Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba kızlaaaaar. biz çook yorulduk dün gece evimizi temizledik babamızla. halılarımızı serdik. sabahta beşiğimiz geldi vee yerleştirdik çok şükür. hava güzel olduğu bi günde inşallah çamaşırlarını veuyku setini falan yıkayacam yatağını almadık daha. beşiği getirenlerin biri yağmurda geldi ya kurusun öyle koyun yatağı dedi bende yatak yok daha dedim. eee dedi bebek nerde yatıyor o zaman. güldüm daha doğmasına 3 ay var diyince adam öyle kaldı. :))))))
esram canım iğnelere başlamışsın. hayırlı olsun İnşallah. demek kuzularının yuvaları gelişmeye başladı. İnşallah yerleri iyi olacak ve kuzucukların bekletmeden yer rahatmış gidelim diyecekler. Rabbim seninde diğer esranında tedavilerinizi hayırlı eylesin İnşallah. hadi bakalım güzel habelere az kaldı. bu ay bebeğimden geldi. Rabbim inşallah sizlere yeterime kademime arene elfidaya eylüle hepinize nasip etsin İnşallah. hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız İnşallah. bu arada sizede bol bol dua ediyorum. Allahım bu yaşadıklarımı sizede yaşatsın İnşallaaaaaaah. hemencecik.

suyummm yegenimii çokkk yormaa bakkk çok kızarımm sanaaa o masumuuunn ne günahıı varr

suyummm yegenimii çokkk yormaa bakkk çok kızarımm sanaaa o masumuuunn ne günahıı varr

sağol canım biraz yorulduk ama değdi çok güzeldi oldu evimiz. çok şükür herşey yerleşti. bi mutfak kaldı bide camlar. oda zaten ikisinide yapamam yani. olun kalsın onlarda değilmi ama.

Nazanım sagol canım dualrın ıcın allh razı olsun

suyum benım allh razı olsun ıı dıleklerın ıcın bugun duygusal anımdayım sankı melegının yerı hazırlanıor dıyınce duygulandım ınş begenır vede sıkı sıkı tutunur benı bırakmaz saglıklan gelır
sende ınş bebegını besıgınde saglıklan huzurlun mutluluklan buyutursun ınşşş darısı tum muhammed umm*****e olsun ınşşş

hayırlı ugurlu olsun
bebğini sağlıcakal büyüt canım

canım Allah sendende razı olsun İnşallah. Allahım inşallah bu tedavin son olur ve Rabbim kucağını doldurur İnşalllah. duaların içinde amin canım amin amin aminnnnnnnnnn.
hayırlı ugurlu olsun
bebğini sağlıcakal büyüt canım

Allah razı olsun canım. Allahım sanada nasip etsin İnşallah. en kısa zamanda

inşşşşşşşş canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim hepimze anne olmayı nasip etsin

bebeğim sen nasıl hamile kaldın .tedaviyle mi yoksa kendiliğinden mi oldu.sorun neydi canım bhasedermisin.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

bebeğim sen nasıl hamile kaldın .tedaviyle mi yoksa kendiliğinden mi oldu.sorun neydi canım bhasedermisin.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

hayırlı uğurlu olsun su canım benim sağ salim inşallah kucağına alırsın canım benim .hazırladığın odada güzel güzel büyütürsün bebişini ama sen yinede daha fazla bişi alma canım benim son ay alırsın gerisini.bizim orda öyle derler hani daha bebek doğmadı ya sen yinede ferah tut tabi içini.bu arada mutlaka odasının yatağının başına bir kuranı kerim koy bir nazr duası as mutlaka.benim bu şeylere karşı çok inancım vardır yada yaşadığım olaydan mıdır nedir daha da korkuyorum .o yüzden mutlaka ama mutlaka eve nazar duası as canım benim.dualrım hep sizinle kızlar.

canımsın çok sağol Allah razı olsun. Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin İnşallah. canım ben almıyordum zaten ama eşim sağolsun almış bana süpriz yapmış. kıyafet bile almadım ben. ama 7ç ayda hazır olsun istiyordum ne olur ne olmaz diye. biraz erken oldu sadece :))). canım kısmetimizde ne varsa onu yaşıycaz işte. dediğin çok doğru bende çok inanırım dediklerine. ayrıca bizde muska yazarlar bebeğe nazar için. inşallah onuda yaptırırım canım. bide ben 2 düşük yaptım ya ne olur ne olmaz diye kendimdede muska var zaten. Allahıma emanet kuzum. Allahım bize bağışlasın İnşallah. hepinizede nasip etsin İnşallaaaaaah.

