- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
kızlar asure bereket getırırmıs vede dısarıya vermek cok sevpmıs ben hıc yapmadım daha dogrusu bılmıorum yapacak olan varmı aranızda
asure orucunu ılk defa duydum
bu muharrem ayı ayın kacına kadar acep?
ayrıca kac gun oruc tutulması lazım 10 gun dıe duymustum ben
asure orucunu ılk defa duydum
bu muharrem ayı ayın kacına kadar acep?
ayrıca kac gun oruc tutulması lazım 10 gun dıe duymustum ben
suyum yanımda olsanda sana tabak tabak yaptırıp yedırsem.cımrı komsuların varmıs :):):):):):)
canımsın çok sağol Allah razı olsun. keşke yaaa. oruç 10 gün canım sonra aşure yapılmaya başlanıyor zaten.
su yolum duserse bnde bebegımı adanalardan alıp gobısıme koyup yanına muhakkak ugramak ısterım ınşşşşş ablasını zıyaret eder ınş benım melegımde :)
kızlar nasılsınız
ben birkin ve yorgunum adet oldum çok feneyım
birde kuzenim rahasızdı onu ünvrstye götürdük çok kalabalıktı çok yorulduk yeni geldim sayılır şimdide pazara gideceğim
kızlar nazanla görüştüm çok selamı var. kuzucuğunun kesesini görmüş çok şükür. Allahım sizlerede nasip etsin İnşallah. cumartesi inşallah kızımın eşyalarını kuracam sizlerede dua edecem inşallah.
geçmiş olsun canım. üşütmüşte olabilirmisin acaba canım. kasıklarım ağrıyor diyordun ya.kuzeninede geçmiş olsun Allah iyilik versin.
kızlar selamlar.bende sonunda bugun ılk ıgnemı vurdurdum.hayırlı olur ınsallah tedavım.sızlerı tek tek opuyorum.yetercıgım gecmıs olsun ,s&u cugum hayırlı olsun bebısının odası pembiş pembiş olsun,esracıgım tedavın hayırlı olsun, kademıcıgım opuyorum ve aren ide cok mrak edıyor ve aramızda olmasını dılıyorum.kendınıze ıyı bakın.
Kızlar selamlar.Bende sonunda bugun ılk ıgnemı vurdurdum.Hayırlı olur ınsallah tedavım.Sızlerı tek tek opuyorum.Yetercıgım gecmıs olsun ,S&U cugum hayırlı olsun bebısının odası pembiş pembiş olsun,Esracıgım tedavın hayırlı olsun, Kademıcıgım opuyorum ve Aren ide cok mrak edıyor ve aramızda olmasını dılıyorum.Kendınıze ıyı bakın.
ayyyyyyyyyyyy ne gusel bır haber bu böle rabbım saglıklanda kucagına almayı nasp etsın cogul gebelık deıl heralde demı su ?tek mi?
Kız suyum allh evladını aldıgınız esyaaların ıcınde saglıklan yatırıp buyutmeyı nasp eylesın dısarda okunan ezanın suyu hurmetıne kımın gonlunde olmasını ıstedıgı ne varsa rabbım onu hayırlı kılıp ona nasp eylesınnnnnnn bızede böle hayırlı sevınc dolu seyler yasamayyı nasp eylesın (amin )
yeeterım gecmıs olsun kız usutmussundur
:))))))))))))))))amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum
Inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?