- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
çok sevindim canım
canım hadi hayılı olsun bebişin eşyeleri güle güle eskitsin yaramaz
ne olur unutmayalım birbirimizi dualrımızda
canım çoook sağol. Allahım sizede nasip etsin İnşallah. tedaviye başladın haa. inşallah bu ay son iğne vuruluşun olur. Allahım sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. hemencecik hemde.Kızlar selamlar.Bende sonunda bugun ılk ıgnemı vurdurdum.Hayırlı olur ınsallah tedavım.Sızlerı tek tek opuyorum.Yetercıgım gecmıs olsun ,S&U cugum hayırlı olsun bebısının odası pembiş pembiş olsun,Esracıgım tedavın hayırlı olsun, Kademıcıgım opuyorum ve Aren ide cok mrak edıyor ve aramızda olmasını dılıyorum.Kendınıze ıyı bakın.
sağol canım allah razı olsun
evet ya üşütüm sanırım
canım kuzenim de bir şey çıkmadı çok şükür bizim akrabalardan bir tanesinde 17 yaşında çocukta benzer bir rahatsızlık başladı ve sonrasında kanser olduğunu öğrendik
bizde korktuk kuzenimi hemen adana ya ünverstye bir hocaya götürdük işinde uzman bir doç
çok şükür bir şey çıkmadı yaa
ALLAHIMESİRGESİN ÖYLE DERTLERDEN
ayyyyyyyyyyyy ne gusel bır haber bu böle rabbım saglıklanda kucagına almayı nasp etsın cogul gebelık deıl heralde demı su ?tek mi?
kız suyum allh evladını aldıgınız esyaaların ıcınde saglıklan yatırıp buyutmeyı nasp eylesın dısarda okunan ezanın suyu hurmetıne kımın gonlunde olmasını ıstedıgı ne varsa rabbım onu hayırlı kılıp ona nasp eylesınnnnnnn bızede böle hayırlı sevınc dolu seyler yasamayyı nasp eylesın (AMİN )
yeeterım gecmıs olsun kız usutmussundur
canımsın dualarım hep sizinle her daim. Isim isim. Allahım kabul etsin inşallah.
Canım çoook sağol. Allahım sizede nasip etsin inşallah. Tedaviye başladın haa. Inşallah bu ay son iğne vuruluşun olur. Allahım sana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. Hemencecik hemde.
Allahım korusun canım allah iyilik versin. Allahım herkesten uzak etsin o illeti.
Canımsın allah razı olsun inşallah. Amin inşallah canım inşallah sağlıkla doğurup büyütürüm canım. Dualraın çok güzel canımsın. Allahım sanada yeterimede diğer esramada elfidayada esrayada bebeğimede arenede nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne olur rabbim sesimizi duy
ne olur bizleri eksik bırakma
anaaaaaaaaaaaaaaa bu kız gene benden once basladı :) bnde cumartesı gunu ılk ıgnemı yapacagım naspse...lucrınmı verdıler sana vede kac unıte agrıormuesra kız saat kacta vuruluorsun ıgneyı.....
işin gucun rast gelsınnnnn
kocakoca saglıklı yumurtalrın olsun ıcınde hayırlı bır evlat buyusun ınşşşşşşş
kızlar asure bereket getırırmıs vede dısarıya vermek cok sevpmıs ben hıc yapmadım daha dogrusu bılmıorum yapacak olan varmı aranızda
Canım benim ki kısa protokol oldugu ıcın senden once baslamıs olmam normal:))Sen zaten suan lucrınle baslayıp 10 gun kadar ıgne vurulup bır adet daha olacaksın.Yanı sen daha farklı bır tedavı goruyorsun suan benım ıgnelerım puregon 300 luk.Aksamları vuracagım ıgnelerı ılk ıgnemı hemsıre vurdu merkezde.
Benım 10 gunluk ıgnem var ve bıttıgınde yumurta toplama ve transfer ınsallah.Ikımız ıcınde hayırlı ugurlu olsun tedavılerımız ınsallah.Bebeklerımız bıze sıkı sıkı tutunsunlar.Optum seni.
slmm kızlar
dün bir ara buraydı ama yazmadı:18:
selam kızlar pc geldii hemen size bi merhaba demek istedim şuana kadarherşeyy yolunda gitti bende hiç bir hamilellik belirtisii yok sadece ögleden sonra bi uyku basıyor okadar.bide belimm agrıyorr iştee.
ama biz iiyyizz rabbime binlerce şükürler olsun ayon 20sinde dr.a gidecez kızlar insaallah kalp atışını duyacagız.herşeyy yolundadır insaaallah.geçmişe dönük okudum hepinizin destegi ve i.dilekleriiiçin tşkler.rabbimm sizlerinde kucaklarını boş bırakmasın bebişlerle doldursun insaallahh.gelişmelerii yazarımm sizleree kızlarr dualarınızııı eksikk etmeyin bizdenn :d
selam kızlar pc geldii hemen size bi merhaba demek istedim şuana kadarherşeyy yolunda gitti bende hiç bir hamilellik belirtisii yok sadece ögleden sonra bi uyku basıyor okadar.bide belimm agrıyorr iştee.
Ama biz iiyyizz rabbime binlerce şükürler olsun ayon 20sinde dr.a gidecez kızlar insaallah kalp atışını duyacagız.herşeyy yolundadır insaaallah.geçmişe dönük okudum hepinizin destegi ve i.dilekleriiiçin tşkler.rabbimm sizlerinde kucaklarını boş bırakmasın bebişlerle doldursun insaallahh.gelişmelerii yazarımm sizleree kızlarr dualarınızııı eksikk etmeyin bizdenn :d
Kızlar tedaviniz hayırlı olsun.Ayrıca esracığım ben kısa protokoldada fitil,antibiyotik ve doğum kontrol hapı vermişlerdi.Kafanız karışmasın.herasles ve esra ikinizide hayırlı haberlerle bekliyoruz.Kolay gelsin.
esracık nbrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?