Allah a çok şükür benim yumurtlamayla ilgili bi problemimi yoktu.eşiminde spermleri iyiydi heralde stresten olmuyordu bizim.dile kolay 3.5 yıl cnm dr.lar sorun bulamadı 2 de aşılama yaptırdım yazada tüp bebek derkenn bebişimm geldi :d şükürrlerrr olsunnn.rabbim isteyen herkese versinn.
ben adet oldum sogan kürüne başladım 15 gün o biter bitmez incire başladım hemen 21 gün cnm oda onu yaparken adet oldum devam ettim.bitince yumurlama zamanıma geldi zaten .bide biz preseeed sipariş verdik.eşimle ilişkiye girdik ama preseedi 1 kere kullandım artık hangisinden oldu rabbim biliyorr.o isteyince hepsi bahane sizlerdee benim yaşadıgımı yaşayınn sevininin insaallahh

en gusel sey olsa gerek dogal yollan hamıle kalmak

ewet cnm aynen öyle keşke sende tüp bebek için bu kadar erken başlamasaydında diger yolları deneseydin ama kısmet belkide nasibinde tüple hamile kalmak vardır.insaallah rabbim emeklerini boşa vermesin

sperm sayımız yok denecek kadar az keske beklenecek bırsey olsaydıda bekleseydım
kısmet dedıgın gıbı
allhın mucızewsı btmez

cnm benim arkadaşın komşusu dr. senin çocugun olmaz 0 sperm demiş ama çok şükür rabbim isterse 2 tane aslan gibi çocugu var şimdii.insaallahh sendee görürsün o günlerii cnmm

ınş bırtanem siszin gıbı ıı nıyetlerın duası olduktan sonra bnde anne olacagım allhın ıznıylen en yakın zamnda ınşş

slmmmmm kızlar nasılsınız
KIZLAR RABBİM OL DEDİKTEN SONRA HİÇ BİR ŞEY ENGEL OLAMAMZ B

EN HEP SÖYLÜYORUM

BAKIN BENİM ABLAMIN ELTİSİNİN KARDEŞİ ÇOCUKARI YOK UZUN YILAR UĞRAŞTILAR TEDAVİLER İLAÇLAR KÜRLER EN SON DR RAPOR VERDİ HİÇBİRŞEKİLDE ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DİYE HER İKİSİNEDE BU ARADA BUÇİFT ÇOCUKESİRGEMEYE GİTTİLER ÇOCUK İÇİN BAŞVURDULAR İŞTE UZUN BİR PRESEDÜR EVE GELEN GÖREVİLER BU ARADA BİR ÇOCUK UYGUN BULUNUYOR VE AİLEYE HEBR VERİLİYOR AİLE BEBĞİ ALMAYA GİTTİ MERSİNDEN DİYARBAKIRA KENDİLERİ GETİRDİLER BİR KIZ 2 YAŞINA GELDİ BU ARAD KADIN 43.45 YAŞLARINDA VE KADIN REGL OLMUYOR 1AY 2 AY 5 AY OLDUĞUNDA DR GİTMEYE KARAR VERİYOR VEEEEEEEEEEEEE DR DİYOR 5 AYLIK HAMİLESİN
DİYOR KADIN ŞOKLARDA BİR ŞİMDİ KEND ÇOCUKLARIDA 2 YAŞINDA ALDIKLAR BEBKTE 4 YAŞINDA VE ÇOK MUTLULAR DR NE DEİŞTİ HATTA RAPOR VERMİŞTİ SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİMİŞTİ
AMAM RABİMLAYIK GÖRMÜŞ GERİSİ BOŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…