- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
suyummm yegenimii çokkk yormaa bakkk çok kızarımm sanaaa o masumuuunn ne günahıı varr
merhaba kızlaaaaar. Biz çook yorulduk dün gece evimizi temizledik babamızla. Halılarımızı serdik. Sabahta beşiğimiz geldi vee yerleştirdik çok şükür. Hava güzel olduğu bi günde inşallah çamaşırlarını veuyku setini falan yıkayacam yatağını almadık daha. Beşiği getirenlerin biri yağmurda geldi ya kurusun öyle koyun yatağı dedi bende yatak yok daha dedim. Eee dedi bebek nerde yatıyor o zaman. Güldüm daha doğmasına 3 ay var diyince adam öyle kaldı. :))))))
esram canım iğnelere başlamışsın. Hayırlı olsun inşallah. Demek kuzularının yuvaları gelişmeye başladı. Inşallah yerleri iyi olacak ve kuzucukların bekletmeden yer rahatmış gidelim diyecekler. Rabbim seninde diğer esranında tedavilerinizi hayırlı eylesin inşallah. Hadi bakalım güzel habelere az kaldı. Bu ay bebeğimden geldi. Rabbim inşallah sizlere yeterime kademime arene elfidaya eylüle hepinize nasip etsin inşallah. Hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah. Bu arada sizede bol bol dua ediyorum. Allahım bu yaşadıklarımı sizede yaşatsın inşallaaaaaaah. Hemencecik.
canım Allah sendende razı olsun İnşallah. Allahım inşallah bu tedavin son olur ve Rabbim kucağını doldurur İnşalllah. duaların içinde amin canım amin amin aminnnnnnnnnn.Nazanım sagol canım dualrın ıcın allh razı olsun
suyum benım allh razı olsun ıı dıleklerın ıcın bugun duygusal anımdayım sankı melegının yerı hazırlanıor dıyınce duygulandım ınş begenır vede sıkı sıkı tutunur benı bırakmaz saglıklan gelır
sende ınş bebegını besıgınde saglıklan huzurlun mutluluklan buyutursun ınşşş darısı tum muhammed umm*****e olsun ınşşş
hayırlı ugurlu olsun
bebğini sağlıcakal büyüt canım
canım allah sendende razı olsun inşallah. Allahım inşallah bu tedavin son olur ve rabbim kucağını doldurur inşalllah. Duaların içinde amin canım amin amin aminnnnnnnnnn.
Allah razı olsun canım. Allahım sanada nasip etsin inşallah. En kısa zamanda
inşşşşşşşş canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim hepimze anne olmayı nasip etsin
innşallah canım. Innnşallaaaaaaaah. Hepinize isteyen herkeseeeeeee.
ewet yeter bende dün özelden konuştum banada aynı şeyleri yazdıı rabbbimm insaallahh onunda o güzell gönlüne göre versinn meleginiii hemen versinn çok bekletmesssinnduyunca çok üzülldümm 9 haftalık gebeydii maaleseff kaybetmiş
bebeğim sen nasıl hamile kaldın .tedaviyle mi yoksa kendiliğinden mi oldu.sorun neydi canım bhasedermisin.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun su canım benim sağ salim inşallah kucağına alırsın canım benim .hazırladığın odada güzel güzel büyütürsün bebişini ama sen yinede daha fazla bişi alma canım benim son ay alırsın gerisini.bizim orda öyle derler hani daha bebek doğmadı ya sen yinede ferah tut tabi içini.bu arada mutlaka odasının yatağının başına bir kuranı kerim koy bir nazr duası as mutlaka.benim bu şeylere karşı çok inancım vardır yada yaşadığım olaydan mıdır nedir daha da korkuyorum .o yüzden mutlaka ama mutlaka eve nazar duası as canım benim.dualrım hep sizinle kızlar.
bebeğim sen nasıl hamile kaldın .tedaviyle mi yoksa kendiliğinden mi oldu.sorun neydi canım bhasedermisin.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
en gusel sey olsa gerek dogal yollan hamıle kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?