Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

günayydınn kızlarrrrr ben bilgisayarıma kavustum ama kimse yok :d

canımsın Allah razı olsun. keşke öyle bi fırsat olsa varya. yeni evinde hayırlı gelir inşallah canım. güzel güzel bebeişlerin olsunda orda büyüt inşallah

canım inşallah mide ağrısı falan yaşamazsın rahat bi hamilelik geçirirsin. kalp atışınada çooooooook az kaldı canım. içini ferah tut.
günaydınlarrrrrrrrr
hayırlı cumalar
rabbim gönilerimizdengeçeni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım sanada hayırlı cumalar.duanada amin diyorum. Allahım kucaklarınızı doldursun İnşallah. enn kısa zamanda. dün mersindeydim müşteride çoook yoruldum yaaa. bi an önce zaman geçsede evde kalsam artık

canım dün şanslıydın hava çok güzeldi
Bu gün yağmur yağıyor
Su dikkat et kendine canım çokyorma

canım yorma ne demek. dün öyle yoruldumki nefret ettim dünden. bugünde telefon susmuyor artık evde kalmak istiyorum yaaa.

canım gebelikten dolayı zaten insanın sabırı azalıyor yorgunluklar baş gösteriyor vs allah yardımcınız olsun hem hamişlik hem iş birde ev kolay değil

canım gebelikten dolayı zaten insanın sabırı azalıyor yorgunluklar baş gösteriyor vs allah yardımcınız olsun hem hamişlik hem iş birde ev kolay değil

sorma canım yaaa çok zor inan. çalışmasan ev işini yavaş yavaş yaparsın. ama böyle olunca herşey bana bakıyor.

selam kademı esracık suyum yeterım nazanım elıfım vede dıger arkadaslarım
ben ıgnelerımı aldım yarın baslıorum 14 tanecık

kızlar arenle konuştum (özleden )selemi var hepinize morali bozukmuş hala sizleri okuyorum ama yazmıyorum dedi

selam kademı esracık suyum yeterım nazanım elıfım vede dıger arkadaslarım
ben ıgnelerımı aldım yarın baslıorum 14 tanecık

gözünaydın esracımmmmm hayırlı olsun tedavinnn dualarım seninlee cnmm

kızlar arenle konuştum (özleden )selemi var hepinize morali bozukmuş hala sizleri okuyorum ama yazmıyorum dedi

ewet yeter bende dün özelden konuştum banada aynı şeyleri yazdıı rabbbimm insaallahh onunda o güzell gönlüne göre versinn meleginiii hemen versinn çok bekletmesssinn duyunca çok üzülldümm 9 haftalık gebeydii maaleseff kaybetmiş

sagol nazan vede yeterrr ıı dıleklerınız ıcın
bebegım hamılesın duanı ne olursun eksık etme
aren keske aramıza donse
tahmın edebılıorum acısının ne kadar cok oldugunu ama yapacak bırsey yok

günaydıngüzel anne adayları
bu gün çok güzel bir gün olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ınş canım arkadasımmmmm

cok yagmurlu vede kapalı ruh daraltıcı bır gun :)
tovbe yarabbım

gerçekktenn de çok bunaltıcı bir gün rabbimm kötülükleri üzerimizden uzak etsin hep güzel haberler alalım insaallah kötü günler gitsin hep mutlu günler görelimmm.
esracım hep aklımdasın cnm hepinizz içinn dua ediyorumm dualarım hep sizinnle cnnmm.sizde dualarınızıı benden eksikk etmeyin canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…