaret eder ınş benım melegımde :)

inşallah canım yaaa. çok mutlu olurum inan. keşke olsa öyle bişey. tanışmayı görüşmeyi çok isterim. tabiki bebişinlede

kızlar nasılsınız
ben birkin ve yorgunum adet oldum çok feneyım
birde kuzenim rahasızdı onu ünvrstye götürdük çok kalabalıktı çok yorulduk yeni geldim sayılır şimdide pazara gideceğim

kızlar nasılsınız
ben birkin ve yorgunum adet oldum çok feneyım
birde kuzenim rahasızdı onu ünvrstye götürdük çok kalabalıktı çok yorulduk yeni geldim sayılır şimdide pazara gideceğim

geçmiş olsun canım. üşütmüşte olabilirmisin acaba canım. kasıklarım ağrıyor diyordun ya.kuzeninede geçmiş olsun Allah iyilik versin.

kızlar nazanla görüştüm çok selamı var. kuzucuğunun kesesini görmüş çok şükür. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallah. cumartesi inşallah kızımın eşyalarını kuracam sizlerede dua edecem inşallah.

çok sevindim canım
canım hadi hayılı olsun bebişin eşyeleri güle güle eskitsin yaramaz
ne olur unutmayalım birbirimizi dualrımızda

Kızlar selamlar.Bende sonunda bugun ılk ıgnemı vurdurdum.Hayırlı olur ınsallah tedavım.Sızlerı tek tek opuyorum.Yetercıgım gecmıs olsun ,S&U cugum hayırlı olsun bebısının odası pembiş pembiş olsun,Esracıgım tedavın hayırlı olsun, Kademıcıgım opuyorum ve Aren ide cok mrak edıyor ve aramızda olmasını dılıyorum.Kendınıze ıyı bakın.

geçmiş olsun canım. üşütmüşte olabilirmisin acaba canım. kasıklarım ağrıyor diyordun ya.kuzeninede geçmiş olsun Allah iyilik versin.

sağol canım allah razı olsun
evet ya üşütüm sanırım
canım kuzenim de bir şey çıkmadı çok şükür bizim akrabalardan bir tanesinde 17 yaşında çocukta benzer bir rahatsızlık başladı ve sonrasında kanser olduğunu öğrendik
bizde korktuk kuzenimi hemen adana ya ünverstye bir hocaya götürdük işinde uzman bir doç
çok şükür bir şey çıkmadı yaa
ALLAHIMESİRGESİN ÖYLE DERTLERDEN

ayyyyyyyyyyyy ne gusel bır haber bu böle rabbım saglıklanda kucagına almayı nasp etsın cogul gebelık deıl heralde demı su ?tek mi?
kız suyum allh evladını aldıgınız esyaaların ıcınde saglıklan yatırıp buyutmeyı nasp eylesın dısarda okunan ezanın suyu hurmetıne kımın gonlunde olmasını ıstedıgı ne varsa rabbım onu hayırlı kılıp ona nasp eylesınnnnnnn bızede böle hayırlı sevınc dolu seyler yasamayyı nasp eylesın (AMİN )

yeeterım gecmıs olsun kız usutmussundur

canım hayırlı uğurlu olsun
inşşş bebişli olsun

anaaaaaaaaaaaaaaa bu kız gene benden once basladı :) bnde cumartesı gunu ılk ıgnemı yapacagım naspse...lucrınmı verdıler sana vede kac unıte agrıormu esra kız saat kacta vuruluorsun ıgneyı.....
işin gucun rast gelsınnnnn
kocakoca saglıklı yumurtalrın olsun ıcınde hayırlı bır evlat buyusun ınşşşşşşş

amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum

Inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…